- Konu Sahibi kopuklukahvem
-
Benim transferim cumartesi 1.kalite 10 hucreli 3. Gun emriyosu kondu ilk denemem tek o yuzden senin canimhayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlanır bizimde bebişlerimiz olur inşallah
benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz içininşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah
benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz içininşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?