• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'li Kızlar Tanışalım mı?

peki sen affedildin o zaman :34:
allah bebeğine sağlık versin canım ; tez zamanda da birlikte gelin anneciğini ziyarete inşallah :)

amin inşallah anneciğim sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıksın da anneciğim gelcek yanıma torunlarını görcek,bakcaak.sonra biz gidicez ikizlerimle anneanneyi ziyarete inşallah :):):):)

amin inşallah anneciğim sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıksın da anneciğim gelcek yanıma torunlarını görcek,bakcaak.sonra biz gidicez ikizlerimle anneanneyi ziyarete inşallah :):):):)

o zaman annene de geçmiş olsun diyeyim ; önemli bir şey yoktur umarım... :34:

o zaman annene de geçmiş olsun diyeyim ; önemli bir şey yoktur umarım... :34:

kulak ameliyatı olcak fakat kadın hast. rahatsız kanaması oluyor yıllardır ameliytta etmiyorlar ilaç kullanıyor.şeker ,tansiyon.rabbim şifalar versin inşallah anneciğime.çokta özledim.şu gurbet ellerde :(
siz gezdikçe benim içinde gezin memleketimin havasını içine çekin miss gibi :(

benim ki gelecek :10:
konuşmamız gereken şeyler varda canım,yüzyüze gelince anlatırım sizede :85:

eee uyarmı size? benim yüzümden planı bozmayın :50:

benim ki gelecek :10:
konuşmamız gereken şeyler varda canım,yüzyüze gelince anlatırım sizede :85:

eee uyarmı size? benim yüzümden planı bozmayın :50:

yok kuzum ; biz zaten görüşüyoruz sık sık ; sana uyan zamanda da senle buluşuruz...
hem belki o zamana kadar biraz daha çoğalırız :)

dün iş çıkışı bornova'da öylece oturdum tek başıma aklıma geldiniz :) numaranız olsaydı arardım birer kahve içerdik :68:
siz nasıl buluşuyorsunuz bakim ? hiç kıskanmadım hıhhhh :63: :51::95:

benide alın aranıza.. bende varım:):66:

gel şekerim sende gell
sen nerde, oturuyorsun, azıcık ön bilgi geç bakalım bize
hem muhabbet etmiş oluruz :24:

dün iş çıkışı bornova'da öylece oturdum tek başıma aklıma geldiniz :) numaranız olsaydı arardım birer kahve içerdik :68:
siz nasıl buluşuyorsunuz bakim ? hiç kıskanmadım hıhhhh :63: :51::95:

içerdik esmerimşekerim
ayy biz tanışalı çok oldu tatlımm, sık sıkda görüşüyoruzz böcüümmlee, sende katıl bize diyoruz, boşuna demiyoruzz:23:

bende bende :76:

gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm:34:
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?

Back