• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

Ne kadar eğlenmişsiniz öyle maşallah :nazar: dostluğunuz hep daim olsun inşallah

Hepiniz kıpır kıpırsınız göbecikler atılmış yenilmiş içilmiş ohhhhh ne güzel

Nazar boncuğum desibel sizleri görmek çok güzel kaydirigubbakcemile3

İsimlerini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarada buradan sevgiler a.s.

gelemediğim için üzgünüm .. ama cok önemli nedenim vardı .. inşallah birdahakinde nasip olur görüşmek ... hepiniz cok güzeliniz.. burcum emeklerine sağlık..:nazar::enbuyukkk:a.s.

hepinizden nefret ediyorum...
hele izmiri hic sevmiyorum... :hasetinden catlayan smiley:
izmir ve izmirin süper hatunlari yine süper bir bulusma...
yedi hafta sonra bende izmirdeyim...
o zamanda bulusma ayarlansa ne güzel olurdu...

çok tatlısınız kızlaar bayıldıım valla:nazar:
çoşku ekrandan yansıyor orasını düşünemiyorum yıkılmıştır heralde
bakarken benim oynayasım geldi hobaaa:teytey::teytey:

gelemediğim için üzgünüm .. ama cok önemli nedenim vardı .. inşallah birdahakinde nasip olur görüşmek ... hepiniz cok güzeliniz.. burcum emeklerine sağlık..:nazar::enbuyukkk:a.s.
sağlık olsun cnm inş. birdahakine görüşürüz :teselli:
tabi burda olursan :jeyyar: mutluluklar sanada herşey gönlünce olsun a.s.
hepinizden nefret ediyorum...
hele izmiri hic sevmiyorum... :hasetinden catlayan smiley:
izmir ve izmirin süper hatunlari yine süper bir bulusma...
yedi hafta sonra bende izmirdeyim...
o zamanda bulusma ayarlansa ne güzel olurdu...
kaydirigubbakcemile3 ozaman hazırlıklara başlayalım kaydirigubbakcemile5
saldiri yapanlarin pc si kopsun insallahhhhhhhhhhhh

aminnnnnnn kaydirigubbakcemile3

maşşallah sizeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis harikasınız ne kadar çok eğlenmişsiniz hepinizin gözlerinin içi gülüyo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bgn bizde karın organizasyonunda çok eğlendik :1hug: rabbim dostluğunuzu daim etsin:hooray::nazar: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk: varmı ötesi yaaa böyle bir site yok TEŞEKKÜRLER KAZENalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar hepiniz harikasınız çok güzel çıkmışınız sizleri görmek ne güzel dostlğunuz daim olsun
tşkler cnm a.s.
maşşallah sizeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis harikasınız ne kadar çok eğlenmişsiniz hepinizin gözlerinin içi gülüyo :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bgn bizde karın organizasyonunda çok eğlendik :1hug: rabbim dostluğunuzu daim etsin:hooray::nazar: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk: varmı ötesi yaaa böyle bir site yok TEŞEKKÜRLER KAZENalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

katılıyorum cnm :enbuyukkk: tşkler a.s.

kıslarr banada müsadee ama bak dedikodu kaçırmak istemiyomm burcu ablacım sabah paslaşırız ben sabah tüm fotoları yüklücem şu videolar nasıl yüklenecek bilmiyommmm

herkesciklere ii gecelerr tatlı rüyalar

oohhhhhh vur patlasın çal oynasın:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar süper eğlenmişsiniz kurt namına birşey kalmamıştır eminim

hepiniz harika görünüyorsunuz hanginize bakacağımı şaşırdım vallahialkisalkisalkis

allah hepinizi nazarlardan saklasın kuşummmmmm yine afet i deryasın şekerim :nazar:

arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun arkadaşlar

bizde samsunlular olarak nasipse 7 haziranda buluşuyoruz canlar:teytey::teytey::teytey:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

İnanmıyorum resmen kendinizden geçmişsiniz delikafadulden bende burda geçtim valla bakarken resimlere kaydirigubbakcemile3
Çok güzel çıkmışsınız hatunlar Allahım nazarlardan korusun :Saruboceq: :nazar:
Güneş ve sude gözbebeğim oldular Şeniz Allahım ne güzelliktir bu ya maşallah onlara :nazar: :nazar:
Dostluğunuz daim olsun daha nice buluşmalara inşallah :teytey:
Bizde çatlayak buralarda işte başka ne işimiz varki :dilcikar:

oohhhhhh vur patlasın çal oynasın:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar süper eğlenmişsiniz kurt namına birşey kalmamıştır eminim

hepiniz harika görünüyorsunuz hanginize bakacağımı şaşırdım vallahialkisalkisalkis

allah hepinizi nazarlardan saklasın kuşummmmmm yine afet i deryasın şekerim :nazar:

arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun arkadaşlar

bizde samsunlular olarak nasipse 7 haziranda buluşuyoruz canlar:teytey::teytey::teytey:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
haklısın cnm hepimizin kurduda bitti pilide kaydirigubbakcemile3
sizede şimdiden keyifli buluşmalar dilerim Şeniz
İnanmıyorum resmen kendinizden geçmişsiniz delikafadulden bende burda geçtim valla bakarken resimlere kaydirigubbakcemile3
Çok güzel çıkmışsınız hatunlar Allahım nazarlardan korusun :Saruboceq: :nazar:
Güneş ve sude gözbebeğim oldular Şeniz Allahım ne güzelliktir bu ya maşallah onlara :nazar: :nazar:
Dostluğunuz daim olsun daha nice buluşmalara inşallah :teytey:
Bizde çatlayak buralarda işte başka ne işimiz varki :dilcikar:

sağolasın bitanem Şeniz
hep sizleride andık keşke keşke sizlerlede görüşmeyi nasip etse allahım :Saruboceq:
elbet bir gün buluşacağız kaydirigubbakcemile5

bir daha böyle bir buluşma olurda ben gitmezsem o zaman çatır çatır çatlarım :roflol:

hanımlar sizleri canı gönülden tebrik ederim her anın her dakikanın keyfini çıkardığınız her halinizden belli süpersiniz hepinizde kaydirigubbakcemile3
dostluklarınız daim olur inş :1hug:

işte bu kadar sözden sonra söylenecek tek şey :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Back