- 6 Ağustos 2011
- 217
- 8
Emel Hanim benim kafami cok karistirdi ve hatta disari cikinca agladim.
Tavsiye etmiyorum o yuzden.
hayır zamanında gıdenlerı engellemışsın bu nasıl iş anlamadım ne yapmaya calışıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emel Hanim benim kafami cok karistirdi ve hatta disari cikinca agladim.
Tavsiye etmiyorum o yuzden.
Ben numarayı aradım fakar Emine dediğiniz bayan "Emel" yani. Kek senin arkadaşın hangisine gitmiş acaba? Bostanlıda değil yeşilyurtta bu bayan ayrıca. Önce memnun kalmadım ağladım demişsin, sonra da süper demişsin anlamadım. Kek senin arkadaşın emele yeşilyurttakine mi gitmiş ?
yeşilyurttakine gitmiş yani bu numaradan ulaştı o da zaten serpilserpilin verdiği numaradan...serpilserpil ilk gittiğinde emel çok şeyi bildiği için etkilenmiş ve gitmyin demiş ama bakın serpilin yorumlarına üzerinden çok zaman geçmiş o gideli ve bütün söyledklerini emelin yaşadığını yazmış baksanıza....bende anlamadım nie emel deilde emine yazmış adına neyse yanlış yazmış olabilir ya büyütcek bi şey yok
Aynur esmer 65-70 kilo 35-40 yaş arası kafe nin ismi Mercan.Tarot falında daha iyiyim demişti. size uzak değilse gidip bir çay için görmüş olursunuz :)) oysa baktırırsınız
peki senin arkadaşın yaşadı mı canım bunları? söyledikleri çıktı mı yani.
yazdım ya şekerim yaşadı die hatta ilginç bi şekilde oldu die olayı aynen yazdım yukardaki sayfalara bak aynı gün aynen dediği gibi oldu olaylar çok şaşırdık
Yakında Firdevs (Karşıyaka), Buket (Enginar Kafe),Betül (bu yeni bir Betül ),Sevinç (şapkalı Sevinç değil),SıdIKa (Enginar Kafe) ,Emel (Aşk Kafe) ile ilgili fal gözlemlerimi paylaşmak istiyorum.Bi de Nazilli de Şengül varmış.Ona gitmedim ama duydum.Şimdiden söyleyeyim şu kişi bu kişi HERŞEYİ biliyo diyemem ,demem de.Aranılan mükemmel falcı onların arasında da yok .Ama denenebilir diyebilirim desem desem.Ayrıca 2-3 ay önce yaşadığım önemli bir olay oldu; bunu hangi falcılar gördü kimler ıskaladı (arkadaş ve tanıdıkarımı da katarak) bundan başka olayları da kimler bilemedi ya da bildi diye bunları yazma zamanı geldi.Çünkü daha önce çıkarsa ya da çıkmazsa diye,gelişmelerden haberdar edeceğime söz vermiştim.:126:
bana yardım edermısın yada telefonunu bana yazarmsın lutfennn
alsancakta müjgan diye biri var biraz korkutuyo bakarken ama
Güzel bakıyorsa mühim değil korkutsun :)))
Firdevs berbat ya. Esans sen baya bi falcı gezmiştin. Emele baktırdın mı?
Sen kimsin, nasıl hangi hakla bahsettiğin kişinin telefonunu herkese verebiliyorsunki kendi onayı olmadan??????
Ayrıca yalan yanlış bilgi veriyorsun, kendisinin böyle bir seyden haberi bile yok, yok indirimmiş , yok ben sizin için fiyatı indirdim sadece falan....
xxx