Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bagerim sen gitmişsin heraslde nası memnun kaldınmı.bide bende tecrübelerimi anlatayım:
sevdam kafe:gelecek pek bilmio ama geçmişi ii bilio
samyeli serpil:fena değil geçmişi ve şua anı çok ii analiz edio.bide isim verio şak die kalıosun.
ama ben şu yeni girne nergizx ve yeşliyurttaki emeli merak ediyorum.adreslerini tarif eden birileri olursa çok memnun olucam...
teşekkür ederim tatlımm
ya kızlar şöyle herkes bi düşünse bu güne kadar kimlere gitti kimler salladı kimler eh idare edrdi kimler süperdi burdan yazalım o kadar yorumlar yaptık şöyle bi özet çıkarsın herkes ben başlayım mesela:nergiz,yeliz,fısıltı kafedeki bütün falcılar maral kafedeki meral,tamamen insan sömürüyolar bence.....hele yelizle nergiz sakın derim ben....siz de sakın gitmeyin diyeceğiniz ya da kesinlikle deneyin diyeceğiniz falcıları yazın bence en azından yeni okuyan insanları uyarmış oluruz
Kesinlikle katılıyorum sayfayı takip ediyorum sadece adres alıp gidiyorlar vermeyin adres ya bizde istiyoruz evet ama gelipte bi iki mesajla sayfada aktif biri olmadan değil yani. Kimsenin yorum yapma gibi bi zorunluluğuda yok evıet olabilir ama yani insanlar size adres veriyor bari onlarda gidip boşuna parası gitmesin diye yorum yapın. Ben şu işlerimi yoluma koyup yazıcam yazıktır günahtır o verilen paralara.
hangi falcıııı ?bu falcı gerçekteniyiymiş
bu falcı gerçekteniyiymiş
slm çok uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum sonunda üye oldum.fal ve falcılar çok ilgimi çekti.ne güzel paylaşımlarınız var.bende kendi falcımı paylaşayım sizlerle.gaziemirde kadriye diye bir bayana gittim çok memnun kaldım.tekrar gitmeyi düşünüyorum.
arkadaslar merhaba Aliağada yıldızname ile bakan bir bayan varmış gittiniz mi hiç? bilgisi olan var mı? ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama sizlerede danışayım istedim