İzmir'li Kızlar Tanışalım mı?

Kızlar bende İzmir Güzelyalıdayım 2 çocuğum var hamilelikte işi bıraktım 4 senedir evdeyim....

Oh oh maşallah maşallah .İzmirli kızlar buradaymış.Bende forumda izmirliler yok galiba diyordum.Kızlar bende işsiz bir evhanımıyım.Ziraat mühendisiyim ama henüz atanamadım.Çıkmadık candan ümit kesilmez diyip bekliyorum.Tanışalım kaynaşalım dertleşelim kızlar.
Ben birazdan Özkanlar pazarını teftişe çıkıyorum :))) bu arada bornovada yaşıyorum.

ha ha ben de mi pazara gitsem şöyle bir dolansam diye düşünüyorum... ben e pazara çok yakın oturuyorum ama işten gelim ; duş almam lazım şu an pek üşeniyorum :)

ha ha ben de mi pazara gitsem şöyle bir dolansam diye düşünüyorum... ben e pazara çok yakın oturuyorum ama işten gelim ; duş almam lazım şu an pek üşeniyorum :)

vallahi gittin mi bilemem ama gitmediysen iyi yapmşsın demek ki.Okullar açıldı diye mi bilmem kadınlar gezecek yer bulamayıp Özkanlaarı talan etmeye gelmişler.Yani anlıyacağınız hiç tadı tuzu yoktu..

kızlar izmirde nerelerde vakit geçiriyorsunuz?Birbirimize farklı yerler önerelim.Hep aynı yerlere gitmek hep aynı şeyler yapmak çok sıkıcı oluyor.

kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar

bu c.tesi diye konuştuk ama bakalım o zaman kadar neler olcakk

merhB Kızlarr bende karşıyakada oturuyorum evdeyim çalılmıyrum 14 haftalık hamieyim

h.g.tatlımm

gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?

basın sitesindenim ben hatayın üst tarafları...
ah ahh sormayın 2 senedir ücretli öğretmenlik yapıyordum bu sene torpilliler aldı yürüdü gitti, açıkta kaldım [/QUOTE]

kötü bir durum.. umarım iyi bişeyler olur senin için

hem aynı yerde oturuyoruz hemde meslektaşız seninle

kızlar neden bu kopukluk bakımm
hepınızde uzakmıssınız bornova buca
bulusma bıle alsancakta cok mu kendı semtınıseverım acaba
evlenınce uzaklasıcam ondan herhal

ee kızlar yokmu bı programınız?

Çokk sevindim böyle bir topiğe tam ben niyetlenmiştim acıcaktım walla süper olduuu yazılanları okumaktan kendimi alamadım ne cabuk kaynasmınız siz öyle masallahhh bulusmaya varım

Daha önceki yazısmaları okudum herkez baya hevesli görünüyormuş bianda herkes kayboldu ben geldim diyemi dogru söyleyinnn

ya benmde yadrgdıgım burda akıcı bır sohbet olmaması sadece bulusmadan bahsedılıyor bulusalım tamamdaa neden sohbet etmıyoruz kızlarrr ha iş guc younsa o baska tabıkıııı

şu buluşma nerede ve ne zaman yapılacak arkadaşlar??

arkadaşlar buluşma bu hafta değilmiydi? eee siz neredesiniz :44:

Daha önceki yazısmaları okudum herkez baya hevesli görünüyormuş bianda herkes kayboldu ben geldim diyemi dogru söyleyinnn

bu cts için demiştik sonra tekrar konuşulmadı evet :)
biz hala sm793 ile katılımcıyız kızlar... ben sanahtan çalışıyorum... saat 4-5 gibi olabilir...
sm793 ile bornovada oturuyoruz o yüzden bornova veya alsancak olabilir mesela...

alsancak herkese ortak nokta gibi ama size saat kaç ve nereler uygun ?

ya benmde yadrgdıgım burda akıcı bır sohbet olmaması sadece bulusmadan bahsedılıyor bulusalım tamamdaa neden sohbet etmıyoruz kızlarrr ha iş guc younsa o baska tabıkıııı

valla yoğunum ben... ara ara uğradığımda da kimse olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…