- Konu Sahibi kopuklukahvem
Kaç liraya yaptırdınTuttu mu canım ikisi de. Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç liraya yaptırdınTuttu mu canım ikisi de. Maşallah
Merhaba tüp bebek tedavinin oldu mu hamilemisin iz bende İzmirdeyim doktor araştırıyorumbenim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah
Egeyi begendin iz miBen ege de yaptirdim transfermin 8. Gunu bekliyorum
Egeyi begendin iz mi
Mrb canım bende ege de 2. Tüp bebeğimi yaptırdım, Ege Nazan Tavmergan ın özel hastasıyım ve ben hiç memnun değilim özel olmama rağmen hiçbir ayrıcalık görmedim, diğer hastalara yapılan muameleye biz bi de üstüne para veriyoz, ayrıca hiç bir açıklama yapılmıyor tatmin edici bir şey söylemiyorlar, bu denememizde olmazsa bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.inş. Bu denememiz olurda hiç gerek kalmaz...Egeyi begendin iz mi
Ah canım benim egeden bende muzdaribim. Ama yine de acaba yaptırsam mı egede diye düşünmüştüm. Ama bir kere daha emin oldum ki ege bitmiş. İnşallah hamile olursun bebişini sağlıkla alırsın kucagına da bir daha gerek kalmazMrb canım bende ege de 2. Tüp bebeğimi yaptırdım, Ege Nazan Tavmergan ın özel hastasıyım ve ben hiç memnun değilim özel olmama rağmen hiçbir ayrıcalık görmedim, diğer hastalara yapılan muameleye biz bi de üstüne para veriyoz, ayrıca hiç bir açıklama yapılmıyor tatmin edici bir şey söylemiyorlar, bu denememizde olmazsa bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.inş. Bu denememiz olurda hiç gerek kalmaz...
İnş. Canım bugün 10. Gün test zamanı yaklaştıkça iyice strese giriyor insan 1. De bu kadar strese girmemiştim. Sen başladın mı tadaviye???Ah canım benim egeden bende muzdaribim. Ama yine de acaba yaptırsam mı egede diye düşünmüştüm. Ama bir kere daha emin oldum ki ege bitmiş. İnşallah hamile olursun bebişini sağlıkla alırsın kucagına da bir daha gerek kalmaz
Hayırlısı ile olur inşallah. :) biz başlamadık eşim varikosel ameliyatı olacak düzelme olmazsa degerlerinde o zaman tül bebek yapmayı düşündük. Yasımız da var fazla beklemek istemiyoruz bakalımİnş. Canım bugün 10. Gün test zamanı yaklaştıkça iyice strese giriyor insan 1. De bu kadar strese girmemiştim. Sen başladın mı tadaviye???