• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

ama ama ühüüü :a015:
ben sizi çok özlemişim :a015:
nasıl sıkasım geldi yanaklarınızı hepinizin :1hug:
nasıl güzel eğlenmişsiniz, onu geçtim hadi, inanılmaz kıskandım, onu da geçtim....
çok özlemişim onu geçemiyorum.... a.s.
mavişim ayakkabılar fırlatılmış, tabi ya ne gerek var ki :teytey:
boncuk ablam seni de çok iyi gördüm.... :asigim:
burcum baya döktürdün anladığım kadarıyla.... :teytey:
kuşum, boncuğum, çileğim, hacerim, kibelem ayy hangi birinizi sayayım hepiniz harika görünüyosunuz :lepi:

:asigim: :asigim:

yengeç burcu
sblue-sevill
nazarboncuğum
desibel
kibelecik
hacer
strawberry
gizem 1986
zeliha
andromache
peri
kuşum
görkem
bilmiyorum yazmadığım varmı

hepiniz çok çok tatlısınız dostluğumuz daim olsun kaydirigubbakcemile5 ama itiraf etmeliyimki en tatlınız fıstığım , güzel kızım sude Şeniz çok mutlu insanların birde çocukların gözlerinin içi ışıldar ya( bu arada flaşdan bahsetmiyorum :))güzel allahım o gözlerindeki ışığı söndürmesin:Saruboceq:

anammmm:1shok:kızlar flaş haber geçti atv de:1shok: izmiri kurtcuklar basmış:1shok:buluşmalar yasaklanmış kimse evinden çıkmasın deyo:1shok:ilaçlama yapceklermişşş:roflol:
kötüydü kabul ediyorum:1ninca:

KK çatlatan bir toplantı olmuş:))) Hepiniz yine her zamanki gibi süpersiniz. Staw ,Sblue sizleri fotoğraftada olsa bir kez daha görmek güzel..Öpüyorum hepinizi. Eğlenceniz bol buluşmalarınız daim olsun.

Ablam çok teşekkür ederim güzel yorumun için,bende seni yorumlarda olsun görmekten mutlu oldum çok.Seni ve güzel ablalarını öpüyorum kocaman kocaman.Şeniz

cılegımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz sen varya supersın yah bıttım resmen sana rabbım anzardan korusun guzellıgını bıtenemm...dılerım kı herdaım bole cosarsın :).. Şeniz
kusummmmmmm ayy ayy o resme bıttım yah kesın benım ıcın cekıldınız bılım okadar aradıms enı acmadın telını dedım kesın dıymıyo bunlar dıye ne guzellık yaw ole bıtenem kurt neym kalmamısdır sende artık Şeniz
desıbelımmm oh oh ablıs ne gzuellık ole yaw vur patlasın cal oynasın demıssın :)..
organızatorrr guzellert guzelıııı melek burcumm hele meslektasım harıkasın yaw hele ayakkabıları cıkarmana bıttım resmen :)..
nazarboncugumm maşallah supersın canım herzamankı gıbı :)..
hcr seker yaw ne tatlısın sen ole bayıldım sana ama sonra dogru sacların azcuk elektırıklenmıs sanırım :)..
sbluem dıcek lafyok mavıs boncukk yılkmıs ortalıg valla:).. bıde bı kac arakada bayıldım ama nıckelrını bılmedgm ıcın yazamadım hepınız harıkasınız dılerım kı herdaım bus ekılde eglenırsınız :)..:nazar: :nazar:
bızde sızı andık bugun ıstanbul bulusmasında hepınıze sevgıle burcum ve cılegım sızın ıcın optum s elıfımızı :)..:nazar: :nazar: :nazar: cılegım pudra sekerın cok oper senı hemıde kokulusundan :nazar:

en çok ben oynadım gelemeyenler için
çenebaz için kar için :teytey: :dance:
burcum emeklerine sağlık çok güzel birbuluşma oldu çoook
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

KK çatlatan bir toplantı olmuş:))) Hepiniz yine her zamanki gibi süpersiniz. Staw ,Sblue sizleri fotoğraftada olsa bir kez daha görmek güzel..Öpüyorum hepinizi. Eğlenceniz bol buluşmalarınız daim olsun.
teşekkürler ablacım yine yolun düşer karşılaşırız birgün inş
nasıl güzel eğlenmişsiniz, onu geçtim hadi, inanılmaz kıskandım, onu da geçtim....
kuşum, boncuğum, çileğim, hacerim, kibelem ayy hangi birinizi sayayım hepiniz harika görünüyosunuz :lepi:

Şeniz Şeniz senin için gübek attım sevdem

en çok ben oynadım gelemeyenler için
çenebaz için kar için :teytey: :dance:
burcum emeklerine sağlık çok güzel birbuluşma oldu çoook
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oy oy supersın boncugm kalbım sızle ıdı hep aradım ama kussumm acmadı telını :(..keşke bıde dum tek tek yapsa ıdın ayw hadıseye ınat:)..hee bıde zayıflamıssın gercekdende:)..

cılegımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz sen varya supersın yah bıttım resmen sana rabbım anzardan korusun guzellıgını bıtenemm...dılerım kı herdaım bole cosarsın :).. Şeniz
kusummmmmmm ayy ayy o resme bıttım yah kesın benım ıcın cekıldınız bılım okadar aradıms enı acmadın telını dedım kesın dıymıyo bunlar dıye ne guzellık yaw ole bıtenem kurt neym kalmamısdır sende artık Şeniz
desıbelımmm oh oh ablıs ne gzuellık ole yaw vur patlasın cal oynasın demıssın :)..
organızatorrr guzellert guzelıııı melek burcumm hele meslektasım harıkasın yaw hele ayakkabıları cıkarmana bıttım resmen :)..
nazarboncugumm maşallah supersın canım herzamankı gıbı :)..
hcr seker yaw ne tatlısın sen ole bayıldım sana ama sonra dogru sacların azcuk elektırıklenmıs sanırım :)..
sbluem dıcek lafyok mavıs boncukk yılkmıs ortalıg valla:).. bıde bı kac arakada bayıldım ama nıckelrını bılmedgm ıcın yazamadım hepınız harıkasınız dılerım kı herdaım bus ekılde eglenırsınız :)..:nazar: :nazar:
bızde sızı andık bugun ıstanbul bulusmasında hepınıze sevgıle burcum ve cılegım sızın ıcın optum s elıfımızı :)..:nazar: :nazar: :nazar: cılegım pudra sekerın cok oper senı hemıde kokulusundan :nazar:

Canım benim,senin güzel bakan gözlerin görüyor herşeyi öyle güzel.Seni andık bizde tatlım bol bol.Hatta kuşuumla öpüştük bile senin içinŞeniz
Sende harikasın benim pudra şekerim,hem çok şeker hemde en ballısındanŞeniz

Biz de seni çok özledik şekerparem...teşekkürler güzel yorumların için...Şeniz

Back