• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirdeki Düğün Mekanları

merhaba;

Ben şu anda yurt dışındayım ailem eylül ayı için bostanlıdaki izmir vilayetler evini tuttu yemekli 150 kişilik gidip görme imkanım olmadı.izmir vilayetler evinde(bostanlı) düğün organizasyonuna katılan veya orada düğün yapan varmıdır?

merhaba biz de birara vilayetler evini düşünmüştük yazın bahçesi çok güzel oluyor dediler fakat bir arkadaşım geçenlerde orda yemekli bir düğüne katıldı yemeklerini beğenmemişler.düğün sırası yakından ilgilenin bence gidin bir düğüne orada yapılan tadım filan yapın ona göre hizmet değişebilir belki tutmuşsunuz sonuçta.ama herkes çok nezih bir yer filan diyor onu da belirtmek isterim:34::34:

arkadaşlar meraba,eylül ayı için beygua restorantı tutmak üzereyiz,urladaki mekanda daha önce bulunan varmı,bilgilendirirseniz sevinirim..

arkadaşlar meraba,eylül ayı için beygua restorantı tutmak üzereyiz,urladaki mekanda daha önce bulunan varmı,bilgilendirirseniz sevinirim..

paketin içinde neler var ve size en son ne kadar fiyata bıraktılar belki yardımcı olabilecegim bir şeyler vardır

izmir crowne plaza' mayıs ayında ablamın düğünü var mekanda daha önce bulanan yada düğün yapanlardan bilgi alabilirmiyim

selam kızlar benimde buca kaynaklarda kırçiçeği garden da olacak kır düğünü oluck (03/09/2012) nasipse... bu mekanda düğün yapan varmı merak ediyorum

ben gittim canım orda bi akrabamızın düğünü olmuştu ama ben cok az hatırlıyorum cünkü küçüktüm cok o zmanlar yani 10 - 12 yasında filandım smdi 22 yasındayım :) ama hatırladgım kadarıyla cok güzel bi yerdi bahar ayında olmustu düğün kır düğünüydü ve yemekliydi havai fişek gösteri bile oolmustu cok etkilenmiştim taa ozamanlar :) süslemesi filan harikaydı cok güzeldi bide gelin ve damatın merdivenlerden indiği anı unutamıyorum. her sey cok güzel hazırlanmıştı.

selam kuzum,

kır düğünü istiyosan, izmir de en güzel yer cennet vadisi, çok düğüne katıldım burda ben, önümüzdeki yılda kardeşim evlencek, süper bir yer, kaliteli ama korkma pahalı değil, bir gez istersen
Cennet Vadisi Kır Düğün Salonları ve Mesire Yerleri

biz 3500 e tuttuk referansla gittim zaten, benim çevremin bir çoğu orda evlendi ben beğeniyorum tabi senin zevkini bilemem şeker

bilgi istersen yardımcı olmaya çalışayım tatlım

hayırlı olsun inşallah

tatlım bu cennet vadisi buca gölet in ordaki değilmi bide sizin tuttugunuz yer havuzbaşı olan mı ?

çokgüzelbi yer canım acaba ne kadara anlaştın ve paketin içinde neler var söyleyebilir misin ?

çok güzel bi yer canım acaba ne kadara anlaştın ve paketin içinde neler var söyleyebilir misin ?

Merhaba ablalarım;umarım hepinizin düğünü hayallerinizdeki gibi güzel ve ihtişamlı olur.Bende bu günlerde konu açmayı düşünüyordum denk geldi buraya yazayim dedim.Abim 2 sene önce evlenerek istanbul'dan izmir'e yerleşti ve bir arkadaşı ile beraber organizasyon firması kurup istanbuldaki tekne düğünlerini izmir de yapmaya karar verdiler.Şuan için bütün hazırlıklarını tamamladılar ve bu hafta internet siteleride yayına girecek.Bildiğim kadarıyla teknenin kapalı olan alt katında yemek,üst kattaki teras bölümünde de kokteyl ve eğlence konsepti olacak.Ben tekne nin süslenmiş halini gördüm ve hemen evlenmek istedim açıkcası :16: Alt kat masalar giydirilmiş ve restorant olmuş,üst kat muhteşem şekilde süslenmiş ve üstü açıktı:)Abim diye söylemiyorum ama bence de yazın ortasında kapalı mekanlarda tıkınmaktansa teknenin üst katında efil efil yakamozlar altında bir düğün yapmak daha mantıklı geldi.Artık kır düğünleride demode oldu ve fiyatlarda aldı başını gidiyor.Tam bilgim olmamasına rağmen abimden öğrendiğim kadarıyla fiyatlar konusunda da diğer mekanlarla aynı olacakmış.Düşünenler olursa yardımcı olmaya çalışırım:)Umarım bu reklam olmamıştır ama konuyu görünce yazdım bende işte:)Hepinize sevgiler...:16::16:

selam şeker,

bence polis evinde yapacağına kır düğünü yap daha iyi, 2010 yılında arkadaşımın düğünü için cennet vadisinde anlaşma yapıldı, nişanlısı fotoğrafçıydı zaten, haliyle o gece damat olacağı için çekim lüksü yoktu, benim bildiğim, salon fotoğrafçısıyla anlaşmışlar, o gece onlarında arkadaşı vardı, aşiyan içinde tavsiye etmem, otopark sorun tamamen

kolay gelsin şeker

tatlım bu cennet vadisi buca gölet in ordaki değilmi bide sizin tuttugunuz yer havuzbaşı olan mı ?

selam kuzum,
cennet vadisi buca gölette değil, tarifi şöyle yapayım sana, dokuz eylül üniversitesinin tınaztepe yerleşkesi var bilirmisin, orayı geçtikten sonra hemen solda,
kardeşim için havuzbaşını tuttuk, diğeride güzel, fiyatları aynıymış zaten, havuzlu olan pahalı değil, benim tavsiyem kesinlekli cennet vadisi,
geçen çarşamba arkadaşım içinde tutuldu 3.000 e anlaştılar

selam kuzum,
cennet vadisi buca gölette değil, tarifi şöyle yapayım sana, dokuz eylül üniversitesinin tınaztepe yerleşkesi var bilirmisin, orayı geçtikten sonra hemen solda,
kardeşim için havuzbaşını tuttuk, diğeride güzel, fiyatları aynıymış zaten, havuzlu olan pahalı değil, benim tavsiyem kesinlekli cennet vadisi,
geçen çarşamba arkadaşım içinde tutuldu 3.000 e anlaştılar

sağol canım bende orayı istiyorum havuz başı çok güzel çokta hesaplı bence

polis evini çok iyi bilirim her haftada giderim hemen hemen yemeğe falan benden tavsiye orda yapma salonu cok dar oluyor düğünlerde birde misafirlerin araba park sorunu yaşıyor hemde çok ...ben evleneli iki sene oldu biz rose da yaptık düğünümüzü tavsiye edermiyim, ederim biz memnun kaldık ilgi alakadan ve konsepten...face me bakabilirsin istersen merak edersen( burcu bölükbaşı kazanan face adresim) bize maliyeti ise 4500 TL ye mal oldu salon fiyatı 3000 TL di bizim hava fişek gibi ekstrelerimiz bayaa vardı işin açıkçası..ama çok eğlendik çok mutlu ayrıldık ordan diyebilirim hiç bir aksilikte yaşamadık biz..pınarbaşında yeri..

dış mekan fotoğrafçısı istersende benim görümcem çok uygun fiyatlarla ve yurt dışından getirdiği makinaları ile düğün hikaye fotoğrafçılığı yapıyor profesyonel olarak.. Dn Hikaye Fotorafs Zehra enliksever'den Masal Tadnda Dn Fotoraflar|ZMR zehra şenliksever istersen incelersin beğenirsen görüşürsün onuda tavsiye ederim ...

Kızlar ya benim 18 mayısta şehri-garden da düğünüm var , nikahta duğunde olacak ,adamlar cuma-cumartesi -pazar yemeksiz düğün yapmıyorlar.Zar zor ikna ettik kişi sayısını falan yükselttik.Ama mükemmel bir yer zaten aklımda ya cuba garden yada sehrı garden avrdı , ama buranın bahcesı daha muhtesem pahalı ama deger.Kokteyl menusude super.Umarım yagmur yağmazzzzzzzzzzzzzz.

Son düzenleme:
Zehra senliksever dugun fotografcısı hasatayım onun fotolarına aradım bıraz tuzlu ayarlamaya calısıcam, makyoz ıse tugberk yılmaz zehra hnm ın fotolarında yer alan ozlem&saylav cıftının makyozu cok pahalı maaaleseff bakalımmmmm.

Back