İzmir'deki Falcılar

Yakında burada çok bahsi geçmeyen benim ' fena değil denenebilir' kategorisine soktuğum bir falcı hakkında yazmayı düşünüyorum ama iki tanıdığı bekliyourm . Ona hafta başında gidecekler .Onların yorumlarını da katsam daha iyi olur..

:/ yanlış yazmışım olabilir bence canım.

ice87 ve ashle , mesajı ilk okuduğumda dışarıda gürültülü br yerdeydim ve o kafayla ilk 10 saniye gerçekten hamurkafa ayten !! diye yeni bir falcımız olduğuna inandım.Sonradan anlayınca ben de güldüm.ice ın mesajı çok sevimli duruyordu diğer insanlar da benim gibi gülsün istedim.Sevaptır

Başkasının falını dinlemek ,dinlenilmek can sıkıcı, gereksiz .Yeni girnedeki nergiz evinin terasında fal bakıyor , kafede çalışmıyor.Anita kafe çarşıda mı ?

çarşıda kızılay sokakta ve bu akşam bir şansımı deneyeyim dedim. ama artık orada çalışmıyormuş sanırım ben fal konusunda çok bahtsızım..

arkadaşlarr forumdaki önceki yazılanlara şöyle bir göz attımda yıldızana ismi dikkatimi çekti..yakında giden birileri var mı acabaa ???

yazz12 merhaba

özelden mesajlarını aldım ama özel mesaj hakkım olmadığından yazamıyorum sana. istersen özelden bir mail adresi vs verirsen bana sana telefon numarasını yazarım ayten'in.

ne baktığını bilmiyorum ben hiç gidemedim. telefondan da bakıp bakamadığını maalesef bilmiyorum. çünkü arkadaşım gitti ben gitmedim maalesef :/

Burcumss ne yaptın son durum nedir?

fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.

fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.

tahmin ediyorum falcı arayan herkesin kendne göre büyük küçük bi sıkıntısı var.. o yüzden tam olarak ne demek istiyorsun , biraz açabilirmisn ??

arkadaslarr...bugun fal baktırasımmm varr.önerebilceğiniz iyi bir fal bakan var mı?sıra derdi falan olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…