İzmir'li Kızlar Tanışalım mı?

Hoşbuldumm:79: izmire yeni gelmedim 4 yıl kadar oldu forumda yniyim forum cahilliği çekiyorm yane sizler neler yapıyosunuz çalışıyormusunz

hımm alışmışsındır o zaman izmire, forumada alışırsın
hatta zamanla fazla alışkanlık bile yapabilir

kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar

kızlar hani buluşcektikk
bi de tavsiye edebileceğiniz iyi bi kuaför var mı saçımı kestircem aslında gittiğim bi yer var ama usturayla kesiyor o yüzden gitmek istemiyorum tekrar

bugün sohbet olmuş bayaa :)

haftaya cts buluşalım demiştik en son ; esmerşekerim bu cts uygun değilmiş... zaten ondan başka kimse de birşey demeyince haftaya cts olsun dedik...
ee ufak ufak hareketlenmeye başladığına göre topik ; kimlere uygun cts günü ?

kuaför için de nerde oturuyorsun canım ; bornova civarında bir yer tavsiye edebilirim ben...

hatayda oturuyrm canım bornovada neresi var yolum düşerse giderim belki h.sonu

özkanlar migrosun orda cosmo kuaför var... migros durağında inip çok az meydana doğru yürüyeceksin 3-4dk kadar... sağda pizza pizza var tam onun çapraz karşısında....

merhB Kızlarr bende karşıyakada oturuyorum evdeyim çalılmıyrum 14 haftalık hamieyim

gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?
[/QUOTE]

basın sitesindenim ben hatayın üst tarafları...
ah ahh sormayın 2 senedir ücretli öğretmenlik yapıyordum bu sene torpilliler aldı yürüdü gitti, açıkta kaldım

kızlar hani buluşcektikk

ben geçen ay hatay'da ki studio 948'e gittim. çok memnun kaldım. çok güzel kesim yaptı valla sağolsunlar. hatta aynı gün saçlarım 2 kez oryalle açıldı, boyandı falan dedim saçları elime alırım bugün ama... ne yanma ne bişey...
önce makasla kesti fakat bazı yerler için ustura kullandı bazı yerleri de ara makasla inceltti ama çok memnunum şuanda.

selam izmirli kızlar ben de bornova'da oturuyorum, özel şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum
sohbet başlamış nihayet arada kontrole geliyorum buraya kimse konuşmuyor
sadece buluşalım deyip gidiyor herkes

tam yeri nerde orayada gidebilirim hem yakın olur

gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?

basın sitesindenim ben hatayın üst tarafları...
ah ahh sormayın 2 senedir ücretli öğretmenlik yapıyordum bu sene torpilliler aldı yürüdü gitti, açıkta kaldım [/QUOTE]

kötü olmuş :5 inş atanırsın tekrar

yakınmışız senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…