• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

Arkadaşlar bu güzel günü düzenleyip organize eden Burcum ellerine emeğine sağlık. teşekkürler.Yoruldun Stres yaşadın ama değdi ama dimi, bak söyle şimdi. Ne güzel bir gün geçirdik değilmi.Orda olan tüm arkadaşlara da katıldıkları için teşekkür ederim.Kuşummm seni tanımayı çok istiyordum seni ve gelinin meleği tanıdığıma çok sevindim görüşelim valla evlerimizde yakın.görkem,kibele, hakarka,aylinciğim senide uzun zamandır görememiştim yeniden görüştüğümüz için mutluyum. yeni arkadaşları da anneleriyle birlikte tanıdığım için ayrıca mutluyum. aman ne diyem daha herkesleri gördüğüme kurtlarımızı doya doya döktüğümüze sevindim çoook iyi oldu. Hadi kızlarrrrr şimdide pikniğeeee.:enbuyukkk::teytey::içelim:

değmezmi hiç cnm tüm sıkıntılar unutulup gidiyor bir araya gelince :sm_cool:
evt inş. birdahaki hedefimiz piknikkkk kaydirigubbakcemile4

ya hepiniz süpersinz kızlar valla içim gtti aklımız da sizlerdeydi zaten.. felekten bir gün die buna denir işte.. öptmm hepinizi hihoyyythihoyyyt

waaaaşşşşşşşşşşşşşşşşş:1shok:
hatunlara bakın ayol bu ne eğlence döktürmüşsünüz:dance
süsünüzde yerindeymiş herzamanki gibi kaydirigubbakcemile3:nazar:
çok eğlenmişsiniz gözlerinizden okunuyodelikafadulden

k k k k olalı böle buluşma olmadı, görülmediiiiiiiidelikafadulden
olamaz böle bişiyyyyyyyyyy:teytey:
ya siz ne kadar süslü, güzel, kokoş hanımlarsınız:asigim:
seçemiyorum
hanginize ne yazacağımı şaşırdım kaldım:nazar:
kıskanmadım dersme yalan söylemiş olurum herhalde
çatladım cidden yaa-tatlicadiarzu-
istanbulllllllllllllllllllllllll uyuuuuuuuuuuumaaaaaaaaaaaa nerde böle bi buluşmaaaaaaaaaasenağlama

uyuma karrrrrrrrrrrrrrrrrrrsengözlerimebaksanab

nazarboncuğum, strawbery 35 fıstık sınız yahuualkisalkisalkis
güzelliğiniz tescilli ama bu kadar da olmaz kiiii yaa
havasından mı suyundan mı bu nee yaaa
öldüm çatladım resimlere baktukçaaaaa-tatlicadiarzu-

kıslarr akşamdan beri açamıyom yaa bi kısmını yükledim hemen bi kısmını da yükleyeceğim süperdi herşey için burcu ablama sonnsuz teşekkürlerrr süper bi organizasyondu kurt murt kalmadı kalmadığı gibi yeni kurtlar üretmek için vücut çalışmaya başladı bileeeeee:)))):jeyyar:

kıslarr akşamdan beri açamıyom yaa bi kısmını yükledim hemen bi kısmını da yükleyeceğim süperdi herşey için burcu ablama sonnsuz teşekkürlerrr süper bi organizasyondu kurt murt kalmadı kalmadığı gibi yeni kurtlar üretmek için vücut çalışmaya başladı bileeeeee:)))):jeyyar:

hah canım geldnmi sonunda nereye yükeldn benim büük kızla olan fotomu koy nolur yedi beni :delphin:

Back