İzmirdeki Düğün Mekanları

esımın aılesı ızmırde oturuyordu dugunuzmu orada oldu ve ben mart ayında sadece ıkı yer buldum kır dugunu ısteıdgım ıcın Narlıderede mavı yesıl restoranda yaptım ozel oalrak bıde organızator tuttum 6 sen once 120 kısı 7bıne patladı ama cok gzuel oldu mavı yesılın manzarası cok guzel bıde gecen sene atlı spor klubune gıttım orada guzelde ama en gzuel urlada bır yer var denızın ortasıdna bır tesısı ınanılmaz guel bır yer gercı dugunu yapan yemeklı yapmamıs ama bır manzara anlatamam

kaç kişilik anlaştınız acaba?? birde tarih doluluğu nasıl öğrenebilir miyim acepp?

kaç kişilik anlaştınız acaba?? birde tarih doluluğu nasıl öğrenebilir miyim acepp?

300 kişi için anlaştık canım.sadece 18 haziran boş kalmıştı en son.full dolularmış.hatta ramazanın son günü bayramda bile dolularmış.çok şaşırmıştım söylediklerinde.ama siz yine de arayın, telefonla bile boş tarihler için bilgi alabilirsiniz.bazı özel sebebplerden ötürü vazgeçenler olabiliyor bazen boşalan tarih filan denk gelebilir belki

Pınarbaşında bir sürü düğün mekanı var ve organizasyon olsun dizayn olsun harika herşeyi. Benim düğünüm kır düğünüydü Rüyam kır düğün salonu ama merkezden şehirden uzak olduğu için sadece bulunduğum semtten kolay gidilir ulaşım açısından tavsiye etmem. Buca Gölette Gözde kır düğün salonuydu galiba kuzenimin düğünü orda oldu orasıda çok büyük ve çok güzeldi.

Merhaba,

Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.

Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.

park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.

Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.

Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.

naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim

ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.

İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.

Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.

İzmir konağını ben de beğendim. nişanımı orda istiyorum bende kısmetse.

Kokteyl yaparsan gayet hos olur bence. Masa olursa bahce kucuk oldugu icin brz sıkısabilirsnz.
Bu arada ben de sehri garden a baktım. orayı gormek isterdm ama tarih olmadığını duyunca uzuldum.

Kokteyl yaparsan gayet hos olur bence. Masa olursa bahce kucuk oldugu icin brz sıkısabilirsnz.
Bu arada ben de sehri garden a baktım. orayı gormek isterdm ama tarih olmadığını duyunca uzuldum.

ben nişanı mart sonu düşündüğüm için kapalı restaurant kısmında olucak canım.
düğün bende eylül düşünüyordum. eylül falan dolumu? nasıl durumlar?
ben daha yer bakamıyorum düğün için. çünkü sözlüm askerde. onu bekliyoruz.

Ben de tarih konusunda cok gec kaldım. Dugun yerleri dolmak uzere... sozlunu beklemeden gezmeye basla bence. En azndan fikrin olsun. 9 eylüle kadar yer bulman sıkıntılı. Ondan sonraki haftalarda da yagmur yagma riski var.

canım ben 2,5 sene önce evlendik inciraltı beyaz ev restourantta kır düğünü oldu kokteyl ama misket köftesinden sosisine kadar herşey vardı ve masalar hiç boş kalmadı. çok memnun kaldık 5000 tl verdik ama tam istediğimiz gibi oldu. tavsiye ederim .

mercan restaurantta bizim tanıdık olmasına rağmen biz istemedik.bahçelerinn ikiside güzel değil bence.düğün ortamı önemli çünkü.park smyra da geçen yaz yemekli bir düğüne gittik herşey güzeldi fakat orkestra ve ses düzeni hiç güzel değildi.ben şehri gardenı çok istiyordum orasıyla anlaştık.gezdiğim mekanlar arasında sadece şehri garden,sahilevlerindeki talles park bir de uzak gelebilr ama bayraklı daki aula restaurantı beğendim.hepsinin mekanı çok güzel

Bu arada sehri garden ın yemekli dugun fiyatları nasıl acaba

tam olarak hatırlamıyorum ama 4 farklı yemek menüsü var.2 tavuk,2 et menü.yanlış hatırlamıyorsam kişibaşı 55 tl den başlıyordu.ama siz yine de sorun yanlış bilgi vermeyeyim.bz çünkü yemekliden vazgeçip kokteyl menüye dönünce direkt kokteyl menü olayına yoğunlaştık unutmuşum fiyatları

anladım

bu arada Eski Rain'deki fiyatları bilen kimse var mı?

Bir fikir orası da aklımızda çünkü..

anladım

bu arada Eski Rain'deki fiyatları bilen kimse var mı?

Bir fikir orası da aklımızda çünkü..

eski rain yani saime sultan yalısında eylülde nişanlımın yiğeni evlendi gerçekten çok güzel biyer düğünde çok güzel geçti.tek dezavantajı tam denizin önü ve açık alan olması yani yağmursuz ve rüzgarsız bir güne denk gelmek lazım allahtan bize öyle denk geldi.175 kişilik düğün pazartesi akşamı tavuk menü kişi başı 50ye geldi.masa sandalye diğer bütün detayla extraya giriyo ama.Mekan ve hizmet son derece iyiydi ayrıca fotoğraf çekimi içinde çok güzel bir yer

merhaba;

Ben şu anda yurt dışındayım ailem eylül ayı için bostanlıdaki izmir vilayetler evini tuttu yemekli 150 kişilik gidip görme imkanım olmadı.izmir vilayetler evinde(bostanlı) düğün organizasyonuna katılan veya orada düğün yapan varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…