Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhaba kızlar bende kahve falı bakıyorumm baktırmak ısteyen varsa bana msj atabılır..... nasıl baktıgımı anlatsam ınanın bos gelir anca baktırıp anlıcaksınız kızlar ilgilenen olursa yazbılrısınız
mrhaba kızlar bende kahve falı bakıyorumm baktırmak ısteyen varsa bana msj atabılır..... nasıl baktıgımı anlatsam ınanın bos gelir anca baktırıp anlıcaksınız kızlar ilgilenen olursa yazbılrısınız
Hayatımda gitttiğim en vasat falcı evrakadaki bayandıı aradaşlarr kesinlikle vakit ve para kaybı ben nergizi şiddetle tavsiye ediyorumm.birde dasiy cafe de murat var yüzünüze bakıp konuşmaya başlıyorrr.ama evrakayı kesinlikle önermiyorumm.
merhaba ben nergize gittim yani geçmişimi,kişiliğimi falan hep bildi.birde yelize gitmeyi düşünüyordum,baktırdığın kişinin ismi yelizmiydi başkası olmasın canım çok memnun olan varda.sen böyle yazınca acaba gitmesem mi dedim:44:
daisy cafe nerede tarif edebilirmisiniz ? nasıl bakıyor bide ne kadar :44:
vallahi güzelim ben hem nergize hem yelize gittim.nergise tabiri caizse abone oldum artık.dediği aynen yaşıyoruz.ve muratı tavsiye ediyim sana alsancak daisy cafe de o da süper bilior şok oldum şok yelize kesinlikle gitme diyorumm.
canım bu teşekkür sanaydı kusura bakma adını yazmayı unutmuşum çok ama çok teşekkürler
Arkadaşlar bana izmirde ki herşeyi bilen özellikle yeliz ile nergiz'in ki özellikle nergizin iletişim bilgilerini numarası olur adresi olur atabilirmisiniz özelden. Çok acil.
yıllardır falla ilgilenen ve inceleyen biri olarak herşeyi bilen bir falcı ile tanışmadım.öyle biri olduğuna da inanmıyorum.herhalde herşeyi bilen demekle denmek istenen diğer falcılara oranla daha çok şeyi doğru olarak söyleyebilmesi.meadowscum,nergiz de herşeyi bilemiyor ama bir çok doğru tespit yapabiliyor.özel bir yeteneği olduğu kesin.beklentilerini çok yükseltmezsen, memnun kalabilirsin.mesaj kutuna bakmayı unutma