- 6 Ağustos 2011
- 217
- 8
15e bakıyo.Kalabalık olursa belki pazarlık yaparız :) 4-5 kişi falann :)
kızlar nedersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15e bakıyo.Kalabalık olursa belki pazarlık yaparız :) 4-5 kişi falann :)
kızlar nedersiniz
Kızlar uzun zamandır ara ara girip yazılanları okuyorum ama birtürlü yazmak nasip olmamıstı birara bende sizin gibi falcılara merak sarmıstım cok paralarım gtti sormayınama uzun bir ara vermiştim evde arkadas es dost bakarsa kapatıyordum en son baktırdıgım yer süperdi hersyi bilmişti bunun üzerine ben baska yere gitmem demiştim adam fincana bakmıyor hatta fincanı kapatmıyorsun içip karsısına öyle cıkıyorsn alsancaktaydı sanırım kapanmıs o cafe bende yeni biyerlere gideyim diyorum baya cok sey yazılmıs cizilmiş ne dogru ne yanlıs pek takip edemedim okadarını ama kek ve dert sizleri hep görüyorum bu konuda banada fikir verirseniz cok sevinirim hatta giderken benide yamacınıza alırsanız cokta sevinirim tek gidemem bende cok buarada hepnizlede tanıstıgıma cok memnun oldum
e hadi pazar günü toplanıp gidelim o zaman:)))
Alsancakta ekmekiçi sokagından girince siesta degil ama onun orda bi cafe daha vardı adını hatırlayamıyorum simdi adamın ya cafenin adınıda:18::18:ama süperdi yaa kac kardes oldugumu annemin düsük yaptıgını benden önce nisanlım askerdeydi ozamn onu bildi cenesinde cukur var dedi ona kadar bildi soklar içinde cıkıyordu zaten herkes KORAY diyesim gelio adına ama emin degilim yaaa hatırlarmısınız aceppp:26::26:sen baktırdıgın kişi tarıf et emın ol kım oldugunu kesın sölerız
Alsancakta ekmekiçi sokagından girince siesta degil ama onun orda bi cafe daha vardı adını hatırlayamıyorum simdi adamın ya cafenin adınıda:18::18:ama süperdi yaa kac kardes oldugumu annemin düsük yaptıgını benden önce nisanlım askerdeydi ozamn onu bildi cenesinde cukur var dedi ona kadar bildi soklar içinde cıkıyordu zaten herkes KORAY diyesim gelio adına ama emin degilim yaaa hatırlarmısınız aceppp:26::26:
cafe müjgan murat olmasın benımde kızımın dogum lekesini ve yerını sölemıştı
EVETTTTTbravoo walla aynen ta kendisi napıo duruyomu bilgin varmı canım
CAFE DAİSY MURAT : ben dün gittim.Çok hızlı anlatığı gibi 5 dakika bile bakması sürmedi.İyiki not aldırdı yoksa üç beş şey söyledi onlarıda unututup alık alık çıkacaktım.
Nisan ayında hayırlı tapu anahtar işiniz var dedi çıkarsa haber veririm size.3,5 yıl sonrada ümre ye gidiyorsun dedi.Oğlum içinde yurtdışına gidecek dedi.Burada yazılan falcılardan kime gitsem
Oğlum için aynısını söylüyor.2 isim verdi oğlumla ilgili sordum tanımıyor.Tanışırsa söylerim.Birde fal bitince elimi öptü çok saygılı gidilirmi diye sorarsanız deneyin derim.
FISILTI CAFE MUSTAFA : 2 kere gittim gönderdikleriim de oldu burada çok eleştirilmiş nerdeyse 3 gündür sayfaları okuyorum.Bana söyledikleri tutdu çok da beğendim.Bir tarih daha verdi oda çıkarsa hediyeyle gideceğim ona.
GÖZTEPE köprüsünün ayağının altında bir cafe var adını şimdi hatırlayamayacağım orada AYNUR var genel durumum kişilik tahlillim isabetli ama gelecekle ilgili bir şey söylemedi çok tutmadım.
Karşıyakada 2 kişi ye gittim tamamen uydurma beğenmedim.İsimlerini hatırlamıyorum.
Sırada Betül le Yeliz var gidersem yazarım.
arkadaşlar ben Gaziemir'deki Kadriye hanıma gittim ve çok memnun kaldım..bir kaç gün oluyo gittiğim ve bilerek bekleyerek yazdım.ve evet bu 2 gün içinde olacak dediği şeylerin hepsi tuttu..çok uzun vadeli bakmıyo daha çok 1 aylık diyebiliriz en fazla.hatta bugün diyo yarın diyo o şekilde yani..kalp gözü mü açık dersiniz başka şeyler mi bilemiyorum ama kahve falını kesinlikle çok iyi bakıyo..
bana yardım edermısın yada telefonunu bana yazarmsın lutfennn