- 31 Mayıs 2010
- 95
- 0
ben dayanamayıp maral kafedeki meral hanıma sabah 10 a randevu alıp gittim telini netten buldum ama tek kelime ile mükemmel öneren arkadaştan allah razı olsun yaşadıklarımı saati saatine söyledi olucak dediklerinden ise en yakını 3 gün içinde olursa yazıcam tekrar kesin gidin kızlar ben şok yaşadım 45 dk baktı kahve falına inanamadım süper şeyler söyledi kesinlikle tavsiyemdir :))
ben dayanamayıp maral kafedeki meral hanıma sabah 10 a randevu alıp gittim telini netten buldum ama tek kelime ile mükemmel öneren arkadaştan allah razı olsun yaşadıklarımı saati saatine söyledi olucak dediklerinden ise en yakını 3 gün içinde olursa yazıcam tekrar kesin gidin kızlar ben şok yaşadım 45 dk baktı kahve falına inanamadım süper şeyler söyledi kesinlikle tavsiyemdir :))
steinbock canım su maral cafenin telefonu varmı özelden yazarmısın?
tesekkurler
aynen canım aynen:gitme: birde şu gümrükteni gülistanın yerini tam söyleyebilirsiniz,tlf falan varmı? missdance tavsiye ederim falan demiiştin,varmı dediklerinden çıkan şeyler canım? bekliyorumm
rubicon,gürcesmedeki ayten hanıma arkadaslar 1 ay önce gitmişler fal bakımına 180 tl istemiş tabii arkadaslar baktırmamıslar iyiki vermemişler 4 sene önce giden arkadas hiç memnun kalmamış gidenler olursa ne demek istediğimi anlarlar
amirrezvani tülin hanım nerde?adresi veya telefonu varmı?özelden gönderebilirmisin?
teşekkür ederim
kızlarr daha önce size söylediğim hisarönünde olan sevdam kafe sevda abla nın bana söylemiş olduğu tarihiyle oldu 17 temmuz demişti 2 gün şaştı sadece dün akşam gerçekleşti söylemek istedim..baktıranlar ciddiye alsın söylediklerini aynen dediği gibi gelişti olaylarda :)))
canım yeri konak tarafından kızlarağasına (gümüşçülerin oraya) giderken pasaja girmeyip sağa dönüyorsun soldaki ilk dar sokak hemen sağda 2. yada 3. kafe sevdam kafe kahveye çok uzun süre bakmıyo tarotta bakıyo ama bence ve giden tüm arkadaşlarımın kanısınca kahve de çok daha iyi ve kesinlikle akşam üstü git daha iyi bakıyo akşam saatlerinde sürekli gidenlere söylüyo zaten akşam üstü gelin die bana kendi söylemişti..çok kalabalık oluyo özellikle cumartesi gitme pazar günüde açık bu hafta sonuna doğru bende gidicem aslında bugün gidicektim ama arkadaşım tuttu beni :))slm canım,onunyeri nerdeydi tam olarak? senin izinden ilerliyorum bakalım.bide randevu almak falan gerekirmi ,kalabalık oluyo mu?kısa mı bakıyo,uzun mu canım tşklr
özelden ulaşa bilirsen ulaş bana sana adresini falan vereyim