• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek

Merhaba canim dün doktoruma gittim ve o beni hastaneye yatirdi tetbir amacli doktora giderken ilk ultrason oldum ve ne mutlu bana iki kese görüldü bugün taburcu oldum dün aksam saat 21de kan degerim.5073deydi sabah saat 6da 5097cikti kizlar bu normalmi cok korkuyorum doktor hersey yollunda dedi cuma günü gene kan testi yaptircam insallah bebeklerim bende kalirda sorun yasamam birinisde böyle olan varmi senin soruna gelince izmirde 5500tuttu ilaclar haric ama ilk denemem iki transfer oldum ikiside tuttu doktorum süper

Arkadaslar merhaba elimde tedavimden kalan merional 75 11 kutu , gonapeptyl 0.1mg 7ad. , Orgulatron 2 ad. , Ovitirelle 1 kutu bulunmaktadir gercekten ihtiyac sahibi izmir icinde oturan arkadaslara elden teslim edilebilir. Karsiyaka medical parkin yakiminda oturuyorum isteyen arkadaslardan mesaj bekliyorum izmir ici

benim pazartesi oldu transferim 3. gün embriyosu iki tane kondu bugün 6. günüm ve ilaçlardan mı bilmiyprum bi şişkinlik var karnımda benimde ilk denemem olacak senin sorun neydi canım? benim doğuştan tüplerim tıkalı olduğu için direk tüp bebek yapalım dedik bakalım hayırlısı artık ALLAH'tan. her namazımdan sonra dua ediyorum hepimiz için :KK39:inşallah gelecek bebişlerimiz ve biz bu sınavın mükafatını hem dünyada hem ahirette alacağız inşallah
Merhaba tüp bebek tedavinin oldu mu hamilemisin iz bende İzmirdeyim doktor araştırıyorum

Egeyi begendin iz mi
Egeyi begendin iz mi
Mrb canım bende ege de 2. Tüp bebeğimi yaptırdım, Ege Nazan Tavmergan ın özel hastasıyım ve ben hiç memnun değilim özel olmama rağmen hiçbir ayrıcalık görmedim, diğer hastalara yapılan muameleye biz bi de üstüne para veriyoz, ayrıca hiç bir açıklama yapılmıyor tatmin edici bir şey söylemiyorlar, bu denememizde olmazsa bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.inş. Bu denememiz olurda hiç gerek kalmaz...

Mrb canım bende ege de 2. Tüp bebeğimi yaptırdım, Ege Nazan Tavmergan ın özel hastasıyım ve ben hiç memnun değilim özel olmama rağmen hiçbir ayrıcalık görmedim, diğer hastalara yapılan muameleye biz bi de üstüne para veriyoz, ayrıca hiç bir açıklama yapılmıyor tatmin edici bir şey söylemiyorlar, bu denememizde olmazsa bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.inş. Bu denememiz olurda hiç gerek kalmaz...
Ah canım benim egeden bende muzdaribim. Ama yine de acaba yaptırsam mı egede diye düşünmüştüm. Ama bir kere daha emin oldum ki ege bitmiş. İnşallah hamile olursun bebişini sağlıkla alırsın kucagına da bir daha gerek kalmaz

Ah canım benim egeden bende muzdaribim. Ama yine de acaba yaptırsam mı egede diye düşünmüştüm. Ama bir kere daha emin oldum ki ege bitmiş. İnşallah hamile olursun bebişini sağlıkla alırsın kucagına da bir daha gerek kalmaz
İnş. Canım bugün 10. Gün test zamanı yaklaştıkça iyice strese giriyor insan 1. De bu kadar strese girmemiştim. Sen başladın mı tadaviye???

İnş. Canım bugün 10. Gün test zamanı yaklaştıkça iyice strese giriyor insan 1. De bu kadar strese girmemiştim. Sen başladın mı tadaviye???
Hayırlısı ile olur inşallah. :) biz başlamadık eşim varikosel ameliyatı olacak düzelme olmazsa degerlerinde o zaman tül bebek yapmayı düşündük. Yasımız da var fazla beklemek istemiyoruz bakalım

Back