- 20 Temmuz 2012
- 79
- 5
arkadaslarr...bugun fal baktırasımmm varr.önerebilceğiniz iyi bir fal bakan var mı?sıra derdi falan olmayan.
Bayanlar merhaba…. Ben de bir süredir fal baktırıyorum ama artık inandım ki ben sorunumu falla filan çözemem, falcıları geleceği bilen insanlar olarak değilde sadece bi terapi aracı olarak görürsek iyi olucak galiba… epeydir sizleri forumdan takip ediyrm benim de epey bi fal deneyimim oldu,bunları sizlerle paylaşmak istedim.amacım reklam filan değil zaten benim beğendiklerimi bi başkası beğenmeyebilir,ya da benim beğenmediğimi bi başkası beğenebilir saygı duyarım.sadece tavsiye ederim..
Ravazza cafe: sarışın hanım sanırım adı ferda idi.Çok kötü,falından hiç memnun kalmadım;daha oturur oturmaz bana işsizsinnn! Dedi. Ancak hatırı sayılır bi yerde çalışıyrm. Attı da attı salladı da salladı…üstelik çok sinirli tavsiye etmem..
Müjgan Cafe Selda: bazı tespitler yapabildi,bence beni sevmedi,çok hızlı konuşuyo verdiğiniz paraya değmez tavsiye etmiyorum…
Yayla cafe Sibel:sempatik hoş bi bakımı var,bilidiği şeyler oldu,vadeler verdi bekliyorum belli diğil…
Asmaaltı Destina:kendisine bi kaç kez fal baktırdım.geçmiş ve şu anki tespitleri doğruydu,geleckle ilgili bildikleri oldu bilemedikleri de fena diğil…
Asmaaltı Niko:Kendisi sıklıkla gittiğim birisi.hoş güzel bi bakımı var ,hatta arkadaşlarım da tavsiye ettim.gelecekle ilgili değdi bazı şeyleri bire bir yaşadım, ama her şey diğil. ortanın üstünde biliyo diyebilirim..
Polat CAFE Fatoş: hoş sevimli bir bayan ama falı hiç tat vermedi bence kötüydü…
Polat CAFE Angel: iyi tespitler yaptı,şimdiki zamanla ilgili tutturduğu şeyler oldu,gelecekle ile ilgili söyledikleri beklemede…
Deşira:Arkadaşlarımla çok önceden gitmiştik hiçbişey bilmiyo….
Daisy CAfe Müjgan: annemin iki evilik yaptığını bildi durum tespitleri yaptı,gelecekle ile ilgili söyledikleri hikaye kötüydü… çıkmadı
Daisy CAfe Murat:Alın size berbat bir falcı daha o da hiç bişey bilemedi,bi de masaya yumruğunu vura vura emin emin konuştu.İstanbuldan gelen yanımdaki misafir arkadaşıma sen Güzelyalıda ev alacaksın dedi…bu imkansız kızın İzmirle alakası yok…kötü ötesi…
Daisy CAfe Metin:sempatik biri iki ay önce sınavım olcağını bildi…onun dışında söyledikleri çok eften püften şeylerdi baktırılabilir.
Daisy CAfe Sevgi:eveeet.işte bana en çok tutturan kadın.ben iki kardeşiz dedim.o dediki 3.üvey abimi söylememiştim.çok iyi karakter analizi yapıyo ve gelecekle ile ilgili bi kaç şeyi yaşadım.gidilebilir tavsiye ederim.yalnız ben kendisine bi kaç kez baktırdım.iyi elektrik aldığında gününde ise daha iyi bakıyo sanki…
Sevdam Cafe Sevda:Kendisine 2 kez baktırdım.İlk baktırdığımda aylar öncesinden sınav tarihimi bilmiş,sevgilimle kurban bayramında ilk kez bi tatsızlık yaşadığımızı söylemişti. İkinci kez gittiğimde yine aynı şeyleri tekrar etti,isim verdi en yakın arkadaşımın adını şaşrdım.gelecekle ilgili söyledikleri beklemede o da insanların geçmiş ve şu anki durumlarını iyi biliyor ama gelecek için bişey diyemem.gidilebilir tavsiye ederim.
Hülyam cafe Hülya:bu hanıma ebced baktırdım.baydım parayı değer mi hayır değmez;gelecekle doğru dürüst bişey söylemedi şuan ve geçmişi biz zaten biliyoruz o kadar para vermeye değmez…
Fiesta Burcu:sempatik bir bayan güzel durum tespitleri yapıyo fena diğil gidilebilir…
Fiesta Canan:6 .hissinizle mi bakıyosunuz dedim 66.hissimle bakıyorum dedi.neyse fena diğildi bakımı gelecekle ile ilgili olanları bekliyorum..idare ederdi….ortalama
Yeni Girne NERGİZ: bu ablamızın enteresan bi fal bakım tarzı var;kahve bahane gözlerini kapatıyo..çok çok iyi durum tespiti yapıyo benimle ilgili bi çok şeyi bildi..gelecekle ilgili beklediğim şeyler var bakalım inş.gidilebilir bence.
Altındağ Yıldızana: Geçmişi ve şuanı çok iyi bildi nergiz kadar diğil ama gelecekle ilgili bekliyorum görücez..gidilebilir…
Cookies Sevgi:Şimdi ve geçmişi bildi gelecek beklemede…sempatik bir hanım gidilebilir…
Samyeli Cafe Serpil:bu kadın da çok enteresan kimisi çok memnun kimisi diğil ben bi kaç defa gittim isimler filan yazıyo kağıda bunu tanıyo musun bunu tanıyo musun falan diye soruyo,ben de hiçbirini tanımıyrm dedim,ama söylediği isimler bi iki ay sonra hayatıma girdi..mükemmel filan diyemem ama gidilebilir.
BorNova İlknur:Agresif dediğiniden hiç bişey anlamadım gitmeye değmez…
Adanalıı Sevinç: Sempatik bi kadın mevcut durumla ile ilgili benim bilmediğim bişeyi bildi… ben ona inanmadım ama durumun böyle olduğunu sonradan öğrendim…..
Kısaca ben de falları en çok iz bırakan sevgi,niko ve nergiz…benden bu kadar…bi kaç kişiye daha gittim onları sonra yazıcam...