• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek

benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için :KK39:inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah

benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için :KK39:inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah

Benim esimde hareket sorunu var canım irenbe de mi yaptirmistin ya benimde salı günü transferim oldu hadi bakalim inşallah birlikte alırız bebis haberlerimizi

evet irenbede yaptırdım bende ismail küçük doktorum senin kim ? inşallah buraya kocaman harflerle hamileyimmmmmm yazmak nasip olur isteyen herkese :KK73:

Acaba onuncu gün kan testi yaptırsam çıkar mı ki? insan kendini olumsuz olacağına alıştıramıyo nedense her ne kadar düşünmemeye çalışsamda bi yanım hazırlıklı olmaya bak diyo ama ne yaparım böyle bi sonuç karşısında bilmiyorum çok korkuyorum çok...:KK43: hoş pozitif çıkarsa ne yaparım onuda bilmiyorum yaa donar kalırım herhalde:110:

Bana 14. Gün dedi doktor bende dayanamayıp cuma kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama çıkmazsa çok uzulcem o kesin içim kıpır kıpır heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum

Bana transferden on gün sonra yaptır dedi eğer pozitif çıkarsa iki gün sonra tekrar et testi dedi belirli bi şekilde artması gerekiyomuş galiba ona göre ilaçlarda düzenleme yapacak

bende devlette istemiştim ama 3 yıl evli olma şartı varmış ben daha bir buçuk yıllık evliyim beklemek istemedim o yüzden özele gidelim dedik. ne kadara mal oldu tedavi ?

Cuma 11. Gün oluyo benim hafta sonu bekliyemem inşallah bebişlerimiz bizimledir senin 2 emriyo şansın daha yüksek

bizim herşey dahil ilaçlarla falan 7 - 8 civarı şu an tabi olmazsa bi ikinci denemeyle 12 yi bulacak:KK43:

Back