İzmir'li Kızlar Tanışalım mı?

peki sen affedildin o zaman
allah bebeğine sağlık versin canım ; tez zamanda da birlikte gelin anneciğini ziyarete inşallah :)

amin inşallah anneciğim sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıksın da anneciğim gelcek yanıma torunlarını görcek,bakcaak.sonra biz gidicez ikizlerimle anneanneyi ziyarete inşallah :):):):)

amin inşallah anneciğim sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıksın da anneciğim gelcek yanıma torunlarını görcek,bakcaak.sonra biz gidicez ikizlerimle anneanneyi ziyarete inşallah :):):):)

o zaman annene de geçmiş olsun diyeyim ; önemli bir şey yoktur umarım...

o zaman annene de geçmiş olsun diyeyim ; önemli bir şey yoktur umarım...

kulak ameliyatı olcak fakat kadın hast. rahatsız kanaması oluyor yıllardır ameliytta etmiyorlar ilaç kullanıyor.şeker ,tansiyon.rabbim şifalar versin inşallah anneciğime.çokta özledim.şu gurbet ellerde
siz gezdikçe benim içinde gezin memleketimin havasını içine çekin miss gibi

benim ki gelecek
konuşmamız gereken şeyler varda canım,yüzyüze gelince anlatırım sizede :85:

eee uyarmı size? benim yüzümden planı bozmayın

benim ki gelecek
konuşmamız gereken şeyler varda canım,yüzyüze gelince anlatırım sizede :85:

eee uyarmı size? benim yüzümden planı bozmayın

yok kuzum ; biz zaten görüşüyoruz sık sık ; sana uyan zamanda da senle buluşuruz...
hem belki o zamana kadar biraz daha çoğalırız :)

dün iş çıkışı bornova'da öylece oturdum tek başıma aklıma geldiniz :) numaranız olsaydı arardım birer kahve içerdik
siz nasıl buluşuyorsunuz bakim ? hiç kıskanmadım hıhhhh :95:

dün iş çıkışı bornova'da öylece oturdum tek başıma aklıma geldiniz :) numaranız olsaydı arardım birer kahve içerdik

yaaa güzel olurdu ama bir dahaki sefere artık
biz sık sık sık buluşuyoruz valla

benide alın aranıza.. bende varım:)

gel şekerim sende gell
sen nerde, oturuyorsun, azıcık ön bilgi geç bakalım bize
hem muhabbet etmiş oluruz

içerdik esmerimşekerim
ayy biz tanışalı çok oldu tatlımm, sık sıkda görüşüyoruzz böcüümmlee, sende katıl bize diyoruz, boşuna demiyoruzz

bende bende :76:

gelin gelin kızzlaarrrr, toplaşalımm muhabbetler edeliimm
nerdesin siz bakiimm, çalışıyomusunuz napıyonuzzz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…