arkadaşlarım uyardı okumamıştım. şimdi okudum. öncelikle şunu söylemek isterim ki ben burda sadece bazı insanları uyarıp ne sahtekarlıklar döndüğünü anlatmaya çalışıyorum. isteyen okur isteyen de es geçer. şimdi gelelim asıl meseleye kendini aslan kadını olarak gösteren ve bana haddimi bildireceğini söyleyen arkadaşım, sen aslan burcuysan ben de
(geyik) burcuyum. napalım yani. burda hangi burçtan kaç tanesi embesil istatistiğini tutmuyoruz ki demi...bu burç takıntısı olan arkadaşlarıma da ayrıca söylüyorum her insanın yaratılışı farklıdır. mesela osmanlı padişahlarından deli ibrahim akrep burcuydu (aslında sadece biraz fazla hayalperestti deli değildi) şimdi siz tüm delilerin bir burcun mensubu olduğunu söyleyebilir misiniz. ya da tüm aslanların şatafat içinde zenginlik içinde yaşadığını iddia edebilir misiniz. oldu o zaman tüm down sendromluları bir burca sokalım. onun için boşverin de kızlar osman hocaya gittiniz mi onu anlatın. ayrıca bazı arkadaşlar fazla isim sayıyor geleceğiz. hepsine tek tek. sevdam kafem sevdaya da. hilelerini, hepsini anlatacağız bekleyin sırasıyla....