Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr bende haziranda şehri garden da evleniyorum.sözleşmeyi yaptık geçen hafta.ben burda olmasını çok istiyordum umarım hepimizin istediği gibi olur herşey....
iyi akşamlar!
Ex Rain (saime sultan yalısı) ya da İzmir Konağı arasında kaldık
kuzenimin bu yaza düğünü, iki yerle de konuştu ancak anlaşamadı pek sanırım, fiyatlar organizasyon da dahil olunca çok geldi bize.
ikisinde de düğüne katılanlar var mı? resim de bulamadık pek biz,
fiyatları nasıl bilen var mı ya da hangisini tercih ederdiniz siz olsanız?
Selam kızlarr ilk defa konu açıyorum ama gördüğüm kadarıyla izmirdeki düğün mekanları hakkında bi konu açılmamış hadi burda gittiğimiz fiyat aldığımız ya da bildiğimiz önerdiğiniz izmirdeki açık/kapalı düğün mekanları yazalımhadi paylaşalım
![]()
Kızlar selam, ekimde izmirde düğün yapacağız. Ama nikahımız olduğundan nikah töreni olmayacak ve de dans etmek istemiyoruz. 100-150 kadar konuk olacak, kokteyl havasında bir şey düşünüyoruz. o yüzden gece değil öğleden sonra/akşam üzeri daha uygun.
Anlattığım şeylere uygun bir yer bilen biri var mı?
ben şu anda Türkiye'nin öbür ucundayım o yüzden gidip araştırma şansım yok![]()
merhaba
2010 temmzu aynda Thales Parkta oldu düğünüm.
orkestrasından,yemeğine ,hizmetine kadar her şey mükemmeldi
süslemeler tam istediğim gibiydi hem kır düğünü hem de havuz başı
çok nezih ve şık bir düğün oldu.
Hem de çoook eğlendik
Tavsiye ederim
ayy içime su serptiniz resmen :) bizde eylül için orayı tuttuk ve iyi şeyler duyduğumda yüreğim ferahlıyor inanın![]()
sadece orkestrasından şüphelerim var daha örnek düğünde göremedik...umarım o da istediğim gibi olur![]()
biz mercan ile anlaştık ve 400 kişi için yaklaşık olarak 22000 lira verdik.
hayırlısı olur umarım