• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirli olan varmı ?

İzmir' in neresindensiniz ? İzmir ile ilgili avantaj ve dezavantajlar nelerdir ? Ben biraz egelileri sıcak bulurdum soğuk bulmaya başladım.Yanildim.Ornek olarak Denizli ve Afyon'a sık giderim.
Kocanla baristin izmire tasiniyorsun dimi? Hadi itiraf et. 😉😉

Hem adamla ayrılıp hem de yurdunuzu düzeninizi bırakarak adamın burnunun dibine kadar gidecek göz yok sizde.
Bunu şundan dolayı sordum.Ben ankaraliyim ufak çaplı belki eşimle tanışmadan önce 27 yaşıma kadar ki oda 17 yaştan sonra 4 5 kez tatile gitmisimdir Ankara da Egeli Karadenizli insan çok nadirdir.Kuzenim ailesiyle 10 seneyi askindir Denizli de oturuyor.Ben nisanlandiktan sonra egelilerin adetlerinden bahsettiler.Felaket şekilde şaşırdım.Kultur farkı vuruyor zaten eşimin annesiyle aramızdaki uçurumları.

Bunu şundan dolayı sordum.Ben ankaraliyim ufak çaplı belki eşimle tanışmadan önce 27 yaşıma kadar ki oda 17 yaştan sonra 4 5 kez tatile gitmisimdir Ankara da Egeli Karadenizli insan çok nadirdir.Kuzenim ailesiyle 10 seneyi askindir Denizli de oturuyor.Ben nisanlandiktan sonra egelilerin adetlerinden bahsettiler.Felaket şekilde şaşırdım.Kultur farkı vuruyor zaten eşimin annesiyle aramızdaki uçurumları.
Neyine şaşırdın mesela?

Burada herkes kafasina göre takiliyor. Kimse kimseyi umursamaz. Ne adeti varmış buranin bende bilmiyorum

İzmirli değilim ama 1 sene olacak buradayım. İstanbul’dan gelince insana aşırı huzurlu geliyor. Modern ve güzel bir şehir bence çok sevdim. Yazın sıcağı çok bunalttı, bir de şehre sinen lağım kokusu. Depremleri de insanı arada tribe sokmuyor değil. 😐

Yaşamak için gelmeyi düşünüyorsanız (kirada oturacağınızı varsayıyorum) minimum 30 bin lira geliriniz olmalı. Aksi türlü yaşamak çok zor.

Afyonlular Egeli sayılıyor mu ya?

Back