masa üstü aparetifler: yeşil zeytin,çerez,cips,dip soslu sebze söğüş
kanepe çeşitleri: beyaz ekmekte dereotu ile tatlandırılmış tavuk jambon,beyaz ekmek üzerinde zeytin ezmesi (özel kekik sosu ile),minik rol ekmeği içinde rokfor peyniri
ara sıcakuf böreği,sosis tava (salsa sosu ile),patates kroket
bide dondurmalı pasta.
bize verdikleri menü bu canım.zaten bizim düğünden önce kokteylli bir düğüne sizi çağırırız bakarsınız dediler.
kaç kişilik anlaştınız acaba?? birde tarih doluluğu nasıl öğrenebilir miyim acepp?
Kokteyl yaparsan gayet hos olur bence. Masa olursa bahce kucuk oldugu icin brz sıkısabilirsnz.
Bu arada ben de sehri garden a baktım. orayı gormek isterdm ama tarih olmadığını duyunca uzuldum.
Merhaba,
Bu agustos sonunda dügünüm olacak. İnciraltı tarafında bazı mekanları gezdim. Mekanlar hakkında onerilerinizi dinlemek istiyorum.
Mercan
Mercan'ın buyuk bahcesinde pistin yeri ortada degil de, sahnenin kosesinde olması pek hosuma gitmedi.
park smyrna
park smyrna 400 kişilik dugune yaklasık 27000 tl fiyat cıkardı.
Mandalin
harika bir bahcesi var. Tam kır duğunu havası yasarsınız ama servisinin pek iyi olmadığını ileri surduler.
Gurme
Kisi bası 40 TL fiyat verdi. Ama hic indirim yapmadı. biraz soguk bir mekandı.
naci usta
Naci usta tam hayallermdeki yerdi. cok nezih bir yerdi. fiyat konusunda cok yardımcı olan güleryüzlü insanlar mevcuttu. İsletmenin hakkında bazı duyumlar aldım ve orada dugun yapmaktan vazgectim
ehli keyif
sitesindeki fotograflar cok etkileyici. ama gorusmeye gttigimde cok ciddi ve disipli bir ortam bulmadım.
İzmir konagı
en fazla 300 kisi alıyor. bizim kisi sayımız 400 olduğu icin bana uymadı. Ama muhtesem bir yer... hepinize tavsiye ederim.
Bunlardan baska tavsiye edeceğiniz yerler ya da soylediğim yerlerde gordugunuz dugunler varsa izlenimlerinizi paylasmanızı bekliorm.
Bu arada sehri garden ın yemekli dugun fiyatları nasıl acaba
tam olarak hatırlamıyorum ama 4 farklı yemek menüsü var.2 tavuk,2 et menü.yanlış hatırlamıyorsam kişibaşı 55 tl den başlıyordu.ama siz yine de sorun yanlış bilgi vermeyeyim.bz çünkü yemekliden vazgeçip kokteyl menüye dönünce direkt kokteyl menü olayına yoğunlaştık unutmuşum fiyatları
anladım
bu arada Eski Rain'deki fiyatları bilen kimse var mı?
Bir fikir orası da aklımızda çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?