- Konu Sahibi kopuklukahvem
Ağrın falan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------merhaba burda çok yeniyim 28 yaşındayım ve tüp bebek tedavisine başlamak için doktor tavsiyesi istiyorum. Ayrıca bu tedaviden çok korkuyorum sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Ege Üniversitesi paralı mı canım. Üç yıl evli olmak şartı felan varmı---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İzmir Ege üniversitesi tüp bebek merkezi tavsiye ederim.Aralık 1 de yumurta toplantı 3 aralıkda transfer yapıldı.(tek yumurta verildi yaştan dolayı) Şuan transferin 17.günü ..........BEta HCG 507 çıktı. .........Estradiol E2 867.1........Progesteron > 60
allah olmayan herkeze versin inş
Bende izmir medical parkda yaptim ahmet işik beyde memnunum ilk denemem bu ayin 13de transferim oldu 2tane dondurulmus 5gün embriosuEge Üniversitesi paralı mı canım. Üç yıl evli olmak şartı felan varmı
Tuttu mu canım ikisi de. MaşallahBende izmir medical parkda yaptim ahmet işik beyde memnunum ilk denemem bu ayin 13de transferim oldu 2tane dondurulmus 5gün embriosu
16.1.2017 3 gün 1.20 bhcg
17.1.2017 4 gün 3.92 bhcg
19.1.2017 6 gün 23.94 bhcg
21.1.2017 8gün 83.97 bhcg
Iki gün kaldi doktora bildircem 23de insallah tutmustur