• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirdeki Düğün Mekanları

Selam kızlarr ilk defa konu açıyorum ama gördüğüm kadarıyla izmirdeki düğün mekanları hakkında bi konu açılmamış hadi burda gittiğimiz fiyat aldığımız ya da bildiğimiz önerdiğiniz izmirdeki açık/kapalı düğün mekanları yazalım :KK34: hadi paylaşalım :KK66:
İzmir kır düğün mekanları için tavsiyelerim, Aydemir Kır Düğün Salonları, Pınarbaşı Beyaz İnci Kır Düğün Salonu, Pınarbaşı Aşiyan Kır Düğün Salonları bu saydıklarımın hepsinde kapalı mekanlarda var. Mutluluklar dilerim.

kızlar ağustosta olacak düğünüm ama kafam çok karışık forumda epey araştırdım düğün salonlarını uygun fiyatlı bir yer arıyorum bu yüzden haftaiçi olacak(haftasonları zaten dolu çoğunlukla) 3000-4000 civarı. açık kapalı ona da karar veremedim ağustos olacağı için kırdüğünü olsa daha iyi olur gibi geldi. ama eğer uygun bulamazsam kapalıyı düşüncem. polis evine sorduk ağusots için 3000 dediler konfeti tarzı şeyleri yok sade klask sanırm. arkadşalarım da 3000 tl ye polis evine verceğine daha fazla şey sunan bir eyr bul dediler polis evine hiçbrişey olmuyo dediler. pınarbaşı rosela görüştk 4500tl biraz pazrlkla düşebilr belki fiyat. güzel mekan çok doğal çok beğendm ama faytonla içeri giriliyor ve kuş uçuruyorlar pek benlk bir şey değil açıkçası bunları istemem orda yapacak olsam. 1500 fazla verip burda yapmak mantklı olur mu bilmiyorm.sade şık bir kır düğünü mekanı arıyorum, aşiyana filan baktım çok yapay duruyor rose'a göre. dediğim gibi açık kapalı çok karrszm. polis evinde yapıp memnun kalanlar var mı? ya da önerebileceğinz yerler bornovada oturuyorz açıkçası ulaşm önemli. bir de fotoğrafçıyla anlaşmalı oldkları için içeriye profosyonel makine sokturtmayackalarını söylüyor hepsi ama benim fotoğrafçı bir sürü arkafdşm avr ve düğüne gelirken makineleriyle gelmek istiyorlar ben de açkçası istiyorm. ama hepsi sözleşmeleri olduğunu söylüyorlar fotoğrfçıyla. bunu yapmayan bir yer var mı acaba? yardımcı olursanz çok sevirnm:KK17::KK17:
Siz İzmir'de değil Türkiye'de bulamazsınız salona profesyonel makina sokan salon, aslında bence doğrusuda bu, fotoğraf çeken kişi belli, öbür türlü gece boyunca elli kişiye poz verirsiniz.

güncel..kızlar karşıyaka çğli taraflarında nereleri önerirsiniz

Merhabalar,
Yazlık ve kışlık olarak Ada Gazinosunu tavsiye ediyorum... Yenilenen dekorasyonu ile gerçekten çok güzel. Ayrıca Fuar da olması da ayrıca bir avantaj ulaşım kolaylığı açısından.
adresinden sitesini inceleyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kaça tuttunuz birde kaç kişilik ? bizde düşünüyoruz
Cnm bnm sezonbaslamadan oldugundan nisan ayinda dugunum.8 9 ay once tuttuk yeri.kisi farketmez dediler ama bizim en fazla 250 kisi olur.4500 tl haftaici.1000 tl de cerez ve kurupasta icin vericez ayrica.ama gecen forumda bi arkadasta sormus benim yeri 6500 demisler bi git konus derim canim

Back