Muhtemelen ca 125 değerine bakacaktır o yüksek çıkarsa dondurulmuş transfer yapar, bekleme sürecinde geçici menapoz ile kisti baskılar. Geçici menapoz dediğim ayda 1 sefer bir iğne yaparak adet olmanı engelliyor, adet olmadığın için kist baskılanıyor, bunu kaç ay yapacağına kistin durumuna göre karar veriyor. Benim 21 yumurta toplandı 16sı döllendi 6 tanesi 3.güne kaliteli olarak gelip donduruldu. İlk defa bu kadar çok yumurtam çıktı burda ve ilk defa dondurulmuş fazladan embriyolarım oldu. Ama tabi yumurta sayısı kişiden kişiye değişir. Yaş, yumurtalık rezervinin durumu yumurta sayısını etkiler. Yumurtanın ve spermin kalitesi de oluşacak embriyo sayısını, kalitesini etkiler. Çok araştırmayıp herşeyi doktora bırakarak iyi yapmışsın çünkü Ümit hanım zaten çok bilgili, tüm güncel gelişmeleri takip eden bir doktor. Ben öncesinde çok bilgili olmayan doktorlara denk geldiğim için kendim çok araştırma yapmak zorunda kalmıştım. Ama ümit hanıma çok güvendim o ne derse onu yaptım, hiç karışmadım.