Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylediğim kişiye baktırmış olan varmı?kimse yorum yapmamış yoksa kimse baktırmadımı?
kızlar karşıyaka çarşıda müjgan cafede seldaya baktıran varmı ?? paylaşırmısınız ??
merhaba canlarım nergiz hanımın cep telini mail adresime yazabilirmisiniz özel mesaj atamıyom gelenleri göremiyorum sadece mail adresidir site ve forum yöneticileri ceza vermeyiniz lütfen xxxxxxxxxxxxxxxx şimdiden teşekkür ederim sevgiler selamlar
haziran sonuna doğru yelizle tanışmak istiyorum.neler olup bittiğini ben de kendi fikrimce paylaşmak istiyorum burada.
kızlar karşıyaka çarşıda müjgan cafede seldaya baktıran varmı ?? paylaşırmısınız ??
arkadaşalr maerhaba ben siteye yeni üye oldum zor durumdayım banada nergis hanımın telofununu özelden mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen bilen varsa cevabını bekliyorum
kızlar merhaba nergis hanımın telofonunu istemiştim acaba ben yeni üye olduğum için bana gönderilen özel mesajları göremiyormuyum yoksa henüz mesajımı okuyan olmadımı eğer okuyan varsa beni bilgilendirsin lütfen teşekürler
arkadaşalr maerhaba ben siteye yeni üye oldum zor durumdayım banada nergis hanımın telofununu özelden mesaj atarsanız çok sevinirim lütfen bilen varsa cevabını bekliyorum