İzmirli genç hanımlar nerdesiniz?

Chance21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
562
0
96
İzmir
Merhabalar İzmirli genç hanımlar.
Nerelerdesiniz?
Aklıma gelen fikri sizlerle paylaşmak istedim.
Ben 22 yaşındayım.
Yaşıt arkadaşlarımla tanışmayı çok isterim.
Ne dersiniz genç ve bekar hanımlar buluşalım mı....
İzmir'de pek arkadaşım yok, sizlerle tanışmayı hatta evimde ağırlamayı çok isterim...
Şimdi olur, bana uyar diyenler yazsınlar bakalım :)
Umarım beni kırmazsınız....

Merhabalar İzmirli genç hanımlar.
Nerelerdesiniz?
Aklıma gelen fikri sizlerle paylaşmak istedim.
Ben 22 yaşındayım.
Yaşıt arkadaşlarımla tanışmayı çok isterim.
Ne dersiniz genç ve bekar hanımlar buluşalım mı....
İzmir'de pek arkadaşım yok, sizlerle tanışmayı hatta evimde ağırlamayı çok isterim...
Şimdi olur, bana uyar diyenler yazsınlar bakalım :)
Umarım beni kırmazsınız....

merhaba tatlım cansu bende 21 yaşındayım
çok güsel düşünmüşsün çiğli taraflarına oturuyorum 7,5 aylık ewliyim

Sizlere de uyarsa neden olmasın. Birkaç arkadaş daha toplasak bi buluşma yapsak genç hanımlar ne güzel olur (:

gitmeyi düşünüyorum eşim ewde olucak c.tesi günü 2 gibi falan katılabilirim ancak sıkılıorum bütün gün ewde bi aksilik çıkmassa istiorumm ...

Bir arkadaş daha var, gelmeyi düşünen...
Bende büyük ihtimalle gelicem bakalım,ama çok erken katılamam. Seninde dediğin gibi 2-3 gibi..

ewet 1.30da yazılmış ama 1.30da katılamamm ama bellide olmas tbi belki benmde bi arkadaşım gelebilir oğlu war onunda ayarlayabilirsem gelirim dedi bakalım güsel olur ya :)

ewet tatlım benm bi arkadaşımın çok yakın bi arkadaşı war onlarda burdan tanışmışlar bi gör nasıl güsel geçiniolar maşallah benmde çok fasl aarkadaşım yok olanlrda çalışıyor :((( yeni arkadaşları tanımak için güsel bi buluşma olucak bencee:))

Sizler gibi yaşları genç arkadaşlar,bizler gibi gönülleri genç olan arkadaşlarla tanışmak isterseniz mutlka gelin cumartesi. Bu buluşmalar çok güzel oluyor( tecrübe konuşuyor gençlera.s):içelim:Tanışmak görüşmek dileğimleeee....a.s.

aa tamda aradığım konu hemde bugun açılmış:) 22yaşımdayım bende.aslında ankaralıyım.çvrem arkadaşlarım orda kaldı :(

neden izmir gibi güzel bir şehirde bol bol gezicek arkadaşlarım olmasın ki? kaydirigubbakcemile2

aa tamda aradığım konu hemde bugun açılmış:) 22yaşımdayım bende.aslında ankaralıyım.çvrem arkadaşlarım orda kaldı :(

neden izmir gibi güzel bir şehirde bol bol gezicek arkadaşlarım olmasın ki? kaydirigubbakcemile2

merhaba eliznil o zaman bostanlı yasemin cafede buluşuyoruzz sen neresindensin izmirin tatlımm ...

çiğlideyim ben..egekentte oturuyorum.kaç gibi orda olursunuz?bide cafe tam olaarak nerde bilmiyorum...

aaaaa gerçektenmiii benede çiğli egekentte oturuyorumm egekent dolmuş son duraklarındayım eliznil sen neresindensinn

Back