İzmirliler kulübü

hayırlı cuma akşamları kızlar şimdiden hayırlı hafta sonlarııı ailelerinizle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta sonu diliyorum hepinizeee opuyorumnanaktan

slm kızlar..umuyorum herkes iyidir..ya size bir şey soracağım yaa..izmirli hatunları buldum..diğer foruma da yazayım da onlar da akıl versinler bana..

yaa canlarım izmirde hangi hastane önerirsiniz bana...ben asker hastanesi dışında başka bir dr a gidemiyorum da..genel kontrol amaçlı kadın doğuma gitmek isityorum..var mı güzel tanıdık önereceğiniz dr lar benim için...

şimdiden tşk ediyorum..

canım ben kendi doktorumu tavsiye ederim şahsen süheyla topaloğlu özel çınarlıda görev yapıyor ayrıca muanehanesi bornova merkezde opuyorumnanaktan

canım ben kendi doktorumu tavsiye ederim şahsen süheyla topaloğlu özel çınarlıda görev yapıyor ayrıca muanehanesi bornova merkezde opuyorumnanaktan

canım benim çok tşk ediyorum...ben çiğli deyim...çok sağol...

başka arkadaşlarımın dr larının isimlerini de alabilirim..sağolsun tekrar..

Günaydın,

Hepinize iyi haftalar dilerim a.s.

Günaydınlarr...
Sanada iyi haftalar canım

Sizlere bir şarkı önericem radyoda dinleyip günlerce kim bu diye aradığım şarkıyı biraz önce kral tv de yayınlandığında gördüm.
ınsan bir şeyi kafayı takmaya görsün yahu sinir olmuştum bulamadıkça
Neyse şarkı Enbe Orkestrası - Altan Çetin / Martılar bilemyenler için; dinledikçe tadını alacağınızdan eminim
Çok kaliteli bir şarkı gerçekten kulaklarınızın pası gitsin inşallah
hihoyyyt

Evet şekercim bende çok seviyorum o şarkıyı...Alıp götürüyor değil mi?

slm bayanlar nasılsınız bu arada herkese iyi haftalar diliyorum opuyorumnanaktan

sağol canım sen nasılsınnn bütün gece uyuyamadık kızımla birlikte rahatsız biraz şimdi uyuyor ama bende hala ne uyku var ne bişii :bbo:

İyiyim canımcım ben.

Çok geçmiş olsun canım ya.. Kıyamam ona ben:ecrin_bebek: Tabii bebek olunca uyku düzeni mahvoluyor değil mi?

günaydın kıslaaaaar! iyi haftalar herkese!
tuana geçmiş olsun bebiş hastaymış. çabuk toparlanır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…