canım bornova şifa hastanesini tavsiye edebilirim emekli sandığınada bakıyor ben hamilelik öncesi tedavilerimi orada oldum doğumumda Allah nasip ederse orada olcak ,doktorum şifa hastanesinde yapıyor tüm işlemlerini,kadro bakımından tüm uzmanında iyiler orada yinede karar senin..yerimseniben
teşekkür edrim canım
fiyetlardan biraz bahsedebilir misin?
sen tup bebek bölümündede sanırım konu açmıştın irenbeyi sormuştun ben ssk lı olarak 89 ytl ödüyorum ama emekli sandıgı ne kadar veriyor bilmiyorum heralde daha az ödersiniz üstelik ekip olarak mükemmel bir merkez harika insanlarla donatılmış diyebilirim testleir orda yaptırmak istemezsen eger devlet hastaneleirndede yaptrabiliyorsun dogumlarıda çınarlıda yaptıyorlar çınarlı zaten izmirin en iyi hastanesi sadece kadın hastalıkları ve dogum dal merkezi egitimli ve tecrübeli kişilerden oluşmuş bir kadrosu var miden bulanıyormuş o zamn korkma hiç bu iyi bişey mide bulantısı gebeliğin canlı oldugunun saglıklı oldugunun bir göstergesidir.... ama bunun yanısıra mide bulantısı yaşamadan saglıklı gebelik geçiren çok kadın da vardır
evet canım daha öncede sormuştum
ama o zaman bebiş yoktu ve ben senin yazılarından duymuştum irenbeyi
tedavi olmayı düşünüyordum artık
Rabbime şükürler olsun gerek kalmadı
şimdi de kontroller için bir hastane arıyorum
ilgine teşekkürler
kendine ve bebişe iyi bak
sevgilerrrr...
yapılan testler için ek ücret alıyorlar mı?
birde doğumu burda mı yapacaksın
ilgin için teşekkürler