• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirdeki Düğün Mekanları

kızlarrr bende haziranda şehri garden da evleniyorum.sözleşmeyi yaptık geçen hafta.ben burda olmasını çok istiyordum umarım hepimizin istediği gibi olur herşey....

**Benimde dugunum 18 mayısta umarım yagmur yagmaz ıcıme cok sındı.Zaten bı cuba geden vardı bır burası burayı daha cok sevdım.Nasıl oluyor Begendın mı sen?Yagarsa kapalı mekanı olucak umarım orasıda guzel olur

kısmetse benim düğünüm ağustosta, kır düğünü istiyorum. çok fazla yer araştırmadım ama göleti çok beğeniyorum. BUCA GÖLET HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR? GÖLETİN İÇİNDEKİ GARDEN BARDA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ, DAHA ÖNCE ORAYA GİDİP DÜĞÜNE TANIK OLAN VAR MI ARANIZDA?

Gölette olan düğünler hakkında bilgisi olan giden, kimin hangi konuda olursa olsun paylaşmanızı rica ediyorum. Gölet garden bar içindeki düğün salonu (kır mekanı)

merhaba
2010 temmzu aynda Thales Parkta oldu düğünüm.
orkestrasından,yemeğine ,hizmetine kadar her şey mükemmeldi
süslemeler tam istediğim gibiydi hem kır düğünü hem de havuz başı
çok nezih ve şık bir düğün oldu.
Hem de çoook eğlendik
Tavsiye ederim

iyi akşamlar!

Ex Rain (saime sultan yalısı) ya da İzmir Konağı arasında kaldık

kuzenimin bu yaza düğünü, iki yerle de konuştu ancak anlaşamadı pek sanırım, fiyatlar organizasyon da dahil olunca çok geldi bize.
ikisinde de düğüne katılanlar var mı? resim de bulamadık pek biz,
fiyatları nasıl bilen var mı ya da hangisini tercih ederdiniz siz olsanız?

Kızlar benimde düğünüm Eylül - Ekim gibi olucak. Fakat İzmir'de şöyle evet burası içime sindi diyebileceğim { maddi , manevi :) } bi yer olmadı henüz. Böyle giderse salon nikahı düşünmeye başlıcam . Bugun pınarbaşında ki başta Artemis olmak üzere diğer mekanları da görmeye gittim.Salonlar güzel fakat cevre olarak içime sinmedi. Pınarbaşını da çok fazla bilmediğimden aklımda kalmasın diyerekten gittim gördüm gezdim ve fiyat aldım . Sizinle de paylaşıyorum , umarım yardımı olur.

Fiyatlar 300 kişilik genelinde + 50 esneme payı var

Artemiş Aşiyan Assos Garden : Assos Garden ı gezme imkanım oldu arkadaşlar. Pınarbaşındaki mekanlar içinde en ferah ve nezihi bu salondu. Fakat alkol ruhsatları yok. Bizde düğünümüzü içkili kokteyl tarzında düşündüğümüz için bi hüsrana ugradık . Oyuzden cok fazla detaylı fiyat alamadım. Ama orda yetkili hanımefendinin söylediği
*300 kişilik meşrubat (cola-fanta) * 7 katlı pasta * 18 yapraklı foto albumu * yer fiskiyeleri * 300 adet fotograflı davetiye * gelinbaşı * tül süsleme (?) * masalara mumlu şamdan * 25 poz foto. salonda * 1 poz foto. studyoda * salon * sandalye giydirme * 3 saatlk dijital video çekim * orkestra*garsoniye*modern takip ışıkları *elektrik kesintilerine karşı son sistem jenarator *dev ekran sinevizyon *online yayın-tebrik * lazer şov ve 24 saat açık güvenlik kamerası ekim için hafta içi 3000 tl hafta sonu 4500 buyurdular.

Beyaz İnci Düğün Salonu : kızlar 4 adet paket menuleri var. hepsini yazmıyorum. Standart olan paket işte yukarıdaki gibi pasta cola fotograflar anı defteri orkestra -gelinlikçi kuafor ve çiçekçi indrim kartı ve video çekim Nisan ayında cuma : 2500 haftasonu: 3000 tl--- Mayıs ayında hafta içi : 2,250 tl cuma : 3000 hafta sonu : 4000 tl Haz.Tem.Agust.Eyl. aylarında hafta içi :2750 tl cuma : 4000 tl hafta sonu :4500 tl. Ekim Kasım ayı hafta cuma :2500 tl haftasonu:3250 tl. ( ekstra bişey isterseniz onlarında fiyat listesini aldım , sorabilirsiniz.)

Topkapı Garden : İnternette araştırırken adına rastlamadıgım bi mekandı. Seçenekleri oldukça geniş ve siz nasıl isterseniz o şekilde organizasyon yapıyorlar. Yetkili olan beyler oldukça ilgili ve uyumlu. Gidip yeri görmenizde fayda var. Ayrıca Temmz'un 20 sine kadar biticek olan bi salonları daha yapılıyo. Bize proje fotografını gösterdi gerçekten çok iyidi. Antik tiyatro gibi masalar gittikçe yükseliyo ve pisti herkes böylelikle görebiliyo. Benim hoşuma gitti . Fiyatlar konusunda da yardımcı oluyorlar.
Yemekli düşünürseniz normalde 25 Tl.den başlıyor + içki servisleri yok ama dışardan içki getirmenizi kabul ediyorlar. kişi başı 5 tl'ye kadar inebiliyorla fakat tabi o zamanda standart paket fiyatını ekliyorlar. Ekim ayı hafta içi 3200 tl eylül hafta içi : 3500 eylül cuma günü : 4500 cumartesi : 6500 tl.
5700 TL' ye alkol yanında servis için üzüm peynir salata domates börek gibi aperatifler ve artı olarak pasta cola menu olarak düğününüzü yapabiliyorsunuz. İçki isterseniz siz temin ediyosunuz.Menüyüde istediğiniz gibi ayarlayabiliyosunuz.Bu fiyatlar yeni yapılan salon içinde geçerliymiş. Oynarsada çok çok az bi fiyat oynar dediler ama oynattırmayız :)

Hera Garden : hafta sonu 4000 tl hafta içi 3000 tl Ekim ayı.(Eylül'de olabilir yazmamışım )

Alyans Garden (Çınarlı'da ) : Bu mekanda kafam biraz karıştı açıkçası bi dakikadan sonra ayırt edememeye basladım fiyatları ama not aldıgım kadarıyla kokteyl menu 1 + standart paket ekim hafta içi : 8000 eylül hafta içi : 9000 tl . Birde 400 kşilik özel paketleri var ekim 9000 tl eylül 10500 tl diye not almışım . bu menü içinde ekstralar var işte özel araç +şofor gibi ama cok da gerekli şeyler değil .

Tepekule : Kişi başı 30 Tlden başlıyor fakat o fiyat üstüne bide sadece salon kirası olan 6000 -7000 arası bişey alıyorlar. orkestra filan yoktu hatırladıgım kadarıyla. En çok istediğim yerlerdendi Fakat gidip gördüğümde o kadar da uygun olmadıgını gördüm. Tamam manzara süper ama Kordelya salonunda sandalyelere giydirme bile yapılmıyor. o Yuzden ordanda vazgeçildi. Fiyat da abartıydı.

araştırmaya yeni başladım arkadaşlar. Gidip görüp gezdikçe yazıcam. Sizde paylaşın lütfen gerçekten insan cok kararsız ve umutsuz hissediyo kendini. Umarım yardımcı olmuşumdur.

iyi akşamlar!

Ex Rain (saime sultan yalısı) ya da İzmir Konağı arasında kaldık

kuzenimin bu yaza düğünü, iki yerle de konuştu ancak anlaşamadı pek sanırım, fiyatlar organizasyon da dahil olunca çok geldi bize.
ikisinde de düğüne katılanlar var mı? resim de bulamadık pek biz,
fiyatları nasıl bilen var mı ya da hangisini tercih ederdiniz siz olsanız?

Tahmin ettiğim üzere arada baya fiyat farkı olmalı . Ama ayırdıgınız bütçe Saime Sultan Yalısını karşılaşıyorsa kesinlikle orası olmalı. Çok etkileyici bi yer. Saime Sultan Yalısı hatırladıgım kadarıyla kişi başı 60- 70 tlden açıyo kapıyı.

Selam kızlarr ilk defa konu açıyorum ama gördüğüm kadarıyla izmirdeki düğün mekanları hakkında bi konu açılmamış hadi burda gittiğimiz fiyat aldığımız ya da bildiğimiz önerdiğiniz izmirdeki açık/kapalı düğün mekanları yazalım :34: hadi paylaşalım :66:

selam kızlar,

bizimde düğünümüz 25 ağustosta incirlatında Gurme Garden da olacak. Anlaşmayı yaptık 4.500 büyük salon için. Orayı tercihimizin sebebi 2011 de bir çok tanıdığımızın düğünleri orda olmuştu gayette güzel geçmişti düğünler birde güzelyalı tarafında oturduğumuzdan dolayı ulaşım açısında kolaylığı bizim için önemliydi. Bakalım 25 agustostan sonra tekrar paylaşırım düşüncelerimi:)

ben de kır düğünü için mekan arıyorum ama ya çiğli ya da bayraklı da olucak, nişanlımın ailesi başka yerde kabul etmiyor akrabaları gelemezmiş başka yere.. var mı önerdiğiniz yerler?
aydemir plazayı aradım 3000 civarı fiyat verdi, nişanlım gitti 6750 fiyat çıkarmışlar.. anlamadım ben bişey!

Kızlar selam, ekimde izmirde düğün yapacağız. Ama nikahımız olduğundan nikah töreni olmayacak ve de dans etmek istemiyoruz. 100-150 kadar konuk olacak, kokteyl havasında bir şey düşünüyoruz. o yüzden gece değil öğleden sonra/akşam üzeri daha uygun.
Anlattığım şeylere uygun bir yer bilen biri var mı?
ben şu anda Türkiye'nin öbür ucundayım o yüzden gidip araştırma şansım yok :(

Son düzenleme:
Kızlar selam, ekimde izmirde düğün yapacağız. Ama nikahımız olduğundan nikah töreni olmayacak ve de dans etmek istemiyoruz. 100-150 kadar konuk olacak, kokteyl havasında bir şey düşünüyoruz. o yüzden gece değil öğleden sonra/akşam üzeri daha uygun.
Anlattığım şeylere uygun bir yer bilen biri var mı?
ben şu anda Türkiye'nin öbür ucundayım o yüzden gidip araştırma şansım yok :(

canım gidip gördüğüm yerlerde cuba garden olabilir. orada nikah sonrası kokteyl de yapılıyor... aslında bahçesi olan bi çok yer olabilir...sahilevleri inciraltı tarafını biliyorum ben...bi gününüzü ayırıp hepsine bakabilirsin aslında :) bilmem yardımcı olabildim mi:34:

bide şunu söylemeyi unutmuşum ekimde izmir biraz riskli yağmur bakımından...her ihtimale karşı kapalı yeri olan bi yer bence daha uygun olur size :34:

merhaba
2010 temmzu aynda Thales Parkta oldu düğünüm.
orkestrasından,yemeğine ,hizmetine kadar her şey mükemmeldi
süslemeler tam istediğim gibiydi hem kır düğünü hem de havuz başı
çok nezih ve şık bir düğün oldu.
Hem de çoook eğlendik
Tavsiye ederim

ayy içime su serptiniz resmen :) bizde eylül için orayı tuttuk ve iyi şeyler duyduğumda yüreğim ferahlıyor inanın :16:
sadece orkestrasından şüphelerim var daha örnek düğünde göremedik...umarım o da istediğim gibi olur :29:

MErhaba Kızlar. 11.11.11 tarihinde konak polis evinde düğünüm oldu. 200 kişilik 6500 Tl'ye Yemekli oldu. Orkestra süperdi. Ortam çok sıcaktı, servis hızlıydı. Düğün pastam nefisti:52: Fotoğrafların hepsi çok kaliteli çıktı. Benim düğün yaptığım tarihte çoğu düğün salonu fiyatlarını 2 katına çıkarmıştı. Hem uygun hem de içimize sinen bir düğün oldu. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ben Polis evini tavsiye ederim.:54:

Merhaba İzmir Konağında nişanım oldu benimde yemekli 50 kişi. Çok memnun kaldık biz orkestra şahane, yemekleri dillere destan zaten. Olağanüstü bir konak zaten gelen herkes çok beğendi. Ara sıra akşam yemeğinede gidiyoruz biz oraya yılbaşı eğlenceside güzel oluyor. Tuğçe hanım çok tatlı bir bayan, Güven beyde çok sıcak ve güleryüzlü ayrıca komik ama pahalı bir yer.

Düğündede Talles Park'ı öneririm.

SELAM KIZLARRR. IZMIR ARENA YI BILEN VAR MI? Yol kenari olmasina ragmen bence cok hos bir yer. Ama korkarim cok pahali... Yardiminiz icin tesekkürler.
Begendiklerim sunlar IZMIR KONAK, SAIME SULTAN (RAIN), LIDAKI (URLA) VE IZMIR ARENA. Bilgisi olan varsa paylasirsa cokkkk sevinirim! Dügünüm 2013 olucak insallah!

ayy içime su serptiniz resmen :) bizde eylül için orayı tuttuk ve iyi şeyler duyduğumda yüreğim ferahlıyor inanın :16:
sadece orkestrasından şüphelerim var daha örnek düğünde göremedik...umarım o da istediğim gibi olur :29:

merhaba canım talles parkı eylül ayı için tutmuşsun acaba ne kadara ve hangi bahçesini tuttuğunu söyleyebilir misin ? bizde beğenmiştim orayı onunn için soruyorum söylersen sevinirim :34:

biz mercan ile anlaştık ve 400 kişi için yaklaşık olarak 22000 lira verdik.

hayırlısı olur umarım

nergisus sana özelden msj atmaya çalıştım ama atamıyormuşum. bzde 18 mayıs 2013 için mercanı tuttuk. nası oldu senin düğünün? önerebileceğin dikkat etmem gereken nlr var acaba?

Back