- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
yaaa görünce çok üzüldüm bidenem ..ama kontörümde bittiydi bililyonmu yarın alcam kız ararım seni ...ama konuşsaydık iyi olurdu buluşmalar arası canlı yayın yaneeee:roflol::roflol:kusummmmmmmm ay valla olur seker du bakam gun daha cokkkk ama harıka cımıssdın valla yah tek kelıme supersınız :)..kızınada bıttım ayrıca cımcımem yah bende senı cok andım bugun ah kusummmm muzıkden duymazkı benı dıye:)..
ayy ne tatlısın kuusuum kimseyi unutmamışsın bizde seni çok sevdik çok güleryüzlü ve tatlısın :1hug:
kızıda tatlı derken benim olmayan kızımdanmı behsediyosun kaydirigubbakcemile3
he karuşturdu hatun kaydirigubbakcemile3 bende sen cvb veresin die bekliodum kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: nayırr nolamazz ben çocuk sahibi biri gibi duramam henüz gencecik körpe bir genç kızım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- delikafadulden
ay ben zati yanlış okudum herhal dedim emme ..olsun görkemim be valla süper bişiy annelik inş sende olursun ..fenamı erken yaşta anne ettim senü :roflol::roflol:düzeltirim hemen şinciköptümŞeniz
Arkadaşlar bu güzel günü düzenleyip organize eden Burcum ellerine emeğine sağlık. teşekkürler.Yoruldun Stres yaşadın ama değdi ama dimi, bak söyle şimdi. Ne güzel bir gün geçirdik değilmi.Orda olan tüm arkadaşlara da katıldıkları için teşekkür ederim.Kuşummm seni tanımayı çok istiyordum seni ve gelinin meleği tanıdığıma çok sevindim görüşelim valla evlerimizde yakın.görkem,kibele, hakarka,aylinciğim senide uzun zamandır görememiştim yeniden görüştüğümüz için mutluyum. yeni arkadaşları da anneleriyle birlikte tanıdığım için ayrıca mutluyum. aman ne diyem daha herkesleri gördüğüme kurtlarımızı doya doya döktüğümüze sevindim çoook iyi oldu. Hadi kızlarrrrr şimdide pikniğeeee.:enbuyukkk::teytey::içelim:
hah canım geldnmi sonunda nereye yükeldn benim büük kızla olan fotomu koy nolur yedi beni
evet evet perim evet evet ..görüşelim meloşunda hepnize selamı var yanımda şu an ..
burcu piknikmi yapecez bi dahakine ..ohhh ipleride getiririzkaydirigubbakcemile3