• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Merhaba. Bende Çınarlıdan O.Güngör Tuncaya muayeneye gidiyorum. Bu sitede geçen yıla ait kötü bir haber okudum doktorum hakkında o yüzden devam edip etmemek arasında kararsızım. Aslı Hanım doğal doğum yanlısı mı? Epizyosuz doğum yaptırıyor mu biliyor musunuz?
Siz hamilemisiniz tedavi bitti mi

İyi geceler herkese. Ben Özel Ege Tüp Bebek merkezinde 1 aşılama 1 tüp bebek transferi oldum. Tutmadılar. 2.transferim yine aynı yerde dondurulmuş embriyo ile oldu ama bu kez merkezin adı Tavmergen ivf olmuştu. Transferi yapan ilkinde Rafael Bey ikincide Erol Tavmergendi. O da tutmadı. 1 aşılama 2 tüp bebek bizi maddi açıdan epeyi zorladı ve tedaviye artık Ege üniversitesinde devam etmeye karar verdik. Zaten gittiğimiz özel merkezinde devletten bir farkı yoktu. Sabah 08:30'da çağırıyorlardı akşam 3e 4e kadar ordan çıkamıyorduk. İlgi ve güleryüz hiç yoktu. Erol Beye rahatsız oldugum durumlari soyledigimde de kibarca begenmiyorsan baska yere git demeye getiren laflar soyledi. Dondurulmuş yumurtam orada oldugu ve bu doktorun isminin çok iyi anildigi icin tüm eksilerine rağmen tutsunda varsın ilgisiz olsunlar demiştim. Çok pişman oldum. Egeye randevu alıp gittim ve özele gittiğime daha çok pişman oldum. Orda bile özelde ki kadar bekletilmedim. Tahliller evrak işleri daha hızlı oldu. Ve bekleme sırasında pozitif sonuç alan o kadar kişiye tanık oldum ki bu bile daha umut vericiydi. Lütfen devlet hastanelerinden korkupta kendinizi maddi açıdan zorlamayın benim gibi.. Tekrar iyi geceler. .

merhaba Allah kolaylık versin. Umarım olumlu sonuç alırsın burada. Ben de ege 0niv de tedavimi oldum

arkadaslar mrb yardimci olursaniz sevinirim kendim izmirde oturuyorum tup bebegi istsnbulda yaptik dun 385 hcg cikti ve bizde 10 gun sonra ultrasonve bebegin kalp atisini dinlemek istiyoz bu arada gebelik tskibini nerde yaptirabiliriz bu isi anlayan hangi iyi hastenelr var yardimci olursaniz sevinirim
bu işi derken tüp bebeği diyosan çoğu dr tüp bebek diyince itina ediyor. Sana tavsiyem kime ve nereye gidersen git evine yakın olsun

Merhaba, sonuçlar ne oldu merak ettim.
Bebişine kavuşan paylaşmayı unuttu mu :)
bız kavuştuk bebisimize çok şükür. 6.denemede. symrna tup bebek merkezinde embriyolog ahmet zorlu nun çok büyük payı var. müteşekkiriz.
bu yolda çabalayan herkesin hayırlısıyla bebislerine kavuşmalarını dılıyorum.

Merhabalar arkadaslar bende izmir tınaztepeye gidicem tupbebek icin eger orda tedavi olan duyan birisi varmi acaba bilgi verebilseniz coook mutlu olurum

Merhabalar arkadaslar bende izmir tınaztepeye gidicem tupbebek icin eger orda tedavi olan duyan birisi varmi acaba bilgi verebilseniz coook mutlu olurum
Hayırlı oldun şimdiden canım. Benim arkadaşım altıncı denemesinde Tınaztepe hastanesinde kızına kavuştu beş denemesi başka yerlerde olmuştu hatta İstanbul’a gidip bi deneme de orda yapmıştı ama kısmet bu hastanedeymiş. İnşallah size de uğurlu gelir tek denemede kavuşursunuz yavrunuza :anneadayı::dua:

merhaba ben 6 denememden bır tanesını orda oldum. erdal bey dr. çok memnun kalmadım. bır oncekı merkezdekı tedavıde yumurta baskılayıcı ıgne yapılmıştı ve bellı sure etkısı vardı. bunu söylememe rağmen dıkkate almadı ve sözkonusu ılacın etkısı ıle yumurta gelısımım olmadı. ara verdık ılac etkısı gectı 1 ay sonra tekrar tedavıye başladık. normal yumurta gelısımı oldu 7-8 tane yumurta toplandı ancak sonuç olumsuz oldu. yanı boşu boşuna ekstradan yumurta gelıstırıcı ıgnelerı olmuş oldum. böyle bir etkı olması rıskı var ıken dr olarak benı uyarıp bu ay bekleyelım denmesi gerekirdi. ayrıca muayene odası falan çok kötüydü.
tabı ben de oraya tavsıye uzerıne gıttım herkesın sorunu farklı beklentısı farklı belkı sız memnun kalırsınız. bu işler bıraz kader kısmet işi.
bızde bır sorun yoktu mesela. 4 farklı dr ıle farklı merkezlerde twdavı oldum. tüm dr lar aynı tedaviyi uyguladı. tutan da oldu hıc tutmayan da.
o yüzden sansınız açık olsun hayırlı zamanı neyse o zaman olsun umarım. ..

ben raporlu deneyecegim icin oraya gittim ilk iki tedavim orda oldu. ekip olarak cok iyi cok pozitif ilgili ve guler yuzluler. Malesef iki tedavimde kimyasal gebelikle sonuclandi. tinaztepede sorunuma yönelik farkli bir tedavi plani sunmadiklari normal standart tüp bebek yapildigi icin farkli merkez arayışına yöneldim. aslinda niyetim ıstanbul bahceci ya da irenbeydi ama Ahmet beyden ötürü medicalparka gectim. medical tinaztepeye göre daha profesyonel ama ahmet bey haricinde ekipteki kisilerden ayni sicakligi pozitifligi hissedemedim.

ben raporlu deneyecegim icin oraya gittim ilk iki tedavim orda oldu. ekip olarak cok iyi cok pozitif ilgili ve guler yuzluler. Malesef iki tedavimde kimyasal gebelikle sonuclandi. tinaztepede sorunuma yönelik farkli bir tedavi plani sunmadiklari normal standart tüp bebek yapildigi icin farkli merkez arayışına yöneldim. aslinda niyetim ıstanbul bahceci ya da irenbeydi ama Ahmet beyden ötürü medicalparka gectim. medical tinaztepeye göre daha profesyonel ama ahmet bey haricinde ekipteki kisilerden ayni sicakligi pozitifligi hissedemedim.
Cnm sen iğnelere basladinmi ? Bu ay di dimi tüp tedavin.merak ettim seni ;)

2 adet orgalutran ihtiyacım var arkadaşlar ücretsiz hayrına vericek varmı izmirden

bız kavuştuk bebisimize çok şükür. 6.denemede. symrna tup bebek merkezinde embriyolog ahmet zorlu nun çok büyük payı var. müteşekkiriz.
bu yolda çabalayan herkesin hayırlısıyla bebislerine kavuşmalarını dılıyorum.

Gözünüz aydın güle üle büyütün inşallah
Her denemede aynı ücret ödeniyor değil mi?:anneadayı:

Gözünüz aydın güle üle büyütün inşallah
Her denemede aynı ücret ödeniyor değil mi?:anneadayı:
teşekkür ederım darısı basınıza..
eğer hazırda dondurulmuş embrıyonuz var ıse onun transfer ücreti daha dusuk oluyor. sıfırdan yenı deneme yapılacaksa genelde aynı ucretı alıyorlar

teşekkür ederım darısı basınıza..
eğer hazırda dondurulmuş embrıyonuz var ıse onun transfer ücreti daha dusuk oluyor. sıfırdan yenı deneme yapılacaksa genelde aynı ucretı alıyorlar

Canım dondurulmusa ne kadar ödediniz benim bir tane var eylül gibi almayı düşünüyoruz smyrna da benim ki de ilk denememde bir oğlum oldu suanda 3 yasinda

Hamile kalabilmek için tedavi görürken genellikle forumlarda aynı sıkıntıları yaşayan insanların mesajlarını okurdum. Ama hep bir yerde son buluyordu. Acaba ne oldu bebeği oldu mu neler yaptı diye merak ederdim ben de aynısını uygulayıp bebek sahibi olmak umuduyla. zamanında buraya yazmış biri olarak son durumu paylaşmak istedim. Belki benim yazılarımı okuyup umudunu kaybetmemen gerektiğini bilmen için yazıyorum sevgili anne adayı. En son tedavimde ardışık transfer yapıldı. İlk transferden 2 gün sonra 5. Gün embiriyosu kondu. Onun öncesinde 12 saat süren serum tedavisi yapıldı. Bağışıklık içinmiş. Olumlu sonucu aldıktan sonra da belli bir haftaya kadar aralıklarla almaya devam ettim. Kafa olarak bu transferimde daha rahattım. Transferden sonra Komedi dizileri ve filmleri çok izledim.Kan sulandırıcı ve düşük önleyici iğneler kullandım. Gebeliğimin 3. ayı bitince kanama yaşadım plasentam aşağıdaymış yattım bir süre. Detaylı ultrasonda kalbinden akciğere giden damarda daralma olabilir dediler. Bi kaç haftam aşırı stresle geçti. Ama çok şükür herhangi bir sıkıntı yokmuş. Veee çok şükür 39+4 de oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Bunları benzer şeyler yaşayan olursa içi rahat etsin diye detaylı bir şekilde yazıyorum. Şu an 3. ayımıza doğru yol alıyoruz oğlumla. Önceki tedavilerimde kimyasal gebelik yaşadım bir tane de 5. Haftada kaybettiğim bir düşüğüm var. Demem o ki umudunuzu kaybetmeyin. Serum tedavisi vs ne varsa doktorunuza danışın uygulayın. Hep dua edin. Allah isteyen bekleyen nerde varsa herkese en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle

merhaba sevgili benim gibi yavrusuna zorlu yollardan kavuşan ve kavuşmak için çabalayan anne adayları.Bende sunnycat gibi sizede umut olsun vazgeçmeyin diye kısaca hikayemi yazmak istedim.Bütün tahlillerim çok çok normaldi fakat bebeğim olmuyordu.Sebepsiz infertilite dediler.Çikolata kistin var ameliyat yapalım belki bu engeldir dediler oldum fakat yine hamile kalmıyordum.2012 yılında aşılamayla başladı tedavim. 2 negatif aşılamamdan sonra tüp bebeğe geçelim dedi doktorum.İlk transferim negatifle sonuçlandı.Kısa süre sonra 2. tedavim başladı.Uzun protokollü tedavi dediler.Sonuç pozitifti fakat kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım.Buraya kadar iyi idare etmiştim.Ama o kürtaj beni psikolojik olarak bitirmişti.Karnımda varlığını hissedip vazgeçmek çok çok zor olmuştu.1 yıla yakın bir süre ara verdim ve 3. tüp bebek tedavime geçtim.Evet sonuç pozitifti ve bol bol dua zamanıydı.Çok zor gecen hamileliğin sonrasında gebelik kolestazı oldum kızım 10 gün erken geldi Çok şükürki ekim 2017 de kızıma kavuştum.Şimdi 3 yasında olmak üzere ama asıl sürpriz 7 ay önce kendiliğinden kaldığım hamileliğimle gelen 2. kızım.Evet o kadar mücadele 9 ay boyunca vurulan kan sulandırıcı iğneler sonrasında bir tanede Allahın 2. lutfu bir kızım daha oldu.Allah ol dediği zaman oluyor sevgili anne adayları.Umarım sizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz küçük mucizelerinize.Dualarım isteyen herkesle.Vazgeçmeyin dualarınızı eksik etmeyin...

merhaba sevgili benim gibi yavrusuna zorlu yollardan kavuşan ve kavuşmak için çabalayan anne adayları.Bende sunnycat gibi sizede umut olsun vazgeçmeyin diye kısaca hikayemi yazmak istedim.Bütün tahlillerim çok çok normaldi fakat bebeğim olmuyordu.Sebepsiz infertilite dediler.Çikolata kistin var ameliyat yapalım belki bu engeldir dediler oldum fakat yine hamile kalmıyordum.2012 yılında aşılamayla başladı tedavim. 2 negatif aşılamamdan sonra tüp bebeğe geçelim dedi doktorum.İlk transferim negatifle sonuçlandı.Kısa süre sonra 2. tedavim başladı.Uzun protokollü tedavi dediler.Sonuç pozitifti fakat kalp atışlarını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım.Buraya kadar iyi idare etmiştim.Ama o kürtaj beni psikolojik olarak bitirmişti.Karnımda varlığını hissedip vazgeçmek çok çok zor olmuştu.1 yıla yakın bir süre ara verdim ve 3. tüp bebek tedavime geçtim.Evet sonuç pozitifti ve bol bol dua zamanıydı.Çok zor gecen hamileliğin sonrasında gebelik kolestazı oldum kızım 10 gün erken geldi Çok şükürki ekim 2017 de kızıma kavuştum.Şimdi 3 yasında olmak üzere ama asıl sürpriz 7 ay önce kendiliğinden kaldığım hamileliğimle gelen 2. kızım.Evet o kadar mücadele 9 ay boyunca vurulan kan sulandırıcı iğneler sonrasında bir tanede Allahın 2. lutfu bir kızım daha oldu.Allah ol dediği zaman oluyor sevgili anne adayları.Umarım sizlerde en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz küçük mucizelerinize.Dualarım isteyen herkesle.Vazgeçmeyin dualarınızı eksik etmeyin...
Hemen hemen ayni yolllardan ayninzamanlarda gectik hatirliyormusun.bnm.kizimda su an 2 yasinda . Ins bende tedavisiz bidaha hamile kalirim yoksa bi daha tup bebek istemiyrm

Hemen hemen ayni yolllardan ayninzamanlarda gectik hatirliyormusun.bnm.kizimda su an 2 yasinda . Ins bende tedavisiz bidaha hamile kalirim yoksa bi daha tup bebek istemiyrm
Evet hatırlıyorum tabiki.Allah bağışlasın uzun ömürler versin.Ben aslında o kadar sıkıntıdan sonra 2. düşünmüyordum tüp bebek hiç düşünmüyorudm zaten dondurulmuşumda kalmamıştı.Allahın taktiri.Umaraım sanada nasip eder kızına bir kardeş.Senmiydin girnede oturan onu karıştırdım sanırım ???

Evet hatırlıyorum tabiki.Allah bağışlasın uzun ömürler versin.Ben aslında o kadar sıkıntıdan sonra 2. düşünmüyordum tüp bebek hiç düşünmüyorudm zaten dondurulmuşumda kalmamıştı.Allahın taktiri.Umaraım sanada nasip eder kızına bir kardeş.Senmiydin girnede oturan onu karıştırdım sanırım ???
Insallah bakalim kismetse o da olur. Evet cnm kyaka da oturuyrm bende girneninnbi alt caddesi nergis metro ya yakin

Back