bergama35f bu nergizdeki zeliha hanımın telefonunu bana verebilirmisin bende oralara yakın oturuyorum gitmek isterim.bi de arkadaşlar bu alsancaktaki cookie kafeyi ben aradım taradım bulamadım ya bilen biri bana güzel tarif edebilirmi......ve arkadaşlar son olarak bu belgin kostakla ilgili sizi uyarmak istiyorum ya o tam bir sahtekar o bu işin uzmanı bir sürü eğitim almış sizin bakışınızdan göz bebeklerinizin hareketlerinden kafa sallamanızdan falan faydalanarak size yorum yapıyo yok böyle bi şey nasıl inandınız ona o kadar açık ve netki ne yaptığı mimik uzmanı o kadın siz farkında olmadan yönlendiiryosunuz ve doğruyu tutturuyo.zaten sürekli yüzüme bak diyo ben çıldırttım onu anladım ne yaptığını ve ifadelerimden faydalanamasın die gözlerine bakmadım hiç ve attı durdu bir tane bi şey tutturamadı ve çıldırdı ve sonunda söyledim sen kimi kandırıyosun die içerde bekleyenlerede sakın kaptırmayın paranızı dedim sakın arkadaşlar sizde kaptırmayın yazık günah nasıl anlamadınız bu kadının olayını hayret ediyorum