evet cennetçim ne olursa olsun ev temiz olmalı bebekte var dediğin gibi....zemuszemus bebişimde iyiçok şükür sen nasılsınnn
merhabaaa
canım memleketim:dance:
slm kızlar..umuyorum herkes iyidir..ya size bir şey soracağım yaa..izmirli hatunları buldum..diğer foruma da yazayım da onlar da akıl versinler bana..
yaa canlarım izmirde hangi hastane önerirsiniz bana...ben asker hastanesi dışında başka bir dr a gidemiyorum da..genel kontrol amaçlı kadın doğuma gitmek isityorum..var mı güzel tanıdık önereceğiniz dr lar benim için...
şimdiden tşk ediyorum..
canım ben kendi doktorumu tavsiye ederim şahsen süheyla topaloğlu özel çınarlıda görev yapıyor ayrıca muanehanesi bornova merkezde opuyorumnanaktan
canım benim çok tşk ediyorum...ben çiğli deyim...çok sağol...
başka arkadaşlarımın dr larının isimlerini de alabilirim..sağolsun tekrar..
Günaydın,
Hepinize iyi haftalar dilerim a.s.
Günaydınlarr...
Sanada iyi haftalar canım
Sizlere bir şarkı önericem radyoda dinleyip günlerce kim bu diye aradığım şarkıyı biraz önce kral tv de yayınlandığında gördüm.
İnsan bir şeyi kafayı takmaya görsün yahu sinir olmuştum bulamadıkça
Neyse şarkı Enbe Orkestrası - Altan Çetin / Martılar bilemyenler için; dinledikçe tadını alacağınızdan eminim
Çok kaliteli bir şarkı gerçekten kulaklarınızın pası gitsin inşallah hihoyyyt
Günaydın kızlar a.s.
Tuanacım nasılsın canım?
sağol canım sen nasılsınnn bütün gece uyuyamadık kızımla birlikte rahatsız biraz şimdi uyuyor ama bende hala ne uyku var ne bişii :bbo:
Güaydın melodicim.Sana da iyi haftalar...
Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?