Esanscim sen Nigar tanıyor musun?
duymadım canım , sen ne biliyorsun ?
Ben en son forumlarda cok etkili olduguna dair yorumlar okudum. İstersen sende Google ''Falci Nigar'' diye arattir.
( Bu arada bu benim 100. mesajım :)))) )
:119:Tebrikleeer:124:
Nette mi bu falcı İzmir Falcısı değil mi ?
yA anlayamadım şimdi bu Ayten'in kafası hamura mı benziyormuş :44:
:/ yanlış yazmışım olabilir bence canım.
Başkasının falını dinlemek ,dinlenilmek can sıkıcı, gereksiz .Yeni girnedeki nergiz evinin terasında fal bakıyor , kafede çalışmıyor.Anita kafe çarşıda mı ?
çarşıda kızılay sokakta ve bu akşam bir şansımı deneyeyim dedim. ama artık orada çalışmıyormuşsanırım ben fal konusunda çok bahtsızım..
arkadaşlarr forumdaki önceki yazılanlara şöyle bir göz attımda yıldızana ismi dikkatimi çekti..yakında giden birileri var mı acabaa ???
merhaba arkadaşlar bahsi geçen hocaya ashle ile bende gittim ama ben yazmak için çok erken diye düşünüyorum çünkü mehmet hoca denilen kişi fal bakmıyor ki buraya yorum yazalım bana 1 hafta süre verdi bu süre zarfında zaten olmazsa gittiğimiz mekanını başına yıkarım gerekirse polislede giderim dediğim gibi 1 hafta sonra medyatik olabilirim bilginize
perşembe günü vevk denilen yazdığı duayı almaya gideceğim ama fazladan para falan istemedi
Ben gittim hatta ablami yanıma zorla alarak gittim ama dediği vadeler çıkmadı.
fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.