izmirli hamişler yardım

suave ,bişi sormak istiyorum.,sömürüyorlar derken ne demek istedin ve niçin memnun kalmadın öğrenebilir miyim?ben de 17 mart için berrin hanımdan randevu almıştım da ..ve doğumuma az da kaldı..beni bilgilendirir misin?

canım ben Bornovada manavkuyu tarafında EKADOM kadın doğum dal merkezine gidiyorum çokda memnun kaldım. ssk anlaşmaları var ama her muayne için 50 ytl ödüyorsun ama a'dan z'ye kontrollerin yapılıyorŞeniz netten aratırsan web sayfaları çıkıyor

ya peki ekadomda 3 boytlu ultrasn vs hersy vrmı?

selam kızlar ben de 7+4 düm, haftaya kalp atışalarını duyacaz inşallah, smyrna art çok güzel bi hastane üstelik emekli sandığıyla anlaşması var muyene ücreti 12 tl imiş. internetten araştırdım ve dün de bi arkadaşım gitti ayla hanıma, acaba aranızda Ayla Hanımı tanıyan duyan var mı ??

Merhaba smyrna artta ben de ayla hanıma kontrol oluyorum. hamileliğimin 3. ayından itibaren ona gidiyorum şu an 7 ay bitti gayet iyi bir doktor ben memnunum, ama bazen dalgın oluyor, sizin kafanızdaki soruları açık açık sormanız gerekli, sorularıma her konuda net açıklamaları oldu. tavsiye ederim

bana gazi hastanesinde Ayşan hanımı çok övdü izmirden arkadaşlar. ben normalde kontrollerimi bursada yaptırıyorum. doğum izmirde olucak inşllh. 2 şubatta tanışıcaz Ayşen hanımla. O nunla ilgili düşüncelerimi yazarım burdan.
ayrıca 20.haftada detaylı ultrasona girmem lazım, nereyi tavsiye edersiniz?

kızlar ben emeklisandığına bağlıyım..özel hastanelerden hangisinde doğum yapıcamşimdiden bakmak istiyorum..anlaşmalı olan ve kuvezi olan hastaneler hakkında bilgisi olan var mı??yardım lütfennn

selam kızlar ben de 7+4 düm, haftaya kalp atışalarını duyacaz inşallah, smyrna art çok güzel bi hastane üstelik emekli sandığıyla anlaşması var muyene ücreti 12 tl imiş. internetten araştırdım ve dün de bi arkadaşım gitti ayla hanıma, acaba aranızda Ayla Hanımı tanıyan duyan var mı ??

merhaba canım
ben 20 haftalık hamileyim ben de tüp bebek tedavisi için smryna art ye gtmiştim fakat gerek kalmadan çok şükür normal yolla hamile kaldım. benim doktorlarım bilgen bey ve ayla hanım
hatta daha bugün muayene oldum
bilgen bey daha sert duruşlu ama bence daha başarılı biri zaten sahibi hastanenin
ayla hanım şeker bi kadın ama dediğim gibi bilgen bey daha ii bence
birde doğumu orda yapamadığını biliyormusun
çınarlıda yaptırıyorlar doğumu ve doktor parası olarak 1400 tl istiyorlar birde hastane parası var 2000 civarı bilgin olsun
ben normal doğum çok istiyorum fakat bugün ayla hanımın sezeryan yanlısı konuşması canımı sıktı doktor değiştirmeyi düşünüyorum

X