• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde tüp bebek

belim ağrıyo biraz ama bi belirti aramak istemiyorum çünkü psikolojik olarak etkileniyomuş vücut yani hamile kalmak istiyoruz yaa :)

Bite belirti gibi gelen şeyler ilaçların etkisi zaten o kadar iğne kullandik kullanmaya devam ediyoruz

aynen o yüzden sonucu görmeden belirtilerle birşeylerin olduğuna inanmamak lazım ama inşallah vardır :)

Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyoya neler oluyor?
Tüp bebek tedavisinde tansferden sonra embriyonun gelişim aşamaları

Tüp bebek tedavilerinde embriyo transferi yapıldıktan sonra hamilelik sonucu alınmasına kadar geçen süreye kadar yaklaşık 12 gün sürer . Aşağıda iki çeşit tablo hazırladım .Anne adayından yumurta alınıp döllendikten sonra embriyonun 3 .cü gün transferinden sonra ile 5 gün blastosist aşamasına geldikten transferinden sonra gebelik testine kadar olan günlerde embriyonun rahiminizde ki yaşam mücadelesini buradan okuyabilirsiniz.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Iki Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üç Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dört Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beş Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altı Yerleşme işlemi devam eder
Yedi Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekiz Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuz Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
On Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On bir HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.

5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar

yapılan
transfer sonrası günler
Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder

bunu bir siteden kopyalayıp ekledim çok açıklayıcı bir yazı olmuş çok beğenmiştim . bebişlerimizim transferden sonraki günlerde gelişimini anlatmışlar

SELAM ARKADAŞLAR İZMİR DE YAŞIYORUM 5. TÜP BEBEK DEMEMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ DR. İSRAEL ARUH İSMİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM.

Slm arkadaşlar 2.tüp bebek denemem bugün negatif.her iki tüpüm tıkalı başka sorun olmadigi söylendi ama moralim çok bozuldu.yumurta sayım az ilki blastosistdi 2.si 3.gün olmadı symrna da oldu trnsferi memnun kalmadım israe aruh yada medical park için bilginiz var mı yada farklı oneriniz

merhaba burda çok yeniyim 28 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlamak için doktor tavsiyesi istiyorum. Ayrıca bu tedaviden çok korkuyorum sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzmir Ege üniversitesi tüp bebek merkezi tavsiye ederim.Aralık 1 de yumurta toplantı 3 aralıkda transfer yapıldı.(tek yumurta verildi yaştan dolayı) Şuan transferin 17.günü ..........BEta HCG 507 çıktı. .........Estradiol E2 867.1........Progesteron > 60
allah olmayan herkeze versin inş

bende ege üniversitesinde başladım tedaviye hastalanınca start verilecek ne gibi süreçlerden geçtiniz bilgi verirmisiniz kızlar lütfen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzmir Ege üniversitesi tüp bebek merkezi tavsiye ederim.Aralık 1 de yumurta toplantı 3 aralıkda transfer yapıldı.(tek yumurta verildi yaştan dolayı) Şuan transferin 17.günü ..........BEta HCG 507 çıktı. .........Estradiol E2 867.1........Progesteron > 60
allah olmayan herkeze versin inş
Ege Üniversitesi paralı mı canım. Üç yıl evli olmak şartı felan varmı

Ege Üniversitesi paralı mı canım. Üç yıl evli olmak şartı felan varmı
Bende izmir medical parkda yaptim ahmet işik beyde memnunum ilk denemem bu ayin 13de transferim oldu 2tane dondurulmus 5gün embriosu
16.1.2017 3 gün 1.20 bhcg
17.1.2017 4 gün 3.92 bhcg
19.1.2017 6 gün 23.94 bhcg
21.1.2017 8gün 83.97 bhcg
Iki gün kaldi doktora bildircem 23de insallah tutmustur

Bende izmir medical parkda yaptim ahmet işik beyde memnunum ilk denemem bu ayin 13de transferim oldu 2tane dondurulmus 5gün embriosu
16.1.2017 3 gün 1.20 bhcg
17.1.2017 4 gün 3.92 bhcg
19.1.2017 6 gün 23.94 bhcg
21.1.2017 8gün 83.97 bhcg
Iki gün kaldi doktora bildircem 23de insallah tutmustur
Tuttu mu canım ikisi de. Maşallah

Back