İzmir'deki Falcılar

.

Selam carpedisunny, bilmiyorum haklisindir belki ama benim de anlayamadigim konu su; bir kisi hakkinda reklam yapmadan onu nasil insanlara tanitabilirim?? Reklamdan kastiniz bana faydasi dokunmus bir insani ovmek, mucizelerini anlatmaksa evet ben reklam yapiyorum.. Yok size gore reklam yapmak sadece maddi kar guttugun seyler icin yapilirsa, hayir reklam yapmiyorum. Cunku ne bu hocayla bir is birligim bir akrabaligim vs. Vardir, ne de normal sosyal hayatta bir paylasimimiz olmustur.. Ben kendime gore mehmet hocanin musterisi, onun tabiriyle ise onun hastasiydim, hastalarindan bi tanesiydim..

Evet belki yeniyim, belki beni kimse burda tanimiyor, belki ilk msj konum direk mehmet hoca oldu... O zaman tek bir sahis ta mehmet hocaya gittiyse burda paylassin; dny deniz yalan soyluyor, bu hoca falan degil, para tuzagi desin... Var mi bunu diyen?? Yok.. Giden var mi? Sanirim wild wood isimli arkadas disinda giden de yok, cunku olsa mutlaka paylasirdi,... Ben de birileri gidene kadar ve cok sagol dny deniz, iyi ki bu adami bize tanittin deyip bana bir dua edene kadar, sizin reklam diye adlandirdiginiz seyi yapmaya devam edecegim.. Cunku ben de burdaki yuzlerce uye gibi falcilardan medet uman zawali biriydim. Bu adamla tanistim, hayatimla ilgili inanilmaz gerceklere ulastim, bana yeni bir umut, yeni bir isik oldu.. Cin buyu sihir vs her neyse, bunlar da inanin bize cok uzak degil.. Bak biraz dusununce sen de eski erkek arkadasinla bir baglanti kurdun.. Boyle hikayeler aslinda herkeste var, insanlar sadece inanmaktan kaciyor... Oysa bu kotulukler hayatimizi nasil olumsuz etkiliyor bir bilseniz.. Ben mehmet hoca sayesinde kurtuldum, insallah allah ta sizleri kurtarir, hepimizi kurtarir...

Ben sadece fikrimi paylaştım. Bir bakıma insanların çekincelerinden bahsetmek istedim. Hem yeni/ eski üye diye bir kavram bana saçma geliyor. Sonuçta bende cok yeniyim. Ve unutmayalım ki burası sanal ortam realle bağdaştirmak elbette imkansız.

İsin özü umarım kimsenin derdi, sıkıntısı ve sorunları olmazda ne falci ne de Hoca'ya gitme gereği duymaz.

Carpe erkek arladasina cin musallat olmus olabilir.bunun bir cok sebebi war. Bir kac tanesini sayiyim.
Cinler (musluman olmayan cinler yani seytani) en cok tuvalet ve copluklerde yasarlar.eger tuvalette bir cinin uzerine tuvaletini yaparsan,annesi ya da babasi sana musallat olabilir.bu yuzdendirki tuvalete girmeden once besmele cekilir.(ozellikle yaslilara dikkat et) banyoda cok kalinmasi tavsiye edilmez cunku banyoda ve nemlimyerlerdede cok fazla bulunurlar...cin musallatinin baska bir sebebide yapilan buyu, sihir ve benzeri seyler ,ve hepimizin gittigi cinlerle fal bakan falcilardir.yillarca gittik ve herkeze anllattik.yok adimi bildi,yok annemin adini bildi.onu bildi bunu bildi...bunlari nasil yapti? Cinlerle.cin musallat olan insanlarin cogu falcidan cikmayanlardir.tum falcilar icin demiyorum.sadece cinlerle is yapanlar. Forumun konusu cin olmadigi icin burda daha ayrintili bilgi vermicem ancak merak eden warsa maille istedigini sorsun bildigim kadariyla cevaplarim.senin soruna gelince erkek arkadasin cinler vesilesiyle bisey yapmis olabilir ama bence en yakinindan bile suphelen.herkez sana buyu ya da sihir yapmis olabilir...

Arkadaslar ozelden msj atamiyorum.o yuzden attiginiz msj lara cevap yazamiyorum.ya buraya yazalim herkez gorsun, ya da mail atin ordan cevapliyim

Wildwood ve dnydeniz aynbi kisilerdir kotuledikleri veya ovdukleri falci mesajlarina itibar gostermeyiniz !

reklam yapmak 2 tane hesaba sahip olup X falciyi kotulerken Y falciyi yere goge sigdiramamaktir.

falla fulla işmi olurr niye bunalara itibar ediyorsunuzz..
birileri nasıl size hayatınız hakkında bişeyler söuyleyip sizleri yönlendirebilir...

ne olmuş buraya yaa konu iyice amacını aşmış, ne cini ne tuvaleti ne banyosu, neyden bahsediyosun arkadaşım sen ??? Zaten kimse bunların varlığını inkar etmiyor, merak eden de açar okur, burayı bunlarla doldurmanın alemi ne ?

Çok beğendiysen yazar fikrini bi kenara çekilirsin ama sen yetmiyormuş gibi kullanıcı adıma html ekleyin mail yazın falan filan, reklam yaptığın zaten bariz ortada

Ayrıcaaa, reklam yapıyor olabilirsin çünkü reklamını yaptığın kişi gerçekten işinin ehli olabilir ama böyle reklamın amacını aşıp milletin kafasını ütülemene gerek yok, merak etme hoca iyiyse zaten sen reklam yapmadan da adı duyulur

Değil Mehmet hoca kim olursa olsun, ister eşyaları havada takla attırsın, isterse başka yere ışınlansın hiçkimse ama hiçkimse insanın yaşayacaklarını değiştiremez, bu hiçbirimize vaad edilmemiştir.

Son düzenleme:
asıl şimdi gitmek isteyenler gidecek.ohhhh be.resmen reklamdı yapılanlar.artık gidenler sadece yorum yapsınlar.herkes objekif olsun ki bizde şarlatanlara para akıtmayalım.hadi kızlar her şy çok güzel olsun hepimiz için...

kızlar bu akşam mehmet hocaya gidicez.bakalım dedikleri kadar varmı yoksa faso fisomu eğer dediğim gibi şarlatansa zırnık vermeyiz:)madem rahmanmış adam beceremediği bişeyin parasınıda almamalı zaten gece benden haber bekleyin kızlarım muahh

Artık bu saatten sonra özellikle sizlere karşı çok daha özenli ,dikkatli olacaklarına , elinden geleni yapacaklarına hatta para bile almayacaklarını düşünüyorum .

Son düzenleme:
ben de bu akşama randevu almıştım ama özel sebeplerimden dolayı iptal etmek zorunda kaldım gerçi bi bakıma iyi olmuş akşam gidecek arkadaşların da yorumlarını okumuş olucam böylelikle...akşam olsa da okusak bir an önce yahu, heyecan yaptm valla :))

bak bak akıllı seni 25 lirasını sen verecen ama :))))

bak bak akıllı seni 25 lirasını sen verecen ama :))))

hehehe :)) sölemeyim dedim ama söliyim hadiii sabah geç kalktım yahuu, işe zor yetiştim valla !! tabi ne gusul abdesti kaldıı ne duş alabildm hiç bişe yapamadım bu şekilde de gtmek istemedim açıkçasıı .. yoksa 50 lik cüzdanda hazır bekliyor

bende aradım bana kimse abdest al falan demedi hatta 2 bayan geleceğiz dedim
hem ne abdesti camiye mi gidiyoruz namaz mı kılıcağız yahu :))))

bende aradım bana kimse abdest al falan demedi hatta 2 bayan geleceğiz dedim
hem ne abdesti camiye mi gidiyoruz namaz mı kılıcağız yahu :))))

ahhaaaha cidden mi ?? :)) e bana nie öle söledi o kız ??? bende öle bi eksiklik hissetti heralde ne diim :))) ama şimdi düşününce bana da mantıksız geldi bak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…