merhaba sevgili benim gibi yavrusuna zorlu yollardan kavuşan ve kavuşmak için çabalayan anne adayları.Bende
sunnycat gibi sizede umut olsun vazgeçmeyin diye kısaca hikayemi yazmak istedim.Bütün tahlillerim çok çok normaldi fakat bebeğim olmuyordu.Sebepsiz infertilite dediler.Çikolata kistin var ameliyat yapalım belki bu engeldir dediler oldum fakat yine hamile kalmıyordum.2012 yılında aşılamayla başladı tedavim. 2 negatif aşılamamdan sonra tüp bebeğe geçelim dedi doktorum.İlk transferim negatifle sonuçlandı.Kısa süre sonra 2. tedavim başladı.Uzun protokollü tedavi dediler.Sonuç pozitifti fakat kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım.Buraya kadar iyi idare etmiştim.Ama o kürtaj beni psikolojik olarak bitirmişti.Karnımda varlığını hissedip vazgeçmek çok çok zor olmuştu.1 yıla yakın bir süre ara verdim ve 3. tüp bebek tedavime geçtim.Evet sonuç pozitifti ve bol bol dua zamanıydı.Çok zor gecen hamileliğin sonrasında gebelik kolestazı oldum kızım 10 gün erken geldi Çok şükürki ekim 2017 de kızıma kavuştum.Şimdi 3 yasında olmak üzere ama asıl sürpriz 7 ay önce kendiliğinden kaldığım hamileliğimle gelen 2. kızım.Evet o kadar mücadele 9 ay boyunca vurulan kan sulandırıcı iğneler sonrasında bir tanede Allahın 2. lutfu bir kızım daha oldu.Allah ol dediği zaman oluyor sevgili anne adayları.Umarım sizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz küçük mucizelerinize.Dualarım isteyen herkesle.Vazgeçmeyin dualarınızı eksik etmeyin...