- Konu Sahibi Cardialgia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendee
hoş geldin o zaman tatlımm
benle küçükböcük bornovada oturuyoruz
yenimi geldin izmire peki
ne güzel meslek nedir ofis nerede
Hoşbuldumm:79: izmire yeni gelmedim 4 yıl kadar oldu forumda yniyim forum cahilliği çekiyorm yanesizler neler yapıyosunuz çalışıyormusunz
hımm alışmışsındır o zaman izmire, forumada alışırsın
hatta zamanla fazla alışkanlık bile yapabilir![]()
bende çok zorlandım başlarda hatta halen zor gelebiiyor ama yinede seviyorum izmiri:2:bende 3 senedır ızmırdeyım bende daha yenıyenı alısyrmmm zor geldı alısmak bana![]()
hımm alışmışsındır o zaman izmire, forumada alışırsın
hatta zamanla fazla alışkanlık bile yapabilir![]()
bende 3 senedır ızmırdeyım bende daha yenıyenı alısyrmmm zor geldı alısmak bana![]()
bende çok zorlandım başlarda hatta halen zor gelebiiyor ama yinede seviyorum izmiri:2:
kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar
hatayda oturuyrm canım bornovada neresi var yolum düşerse giderim belki h.sonu
özkanlar migrosun orda cosmo kuaför var... migros durağında inip çok az meydana doğru yürüyeceksin 3-4dk kadar... sağda pizza pizza var tam onun çapraz karşısında....
kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar
ben geçen ay hatay'da ki studio 948'e gittim. çok memnun kaldım. çok güzel kesim yaptı valla sağolsunlar. hatta aynı gün saçlarım 2 kez oryalle açıldı, boyandı falan dedim saçları elime alırım bugün ama... ne yanma ne bişey...
önce makasla kesti fakat bazı yerler için ustura kullandı bazı yerleri de ara makasla inceltti ama çok memnunum şuanda.
gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?