• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirliler kulübü

hayırlı geceler canlar şimdiden iyi ve hayırlı bir hafta diliyorummm hepinizeee opuyorumnanaktan

iyigeceler09ix11ap0.gif

Gününüz ve haftanız aydın olsun izmirli hatunlarrrr kasvetli havamız geçmiyo bu aralar dimi sinir bozucu biraz. Cumartesi Balkan festivali için gelen brezilya müzik grubu vardı kıbrıs şehitlerinde yerimde duramadım yahu zemuszemus çok güzel çaldılar izleyen varsa anlamıştır beni az ilerde de kosovalıların folklor gösterisi vardı onuda çok az izleme şansım oldu festivali kaçırmayın derim gerçekten eğlenceli sositososito

Gününüz ve haftanız aydın olsun izmirli hatunlarrrr kasvetli havamız geçmiyo bu aralar dimi sinir bozucu biraz. Cumartesi Balkan festivali için gelen brezilya müzik grubu vardı kıbrıs şehitlerinde yerimde duramadım yahu zemuszemus çok güzel çaldılar izleyen varsa anlamıştır beni az ilerde de kosovalıların folklor gösterisi vardı onuda çok az izleme şansım oldu festivali kaçırmayın derim gerçekten eğlenceli sositososito

Merhaba canıma.s.

Festival mi var hiç haberim yok valla
:sm_confused:

Merhaba canıma.s.

Festival mi var hiç haberim yok valla
:sm_confused:

Merhaba güzelim evet festival var hafta sonu alsancak çoştu resmen çok kalabalıktı çokta hoştu valla baskı çalışmalarını biz yaptık bu arada :) havamıda atayım kaydirigubbakcemile3

Merhaba güzelim evet festival var hafta sonu alsancak çoştu resmen çok kalabalıktı çokta hoştu valla baskı çalışmalarını biz yaptık bu arada :) havamıda atayım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Canım ben Karşıyaka'da oturduğumdan oradaki aktiviteler vallahi uzak geliyorkaydirigubbakcemile3 Ne kadar sürecek bu festivaldelikafadulden

Ayrıca buradan konser vb. gibi etkinlikleri de haberdar edelim yahuopuyorumnanaktan

Atatürk'ün direktifleriyle 1935 ve 1936 yıllarında yapılan "Balkanlılar Halk Oyunları Festivali"ni yeniden canlandıran ızmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl festivalin beşincisini gerçekleştiriyor.

2 Ekim'de başlayacak uluslararası etkinliğe 10 ülkeden 400 folklörcü katılacak.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1935 ve 1936 yıllarında ıstanbul Beylerbeyi Sarayı'nda başlattığı ve sonrasında bir daha yapılamayan "Balkanlılar Halk Oyunları Festivali" ızmir Büyükşehir Belediyesi ve kentte bulunan Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonları'nın işbirliği ile 5. kez ızmir'de düzenleniyor. Hazırlanan renkli bir program ile ızmir'de 6 gün boyunca bir bayram havası estirmeyi amaçlayan festival, 2 Ekim Cuma günü başlıyor.

ızmir Büyükşehir Belediyesi, festivalin tüm ızmirlilere ulaşmasını hedefleyerek geniş yelpazeli bir program oluşturdu. Bu amaçla Cumhuriyet, Konak ve Gündoğdu meydanlarının yanı sıra, başta ilçelerdeki meydanlar, otobüs son durakları ve parklar olmak üzere halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda halk dansları gösterileri sunulacak. Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda Haris Alexiou konseri, Gündoğdu Meydanı'nda ise Anadolu Ateşi Dans Gösterisi gerçekleştirilecek.

ızmir'de şenlik havası oluşturacak festivale 10 ülkeden 400 kişilik halk oyunu ekibi katılacak. Konuk ekiplerin kente gelmesinin ardından, 2 Ekim 2009 Cuma günü Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'ndeki Kemal Baysak Özel Koleksiyon sergisinin açılışı gerçekleştirilecek ve daha sonra festival startı Cumhuriyet Meydanı'ndan verilecek. Seramoni, açılış konuşması ve ilk gösterilerin ardından Konak'a kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirilerek ızmirliler selamlanacak. Aynı gün Konak Meydanı'nda halk dansları gösterileri, akşam saat 21.00'de de Fuar Açıkhava Tiyatrosu'nda Haris Alexiou konseri gerçekleştirilecek.

3 Ekim Cumartesi günü Sarnıç Meydanı, Şemikler Fikri Altay Futbol Sahası ve Alsancak Dominik Caddesi'nde, 4 Ekim Pazar günü Gültepe otobüs son durağı, Narlıdere Demokrasi Meydanı ve Çamdibi Atatürk Parkı'nda, 5 Ekim Pazartesi günü Urla Cumhuriyet Meydanı, Karşıyaka Çarşı girişi ve Çiğli Yeni Mahalle Pazaryeri'nde, 6 Ekim Salı günü Gaziemir Meydanı ve Buca Çevik Bir Meydanı'nda halk dansları gösterileri yapılacak.

Salı günü Gündoğdu Meydanı'nda tüm grupların toplu gösterileri gerçekleştirilirken, 7 Ekim Çarşamba akşamı sat 21.00'de Gündoğdu Meydanı'ndaki Anadolu Ateşi Dans Gösterisi ile festival programı sona erecek.

Bu bilgiyide paylaşayım dedim ve konser etkinliklerini elimden geldiğince paylaşıcam tatlım afişleri biz basıyoruz genelde bilgim oluyor o yüzden.Festival içinde izleme şansın olur inşallah değişik bir havası oluyor. Anadolu ateşini beraber izleriz belki

Bu bilgiyide paylaşayım dedim ve konser etkinliklerini elimden geldiğince paylaşıcam tatlım afişleri biz basıyoruz genelde bilgim oluyor o yüzden.Festival içinde izleme şansın olur inşallah değişik bir havası oluyor. Anadolu ateşini beraber izleriz belki

İnşallah canım..Ben Anadolu Ateşi'ni izlemeyi çok istiyorum açıkcası.Kocişiminde işi olmazsa geliriz umarım.opuyorumnanaktan

Buradan etkinlikleri paylaşırsak çok güzel olur.Ayrıca İzmir'deki mekanlara da kimler geliyor gidiyor haberimiz oluryerimseniben

Anadolu Ateşini izlemek isteyenlerdenim bende ama bir türlü fırsat olmadı inşallah bu sefere kısmet olur diyorum artık.
Etkinliklerden dediğim gibi mümkün olduğunca bilgilendirme yapıcam ben kendi adıma

evet aynı yerdeymişiz cheryl :) bu arada konser bilgilerini falan paylaşma fikri çok iyi

Selam,
ne güzel aktivitelere gidbiliyorsunuz...Çok özledim bende..Oğlum büyüsün akıcam alemlere dermişim..:)))))

Tiyatro ve sinemaya gitmeyi çok özledim ben..yaz başı tiyatroya gidelim dedik..OĞlan durmamış bitirmeden çıkmak zorunda kaldık..
Sağlık olsun..Onlar büyüsünlerde ,ssonrada yapılan şeyler bunlar..

Mesela çocuklu gidebileceğimiz mekanlarıda yazabiliriz..
ındirimleri,haber verebiliriz..
Yiyecek,içecek,giyecek..vs..

jasmin,para biriktirelim topiğinde,haftadan haftayamı bildiriliyor..

Ben okudum ama pek anlamadım..Sordum soruma cevap verende olmamış..
Birde istediğimiz miktarımı atıyoruz..

jasmin,para biriktirelim topiğinde,haftadan haftayamı bildiriliyor..

Ben okudum ama pek anlamadım..Sordum soruma cevap verende olmamış..
Birde istediğimiz miktarımı atıyoruz..

Günaydın kızlar a.s.

Yenacığım evet mesela her ay başı listeye yazdırıyorsun ismini ve hergün attığın miktarı söylüyorsun.Tabiiki de istediğini atıyorsun kumbarana..Hatta atamadığın gün oluyorsa bile söylüyorsun.zemuszemus

Bence de nerede indirim var,ayrıca benim çocuğum yok;ama olanlar için nerelere gidilebilir,İzmir'de olan ücretli ya da ücretsiz aktiviteleri birbirimize bildirirsek çok güzel olur kızlarhihoyyyt

İlk ben başlayayımkaydirigubbakcemile2

İnci,Hotiç,Nine West,Park Bravo grubunda indirim var.Ayrıca biliyorsunuz ki Mango'nun Alsancak ve Karşıyaka'daki outleti her daim indirimde ve muhakkak indirimde gözünüze çarpan birşey bulabiliyorsunuz.:hulya:

Ayrıca Forum Bornova'ya Mango açılıyorşutarafagitti Eski Next mağazasının yerine.Geç kaldılar;ama yine de geldiler Forum Bornova'yabuyrunnnnnnnnn

Mango'da pek büyük beden yok sanırım..
Next ve Waikiki bana iyi geliyor..büyük beden konusunda..
Birde pantoloncu mustafa var..Bornova özkanlarda..
hem çok uygun hemde güzel,değişik şeyler var..

Bu arada günaydın..:))

Back