Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelin başı için hangi kuaförlerle anlaştınız?fiyatlarını yazarmısınız?
bornovadaki ibrahim&ibrahim kuaföre giden varmı aranızda?saçın yanısıra makyajda çok önemli.bilgi verirseniz sevinirim
ben ıkı yerdn fıyat aldım esref paşada sebnem var ondn aldm ama oraya pek gtmk ıstemıorum 200 dedı cok kalablık oluo dıee snra güzelyalı polıgonda nazan kuafor var 150 tl dedıı bn nısnda da ona yaptrmıstım cok gusldıı
bilgin için sağol.şebnemi birçok kişiden duydum, orayı düşünmüyorum bize uzak.
dün ibrahim&ibrahim den randevumuzu aldık.saç ve makyaj 200tl.umarım sonuç istediğim şekilde olur.
senin düğün ne zaman hayırlısı olsun kolay gelsin:teytey:
hayrlı olsun senn düünün ne zmna? cok ii fiyat vermsler bn de fıyat aldm 15 tl sadce duun ıcınn bu fıyat... bornavaa bana cok uzakkk benneyaptımkimerhaba kızlar, ben de bornova'da hera saç tasarımdan aldım randevuyu dün. kınada normal makyaj + saç, nikahda porselen makyaj + saç + komple sir + manikür + pedikür + porselen makyaj provası toplam 225 tl.
canım benim kına 19 haziran nikah 20 haziran. sen ne taraftasın?
ibragim&ibrahim nerde kac para dedıler ? bnde sebnemı duusnmuorum .. allah nasıp ederse 20 temmuzda az kaldı bayanssulusmile senın düünun ne zman ?saol cnm sennkıde hayrlıs olsun
canlar bende güzelyalı ya da nokta hatay taraflarında bakıyorum ve izmiri cok iyi bilmiyorum.yardımcı olursanız coooook sevinirim..
ibrahim&ibrahim bornovada zaten internet siteside var.benim nikah ağustosta.
kuaför işi tamam şimdide fotoğrafçı araıyoruz.bir tane buldum istediğim gibi ama randevu almadık henüz.
bnde cnm o taraflardn kuafor bakıorum bı arkadsınmn gttıgı kuafor var üçkuyularda oarayla konustum provaya gıdıcm makyaj ıcın bakalım ne dıckk bnde cok kararszmm
eger gusl bı yer bulkursan uygn fıyata banada ahber verrsn sevınırım:kedi:
gökçem ,nasılsın bi tanem düğün hazırlıkları nasıl gidiyor,,fotoğrafçı sormuşun ,eğer bulmadıysan daha şirinyerde ve hatayda FOTO REMZİ VAR KIZIM ONLA ANLAŞTI çok öptüm bi tanem görüşürüz yine ,telden arıcam seni...