Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr ınanamayacagım bırsey gerceklestı hayırlısı olur ınsallah ve bunu bana yeliz solemıstı :)
cebını bana da atar mısn esans cım :)
Pamaticm, ben de yelizin kişisel telefonu yok . Ama arkadaşıma vermiş ancak o da bulamadı nereye yazdığını .Bulursa gönderirim .Bu arada yelizin arkadaşıma kesinlikle olacak dediği (özellikle iddia ettiği) bir durum gerçekleşmedi.
Evet arkadaşlar nergize gittim ve şimdi eve geldim laptobu açar açmaz yorumumu yapıyorum. Nergizden çok memnun kaldım. Neden derseniz herşeyden önce doğal, yapmacık olmayan bir bayan. Ve oldukça da dürüst. Bana teker teker ruh halim, yaşadığım olayları herşeyi anlattı. Geleceğim ile ilgili olumlu seyler söyledi. Çok çok memnun kaldım. Evine ulaşmam biraz olaylı oldu benden kaynaklı ama gerçekten değdi. Bakım ücreti 20tl. Sonuna kadar hakediyor. Artık hiç kimseye boşuna para vermeyin direk nergize gidin. Etraf dolandırıcı dolu gerçekten.
Size son olarak değerlendirdiğim de, en iyi iki falcım : Nergiz ve Sibel.
şaşmaz artık bunlar.
kızlar bu yeliz kim ve nerede banada bilgin verin lütfen
ayrıca muska yazan hoca varmı
harika bir istatistik olmuş ellerine sağlık :) şu belevindekinin numarasını bende istiyorum.bu arada şemiklerdeki hakkındaki düşüncelerinide mutlaka bekliyorum :)
bu belevindeki falcının nosunu verebbilir misiniz? çok acilllllllll!!!!!günlerdir sizi okuyorum ,
198 sayfadan puantj yaptım falcılara sonuc olarak izmirde gidilebilicek falcılar belli oldu..asagıda listeliyorum gittiklerime de yorum yapıroym...
sizden ricam cok acil belevindeki kadının nosu yarın ona gidicem,pazarda semiklerde birine gidicem bakalım fikirlerimi yine yazarım...
müjgan cafe murat- isabetli seyler söyledi dediklerini bekliyorum..5/10
müjgan cafe ali
fısıltı cafe ramazan- en begendim fal sekliydi söylediklerinin bazıları cıktı daha da var 15 ocagı bekliyorum bi dediği sey için ama tavsiye ederim 7/10
cookies sevgi
yeşilyurt aynaya bakan emel
pasaportta gülistan-gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum sadece ablam ooo iyi demişti ama ben hatırlamıyorum ama cok övüyorlar.5/10
bornova samyeli cafe serpil
bornova migros emel
kemeraltı sevdam cafe sevda
buca mehtap
buca murat
belevi bedriye-bence gidilmeliiii....benim arkımın gelecek 4 yılını harf harf bildi ve en bilinmicek gecmişini bildi...9/10
ksk ravvaza ferda- 2 kere gittim hiçbişey bilemedimm 0/10
ksk tülin
müjgan cafe müjgan-tatmin etmedi dedikleri cıkmadı 2/10
telve cafe asiye
pasaklı birsen
kek ve best11111 sizlere yeni mesaj attım.yine aynı rakamı yanlış yazmışım.:111:
Yeliz abla hakkında söyleyenen sözlerin, iftiraların aslı yoktur, ben kendisinin evinede gittim, aynı şekilde evrekadada ziyafet ettim.Evrekeda telefon vermesinin sebebi kendisine çok talep olması ve izin günlerindede yetişemeyen insanlara yardımcı olmaktı bunda büyü bozmak veya herhangi bir şekilde kısmet açma durumu gibi birşey yok. Kendisi falcı olduğu için üzerinizdeki büyüleri görmesi çok normal ve sizin ona gitme amacınız zaten hayatınızdaki olumsuzlukları görmesi. Ben bunu yapanı çok kınıyorum, hiçkimsenin hiçkimseyle bu şekilde oynamaya hakkı yok. Evine giden sadece benim ve o bayanında gittiğini düşünmüyorum insanların üzerinden hiçbir şekilde bu şekilde konuşulmasın. Yeliz ablayla da görüştüm kendisi çok sinirlendi ve açıklamasını yapıcak. Herşeyde ortaya çıkıcak er geç. Bir kişi bu olaydan sonra gitmiş bu olaylardan önce giden sadece benim. Ayrıca da madem bu kadar memnun kalmadın neden evine gittiğini söylüyosun.
sanırım yelizin telefonuna ulaştın, benimlede paylaşman mümkün mü?