- 28 Ekim 2011
- 8
- 0
adres verilen yerde başka şeylerin yaşandığını söylemişsiniz. içinde bir parça Allah korkusu olan ar sahibi hiç kimse bunu söylemezdi. bunu kendi engin tecrübelerinizle mikeşfettiniz, bir sezgi mi duydunuz, gaipten sesler mi size söyledi yoksa.yoksa bir kadınla erkeğin yol vermemesi mi sizi bu düşüncelere itti. bahsettiğiniz olayda önünüzü kestiğini söylediğiniz kadınla erkek naapıyorlardı. elele tutuşup merdivenlerde yolunuzu kesip size 'beh' mi dedilerde bu kadar korktunuz. neden içinizdeki sonsuz bir kin ve intikam duygusuyla merdivenleri çıkarken, bu düşüncelerin fantazisini kurduğunuzu itiraf etmiyorsunuz ki? itiraf etseniz rahatlayacaksınız emin olun. yoksa hayali o erkek ve kadın çocukluğunuzda geçirmiş olduğunuz travmaların etkisiyle kafanızda tasarladığınız korku ve endişelerin mahsulü müdür? MALUM YAZILARINIZDA HANGİ FALCIYI PAZARLADIĞINIZI BİLİYORDUK DA BAŞKA PAZARLAMA İŞİNDEN BU KADAR ANLADIĞINIZI BİLMİYORDUK.engin tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız inanın sizi her zaman dinlemeye hazırım. o kadar belli oluyor ki cahil olduğunuz bilseydiniz bahsettiğiniz işlemin anatomi ve fizyonomisinde kadın ve erkeğe ihtiyaç duyulduğunu ve de bilseydiniz ki Gülistan'ın erkeklere fal bakmadığını biraz yazdıklarınızdan yüzünüz kızarırdı. evet Gülistan erkeklere fal bakmıyor. sizin o çok övdüğünüz falcılarınız kuyruklarını kıstırıp cafe köşelerinde kös kös otururken İzmir de ilk fal-astroloji kaydıyla ticaret odasına kaydını yaptırıp vergisini ödeyen kişidir Gülistan.bilmeden konuştuğunuz ve karaladığınız o kadar aşikar ki! bana anlatılana göre aslında gidiş amacınızı ve niyetinizi ta ordaki hal ve hareketlerinizle belirlemişsiniz. öyle olmasaydı fiyat öğrendikten sonra yardımcı kadına bir falın kaç dakika sürdüğünü sormadan çıkıp giderdiniz. neden sordunuz çünkü zayıf karekterinizin dışa vurumunu tecrübelendiğini sandığınız bir durumla gelip bu satırlara dökmeye can attınız da ondan. Gülistan'la benim hiçbir kan bağım yoktur. sadece arkadaşımdır. siz nasıl belli aralıklarla birine fal baktırmaya gidiyorsanız ben de düzenli olarak ona gidiyorum. aymazlığınızı utanmazlığınızla birleştirip insanlara çamur atıyorsunuz oraya gidenleri de itham ediyorsunuz.UTANMALISINIZ bence.Gülistan'ı fiyatını iki katına çıkarmakla suçlamışsınız. yazık bide cebinizde 40 tl ile gitmişsiniz. gülistan hiç 40 tl ye bakmadı ki 50 tl ye baktı. 40 tl ye bakan fırıncı cafede Ece idi. eğer fiyatı iki katına çıkarsa 100 tl talep ederdi.paranız olmadığını söyleseydiniz ben üzerini tamamlardım 40 tl nizin. hangi falcıya gidip hangisine gidilmeyeceği tercihi tabi ki kişilerin bileceği iştir.ben dedim ya fal konusunda daha iyisini bulursam ona giderim diye.kaç lira olursa olsun paramın değerini ve harcayacağım yerin hesabını size verecek halim yok beni enterese eder. yazık anlatımınıza göre 6 saat yol gidip yorulmuşsunuz.6 saatte Aydın'a gitmiş gelmiş olurdum demişsiniz. canım 'git gel konya 6 saat' tabiri vardır. Aydın tabiri yoktur.Ayrıca Aydın İzmir arası 118 km olup 118 km yi de ancak trafik kanununun motorlu taşıtlar hız limitleri uygulamasına göre Motorlu Bisikletle 3 saatte gidersiniz (saatte 40 km ortalamayla) GÖRÜYORUM Kİ KİMYANIZ VE FİZİĞİNİZİN BOZUK OLDUĞU KADAR MATEMATİĞİNİZ DE BOZUKMUŞ. Ayrıca kızlar ağası pasaporta en fazla 20 dakikalık yürüyüş mesafesinde. hani malum falcıya 3 kez gidip yorulmadınız da hatırlatayım dedim. BENCE SİZİN İNSANLARI KARALAMADAN VE ONUR KIRICI SÖZLER SARFETMEDEN ÖNCE İYİ BİR PSİKİYATRİK TEDAVİYE İHTİYACINIZ VAR. PARANOYA VE HALÜSİNASYON KÖTÜ ŞEYLERDİR. sizin tanıdığınız bir psikiyatrist yoksa ben size önerebilirim. paranoya tedavisi zordur ancak imkansız değildir! VE ŞUNU DA İLAVE ETMEDEN GEÇEMEYECEĞİM 'ŞEREF' KELİMESİYLE 'SİZ' İ BİRLEŞTİRİNCE ÜZERİNİZE ADETA CUK OTURAN BİR ELBİSE OLUYOR. AYNADA KENDİNİZE BAKARAK BUNU ANLAYABİLİRSİNİZ.
doğru söze ne denir ki