• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde uygun fiyatlı kır düğünü yapılacak mekan ?

egelim88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
269
1
46
İzmir
selam kızlar ben izmir bornovada oturuyom bu yaza düğün düşünüyoruz bildiğiniz uygun fiyatlı düğün salonu varmı nereleri önerebilirsiniz.. yemeksiz olucak

selam kızlar ben izmir bornovada oturuyom bu yaza düğün düşünüyoruz bildiğiniz uygun fiyatlı düğün salonu varmı nereleri önerebilirsiniz.. yemeksiz olucak

pınarbaşında düğün salonları var bir de buca da gölet civarlarında (cennet vadisi, aşkolsun)

Konunuz içerik nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize :71:

aynen cnm bende bornovada oturuyorum.bizde düğün salonu bakıcaz.ama şöle hem güzel hemde uygun fiyatlı düğün salonu önerilerinizi bekliyorum.

bornavadakileri pek bilmiyorum ama inciraltında ki tüm salonları gezmiş biri olarak le jardın kır düğün salonunu tavsiye ederim arkadaşlar..bahçesinin büyüklüğüne ferahlığına karşın oldukça cici mütevazı ama düğünümüm bir o kadar da güzel geçtiği bu mekana bizi ikna eden işletme sahibi remziye hanıma ve emeği geçen herkese çooookkk teşekkürlerrrr:)

bornavadakileri pek bilmiyorum ama inciraltında ki tüm salonları gezmiş biri olarak le jardın kır düğün salonunu tavsiye ederim arkadaşlar..bahçesinin büyüklüğüne ferahlığına karşın oldukça cici mütevazı ama düğünümüm bir o kadar da güzel geçtiği bu mekana bizi ikna eden işletme sahibi remziye hanıma ve emeği geçen herkese çooookkk teşekkürlerrrr:)

merhaba bende bir görüsemek isterim orayla özelden tel nosu ve ya iletişim için gerekli bilgi verirsen cok sevinicem tsk smdiden :)

benim de haziran 9 da düğünüm olcak gecen hafta izmirde dolasmadık mekan kalmadı:( inciraltına ekim ayından itibaren yıkım kararı gelmiş, en güzel yer le jardin, talles park, urla da lidaki biraz pahallı, aşk olsunu begenmedım ve ben pınarbaşı rose u tuttum. ınsallah hayırlısı. Kolay gelsin tüm arkadaşlara, isteyen herkese tüm mekanların yemekli yemeksiz ücretlerini söyleyebilirim.:61:

benim de haziran 9 da düğünüm olcak gecen hafta izmirde dolasmadık mekan kalmadı:( inciraltına ekim ayından itibaren yıkım kararı gelmiş, en güzel yer le jardin, talles park, urla da lidaki biraz pahallı, aşk olsunu begenmedım ve ben pınarbaşı rose u tuttum. ınsallah hayırlısı. Kolay gelsin tüm arkadaşlara, isteyen herkese tüm mekanların yemekli yemeksiz ücretlerini söyleyebilirim.:61:

süpersin walla arkadasımm tam istediğim sey yemeksiz fiyatlarını verirsen cok ama cokkkk mutlu olurum :)))tsk ederim hakkatten ilac gibi geldinn:1::1:

süpersin walla arkadasımm tam istediğim sey yemeksiz fiyatlarını verirsen cok ama cokkkk mutlu olurum :)))tsk ederim hakkatten ilac gibi geldinn:1::1:

vala canım şöyle diyim hafta sonları düğün için yemeksiz yok. bizim de kişi sayısı 300 400 civarı olcak.
lidaki yemekli kişi başı 55 tl
talles park kişi başı 50
ehli keyif güzel bahçe 25 35
beyaz balon kişi başı 40
inciraltında ki mekanları beğenmedim zaten ekimden sonraya rezarvasyon yıkı kararı nedeniyle yapılmıyor. ordaki yerler şamdan, gizli bahçe, izzet falan 5000 den başlıyo git gör kendin tek tek dolaş yoksa böyle olmuyo tatlımm:1:

vala canım şöyle diyim hafta sonları düğün için yemeksiz yok. bizim de kişi sayısı 300 400 civarı olcak.
lidaki yemekli kişi başı 55 tl
talles park kişi başı 50
ehli keyif güzel bahçe 25 35
beyaz balon kişi başı 40
inciraltında ki mekanları beğenmedim zaten ekimden sonraya rezarvasyon yıkı kararı nedeniyle yapılmıyor. ordaki yerler şamdan, gizli bahçe, izzet falan 5000 den başlıyo git gör kendin tek tek dolaş yoksa böyle olmuyo tatlımm:1:

Le jardin yemeksiz ücreti ne kadar acaba ve fiyat neleri içeriyor?

selam canımm rose ne kadara tuttuğunuzu söyleyebilir misin acaba :34:

selam kuzum, sana bombayı ben patlatayım, bornovada oturuyosun, buca cennet vadisi çok yakın, ben kardeşim için önümüzdeki yıla anlaşma yaptım, hemde daha önce bir kaç kez cennet vadisinde düğüne katıldım, on numara bir yer, bizim düğün hafta içi olcak, ama ulaşım çok rahat, 4.000 tl ye tüm hizmetleri alıyosun, hatta itiraf edeyim ben daha önce katıldığım düğünlerin referansı ile gittiğim için, 3.500 e kapattım,

bence git gez gör beğenirsin sanırım, hayırlısı olsun şimdiden,

erken rezervasyonları devam ediyomuş zaten, face de yayınlamışlar

Back