- 26 Nisan 2011
- 110
- 17
- 298
- Konu Sahibi Cardialgia
-
Oh oh maşallah maşallah .İzmirli kızlar buradaymış.Bende forumda izmirliler yok galiba diyordum.Kızlar bende işsiz bir evhanımıyım.Ziraat mühendisiyim ama henüz atanamadım.Çıkmadık candan ümit kesilmez diyip bekliyorum.Tanışalım kaynaşalım dertleşelim kızlar.
Ben birazdan Özkanlar pazarını teftişe çıkıyorum :))) bu arada bornovada yaşıyorum.
tam yeri nerde orayada gidebilirim hem yakın olur
ha ha ben de mi pazara gitsem şöyle bir dolansam diye düşünüyorum... ben e pazara çok yakın oturuyorum ama işten gelim ; duş almam lazım şu an pek üşeniyorum :)
kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar
merhB Kızlarr bende karşıyakada oturuyorum evdeyim çalılmıyrum 14 haftalık hamieyim
gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?
selam izmirli kızlarben de bornova'da oturuyorum, özel şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum
sohbet başlamış nihayet arada kontrole geliyorum buraya kimse konuşmuyor
sadece buluşalım deyip gidiyor herkes
Oh oh maşallah maşallah .İzmirli kızlar buradaymış.Bende forumda izmirliler yok galiba diyordum.Kızlar bende işsiz bir evhanımıyım.Ziraat mühendisiyim ama henüz atanamadım.Çıkmadık candan ümit kesilmez diyip bekliyorum.Tanışalım kaynaşalım dertleşelim kızlar.
Ben birazdan Özkanlar pazarını teftişe çıkıyorum :))) bu arada bornovada yaşıyorum.
hoşgeldinizzzzzzzzz kızlarrrrr bende göztepe tarafındayım...
arkadaşlar buluşma bu hafta değilmiydi? eee siz neredesiniz :44:
Daha önce hiç bulusma yaptınız mı yoksa bu ilk mi olucak???
hayır canım ilk olacak ama arkadaşlar nerede merak ettim :)
Daha önceki yazısmaları okudum herkez baya hevesli görünüyormuş bianda herkes kayboldu ben geldim diyemi dogru söyleyinnn
şu buluşma nerede ve ne zaman yapılacak arkadaşlar??
arkadaşlar buluşma bu hafta değilmiydi? eee siz neredesiniz :44:
Daha önceki yazısmaları okudum herkez baya hevesli görünüyormuş bianda herkes kayboldu ben geldim diyemi dogru söyleyinnn
ya benmde yadrgdıgım burda akıcı bır sohbet olmaması sadece bulusmadan bahsedılıyor bulusalım tamamdaa neden sohbet etmıyoruz kızlarrr ha iş guc younsa o baska tabıkıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?