- Konu Sahibi kopuklukahvem
Bu gun 4. Gunu transferimin ege üniversitesinde yaptırdım ilk denemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim transferim cumartesi 1.kalite 10 hucreli 3. Gun emriyosu kondu ilk denemem tek o yuzden senin canimhayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlanır bizimde bebişlerimiz olur inşallah
benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah
benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah