merhaba;
Ben şu anda yurt dışındayım ailem eylül ayı için bostanlıdaki izmir vilayetler evini tuttu yemekli 150 kişilik gidip görme imkanım olmadı.izmir vilayetler evinde(bostanlı) düğün organizasyonuna katılan veya orada düğün yapan varmıdır?
arkadaşlar meraba,eylül ayı için beygua restorantı tutmak üzereyiz,urladaki mekanda daha önce bulunan varmı,bilgilendirirseniz sevinirim..
arkadaşlar meraba,eylül ayı için beygua restorantı tutmak üzereyiz,urladaki mekanda daha önce bulunan varmı,bilgilendirirseniz sevinirim..
selam kızlar benimde buca kaynaklarda kırçiçeği garden da olacak kır düğünü oluck (03/09/2012) nasipse... bu mekanda düğün yapan varmı merak ediyorum
selam kuzum,
kır düğünü istiyosan, izmir de en güzel yer cennet vadisi, çok düğüne katıldım burda ben, önümüzdeki yılda kardeşim evlencek, süper bir yer, kaliteli ama korkma pahalı değil, bir gez istersen
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri
biz 3500 e tuttuk referansla gittim zaten, benim çevremin bir çoğu orda evlendi ben beğeniyorum tabi senin zevkini bilemem şeker
bilgi istersen yardımcı olmaya çalışayım tatlım
hayırlı olsun inşallah
tatlım bu cennet vadisi buca gölet in ordaki değilmi bide sizin tuttugunuz yer havuzbaşı olan mı ?
selam kuzum,
cennet vadisi buca gölette değil, tarifi şöyle yapayım sana, dokuz eylül üniversitesinin tınaztepe yerleşkesi var bilirmisin, orayı geçtikten sonra hemen solda,
kardeşim için havuzbaşını tuttuk, diğeride güzel, fiyatları aynıymış zaten, havuzlu olan pahalı değil, benim tavsiyem kesinlekli cennet vadisi,
geçen çarşamba arkadaşım içinde tutuldu 3.000 e anlaştılar
sağol canım bende orayı istiyorum havuz başı çok güzel çokta hesaplı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?