Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah 7.30 da kalkıp, Sevda ve Betül'e gidicem. Betül'den emin değilim aslında ama belki giderim ona.
arkadaşlar uzun süredir formu takip ediyordum. benim de tanık olduğum bir olayı aktarayım. kafede çalışanlar müşteri yani biz kerizleri kapmak için bu sitelere girip insanların aklını çeliyorlar ve kendi falcılarına yönlendiriyorlar. bunlardan bir tanesini açıklayayım. fiyatı şu an 40 tl (formu takip edenler daha önceki yazılara baksınlar). bu zatı muhterem dansözlükte yapıyor. yanlış anlamayın tabi ki saygı duyuyorum. ancak falla uzaktan yakından ilgisi yok. belki 20 isim sıralıyor. içinden biri tutarsa ne ala. bu kızcağıza lafım yok. benim midemi bulandıran o kafede çalışan bayanın bu siteye girip hayatımın falcısını buldum deyip saf insanları kandırması. (buna keriz kotarma diyorlar sonrada) sakın inanmayın.gerekirse bu tiplerin kimliğini daha da deşifre edeceğim.sevgiyle kalın.
ay ınanmıyorum ece dansözmü ama benzemıyo deıl
Sabah 7.30 da kalkıp, Sevda ve Betül'e gidicem. Betül'den emin değilim aslında ama belki giderim ona.
arkadaslar merhaba Aliağada yıldızname ile bakan bir bayan varmış gittiniz mi hiç? bilgisi olan var mı? ben cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama sizlerede danışayım istedim
Bende yıldızname baktırmak istiyorum ama bulamadım adam akıllı birini adresi var mı sende bu kadının, ne kadara bakıyomuş?
O kadarını bilemem tabi ama söylediğim gibi ortalama üstü bi falcı Sevda benim için kimse bilemiyor kolay kolay. Zaten sallayan biri olsa hergün 100 kişilik kotası var kadının 101'nci kişiyi geri gönderiyorlar. Herneyse benim görüşüm memnun kaldığım.
Bu arada Birgül'e de gitmiştim ben Sevda'ya ilk gittiğimde ikiside aynı tarihi verdi. Bi hafta sonra belli olucak Sevda'ya ikinci gidişimde de aynı tarihi verdi. Merak ediyorum çıkıcak mı..
bende istiyorummmmmmmmmmm ve eminim kekte :))))))