- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
- Konu Sahibi balbocegi35
Önümüz kasım o yüzden kasımda aşk başkadır izlekızlar yaaa bende güzel bi aşk filmi önerir misiniz ? bu arada Aamir Khan'ı ve filmlerini cok seviyorum izlediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önümüz kasım o yüzden kasımda aşk başkadır izlekızlar yaaa bende güzel bi aşk filmi önerir misiniz ? bu arada Aamir Khan'ı ve filmlerini cok seviyorum izlediniz mi?
evt ya iki gündür sabahları çok soğuk oluyor..dikkat et hasta olmada...İzmir in havasından galba
Bugün dondummm ya , gömlek kazak mont üçlüsü yaptım yinede dondum kuru soğuk vardı sabah
onu izledim...başka ? aşk tesadüfleri sever'i izledin miÖnümüz kasım o yüzden kasımda aşk başkadır izle
tıbbi ve aromatik bitkiler mezunuyum cok bi ataması yok malesef..
kızlar yaaa bende güzel bi aşk filmi önerir misiniz ? bu arada Aamir Khan'ı ve filmlerini cok seviyorum izlediniz mi?
İzmir in havasından galba
Bugün dondummm ya , gömlek kazak mont üçlüsü yaptım yinede dondum kuru soğuk vardı sabah
Günaydın, Yapcak birşey yok haketmişsindir3gün mapustan sonra geldim pinkocum günaydın napemm kuzututamıyorum şu çenemi
İzledim canım , türk filmlerinin arasında başarılı bulduğum tek aşk filmi diyebilirim her ne kadar klasikte olsa...onu izledim...başka ? aşk tesadüfleri sever'i izledin mi
Evet ilk başta ben de aşık olmuştum sonra yaşını öğrenip şokkkkk oldum adam dondurmuş kendini galibagunebakan33 buldum tsk canm izleyeyim o filmi :) yaa amir khanı izledikce asık oluyorum ben yaaaa
banne banneGünaydın, Yapcak birşey yok haketmişsindir
sağol kuzum , öle valla öğlesi başka sabahı başka akşamı başkaevt ya iki gündür sabahları çok soğuk oluyor..dikkat et hasta olmada...
gunebakan33 buldum tsk canm izleyeyim o filmi :) yaa amir khanı izledikce asık oluyorum ben yaaaa
Evet ilk başta ben de aşık olmuştum sonra yaşını öğrenip şokkkkk oldum adam dondurmuş kendini galiba
Kızlar prison break yada fringe ye başlayın başroldeki iki adama da aşık olursunuz
Ben bi aşk filmi izlemiştim adını hatırlayamadım, adam hastaydı ve hep notlar tutardı yaptıkları ile ilgili insanlarla ilgili, adam her sabah uyandığında hiç bişi hatırlamıodu notlarına bakıodu ve hergün aynı kadına aşık oluo çok tatlı aşk hikayesiydi...
Adı aklımda değil işte kadının adı molly di sanırım
50 ilk öpücüğe benziyo anlattığın ama orda kız hasta Prison break beni sarmadı bi ara yine deniycem izlemeyi.
İyi seyirler canımHemen izleyeyimmm
Kesintisiz bi kaç bölümünü izle full ekşın full animasyon aşk var , aksiyon var, paralel devlet var, gay var , ölüm var, hainlik var, dram var süper bi diziydi keşke hiç bitmese dediklerimden ilk 2ye girer bu dizi, breaking bad den daha sürükleyici prisondan sonra breaking bad de beni sarmadı,
fringe aksiyon ve bilim kurgu, fantastik üzerine ,olay döngüleri beni çok bağladı ve çok iyi rol yapıyor oyuncuları kaliteli bi diziydi eski yapım olmasına rağmen. Ama diziye başladınmı kesintisiz bi kaç bölümü izle ard ardına yoksa hem anlaşılmıo hem sıkılıo insan.
prison break mutlaka izle boşver breaking bad i sonunda ağlamıştım ben ,Breaking badi başta çok seviyordum sonunu getiremedim. Fringe izliyorum sindire sindire sonu gelmesin diye House md gibi benim için sonu gelsin istemiyorum. House un tüm sezonlarını tekrar tekrar izledim. Doctor Who yu da seviyorum ama David Tennant varken ahhh bambaşkaydı
ilk 3 e girme ihtimali olan dizi de revolution yarım kaldı net yok diye gayet başarılıydıBreaking badi başta çok seviyordum sonunu getiremedim. Fringe izliyorum sindire sindire sonu gelmesin diye House md gibi benim için sonu gelsin istemiyorum. House un tüm sezonlarını tekrar tekrar izledim. Doctor Who yu da seviyorum ama David Tennant varken ahhh bambaşkaydı
Güzeldi tskkürlerİyi seyirler canım