• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirli Hatunlar Kurtlarını Döktü...

cılegımmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz sen varya supersın yah bıttım resmen sana rabbım anzardan korusun guzellıgını bıtenemm...dılerım kı herdaım bole cosarsın :).. Şeniz
kusummmmmmm ayy ayy o resme bıttım yah kesın benım ıcın cekıldınız bılım okadar aradıms enı acmadın telını dedım kesın dıymıyo bunlar dıye ne guzellık yaw ole bıtenem kurt neym kalmamısdır sende artık Şeniz
desıbelımmm oh oh ablıs ne gzuellık ole yaw vur patlasın cal oynasın demıssın :)..
organızatorrr guzellert guzelıııı melek burcumm hele meslektasım harıkasın yaw hele ayakkabıları cıkarmana bıttım resmen :)..
nazarboncugumm maşallah supersın canım herzamankı gıbı :)..
hcr seker yaw ne tatlısın sen ole bayıldım sana ama sonra dogru sacların azcuk elektırıklenmıs sanırım :)..
sbluem dıcek lafyok mavıs boncukk yılkmıs ortalıg valla:).. bıde bı kac arakada bayıldım ama nıckelrını bılmedgm ıcın yazamadım hepınız harıkasınız dılerım kı herdaım bus ekılde eglenırsınız :)..:nazar: :nazar:
bızde sızı andık bugun ıstanbul bulusmasında hepınıze sevgıle burcum ve cılegım sızın ıcın optum s elıfımızı :)..:nazar: :nazar: :nazar: cılegım pudra sekerın cok oper senı hemıde kokulusundan :nazar:
Biz de seni andık strawla...mümkün olsa da birlikte bir eğlence yapsak di mi?İzmir rüzgarlarına öpücük verdim sana getirsinler diye...Şeniz

buluşma fotoları değil de
resmen ortadan ikiye çatlatma fotoğrafları olmuş:dilcikar:

ufak çaplı bir KK düğünü yapmışsınız:dance::teytey:

allahım yaa çatladım kızlarr ne kadar güzel eğlenmişsiniz...
dostluğunuz daim olsun.nazarlardan korusun hepinizi allahım...

bende olan resimleri eklemeye çalıştım ama başardımmı bilemiyorum:roflol:

Eklentiler

• $P5280032.jpg
    $P5280032.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $P5280033.jpg
    $P5280033.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 75
  • $P5280038.jpg
    $P5280038.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $P5280034.jpg
    $P5280034.jpg
    95,1 KB · Görüntüleme: 87
ben gelemedim yaaasenağlama
haziranın ilk haftasına kalmış eşimin işi,gelemedim o yüzden
ama İZMİRimin hatunlarına yakışır bi buluşma olmuş......
bravo kızlar sizealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bayıldım. hayran kaldım. çok kıskandım. hepsini bi arada yaşadım. ne güzel eğlenmişsiniz.allah dostluğunuzu , gülen yüzlerinizi ve neşenizi daim etsin inşallah. hepiniz birbirinizden güzelsiniz.

oy oy supersın boncugm kalbım sızle ıdı hep aradım ama kussumm acmadı telını :(..keşke bıde dum tek tek yapsa ıdın ayw hadıseye ınat:)..hee bıde zayıflamıssın gercekdende:)..
herkes öyle dio moralim geldi vallahi yılmak yok dahada zayıflıcam inş
ama sanki daha fazla resim çekildik nerde diğerleri mirmirmirmir
ya evt baya bi foto vardı ama nerde bilmem :uhm:

valla kizlar bakiyorum bakiyorum bikmiyorum cok güzel valla izmirimin hatunlarina yakisir bir bulusma kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz

kızlar hepicinizde mükemmel görünüyorsunuz :nazar:
kıskanmadım desem yalan olur keşke bende izmirde yaşıyor olsaydım:asigim:
burcum ne kadar tatlı garuymuşun sen öyle yanaklarını mıncıklayasım geldi valla:jeyyar:
dostluğunuz daim olsun kızlar:lepi::lepi:

teşekkürler ablacım yine yolun düşer karşılaşırız birgün inş

Şeniz Şeniz senin için gübek attım sevdem

mavişim benim, aykkabıları kimin için fırlattın :roflol: Şeniz

Biz de seni çok özledik şekerparem...teşekkürler güzel yorumların için...Şeniz

boncuk ablam... Şeniz çok seviyorum sizi :asigim:

Biz de seni andık strawla...mümkün olsa da birlikte bir eğlence yapsak di mi?İzmir rüzgarlarına öpücük verdim sana getirsinler diye...Şeniz
oy oy almamı ablam yahh mumkun olabılır neden olmasın yaw :9..hayat mucızelerle dolu zaten:)..opucgmude aldım cok ruzgar yedım bugun zaten:)..
valla kizlar bakiyorum bakiyorum bikmiyorum cok güzel valla izmirimin hatunlarina yakisir bir bulusma kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞeniz
ablamm nezaman gıdız ızmıre yaw bı ıkımız eksıkmısız baksana :)

izmirli olanda olmayan burada
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zeliha, Aidanu, Andromache, biitoosum, Çenebaz, citos2903, denizsizada, gorkem, kar, kstmn_37, kuusuum, march7, Mineeee, Peri, sblue, strawberry35, yengecburcu

evttt aşk-ı memnu bitti yeniden geldim kaydirigubbakcemile4
gerçekten çok güzel bir gündü kendi adıma çok eğlendim :teytey:
tanıdığım KK dostlarımla yeniden görüşmekten böyle bir ortamda yeni arkadaşlarla tanışmaktan çoookk mutlu oldum :enbuyukkk:

iyi dilekleriyle yanımızda olan tüm KK dostlarımada teşekkrüler a.s.

bu arada gizem1986 da çok foto var aman hanım ortada yok ee tabe hamiş haliyle göbek atarsa olacağı budur kaydirigubbakcemile3

ohh...ne güzelll...bütün kurtlarınızı dökmüşsünüz. cokacimcoook ...hee bi de kurt gibi de acıkmışınız anlaşılan..çünkü tabaklar hep boşş... :roflol:

ilk basta burcu ablamın guzellığı göze carptı cok beğenıyom bu gacıyı yaa:nazar:
hcr ım fısıtk
desıbel ablam kıbela gorkem .............. dostluğunuz daım olsun ınş
hepnız elmas gıbısınız

burcu canım benim ne güzel kızın var senin öyle .Şeniz..çok tatlı maşallah. :nazar: ..Allah bağışlasın.. :Saruboceq: .laf aramızda işin zor valla... kaydirigubbakcemile3

mavişim benim, aykkabıları kimin için fırlattın :roflol: Şeniz
tamamen kendim için attım :jeyyar:
izmirli olanda olmayan burada
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zeliha, Aidanu, Andromache, biitoosum, Çenebaz, citos2903, denizsizada, gorkem, kar, kstmn_37, kuusuum, march7, Mineeee, Peri, sblue, strawberry35, yengecburcu
sositosositovsositosositovsositososito
evttt aşk-ı memnu bitti yeniden geldim kaydirigubbakcemile4
gerçekten çok güzel bir gündü kendi adıma çok eğlendim :teytey:
tanıdığım KK dostlarımla yeniden görüşmekten böyle bir ortamda yeni arkadaşlarla tanışmaktan çoookk mutlu oldum :enbuyukkk:
:içelim: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
iyi dilekleriyle yanımızda olan tüm KK dostlarımada teşekkrüler a.s.

bu arada gizem1986 da çok foto var aman hanım ortada yok ee tabe hamiş haliyle göbek atarsa olacağı budur kaydirigubbakcemile3

en çok ben oynadım gelemeyenler için
çenebaz için kar için :teytey: :dance:
burcum emeklerine sağlık çok güzel birbuluşma oldu çoook
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

senağlama benim için oynama sen hıhhh küstüm sana...senağlama

Back