• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

canim genetik testlerin bir kismini tepecik eğitim bornava subesi genetik bölümünde yaptirabilirsin boşa para verme ben öyle yaptim :KK66: kalanlari da medifemada dahiliye doktorum yazdi sgk ile anlasmali oldugu icin az bi farklı ödeyip yaptirdim
Canim tepecikten kac gunde cikti genetik sonuclarin

Tepecik bornova ek binada karyotip analizi,faktör5 ve faktör 2 testleri ücretsiz yapılıyor canım.182 den randevu almıştım ben.hiçbirşey sormadılar.kolay oldu yaptırmam.ben ahmet beyin hastasıydım bir yıl medikalde tedavi oldum.aşılamalarımı süleyman bey yaptı.ayrıca muayneleride sülruman beyin yaptığı oluyodu.soğuk çok konuşmayı srvmeyen bi adam.herkese aynı vitamini veriyor.pretivpozitif,newlifeqh ,inofolic combi ya da şase mi verdi
Kac gunde cikiyor canim sonuclar

Ben birkere muayneye birkerede evrak teslime gittim.pek bişey anlamadım.ege hanım çok tatlı bir dr.çarşamba günü dosyanız konseye girecek dedilerarayan soran yok.ege hanım ilk muaynede adetin ilk günü ara sonra ikinci yada üçüncü gün gel tüpe başlayalım demişti(16 mayısta)1 haziran adet tarihim.artık ben arayacağım bakalım ne diyecekler
Süreç başlayınca neredeyse hergün gidip bütün günü orada geçirdiğimiz için insanları çok rahat tanıyoruz. Ama siz ege hanımın hastası olduğunuz için çok beklemezsiniz

Süreç başlayınca neredeyse hergün gidip bütün günü orada geçirdiğimiz için insanları çok rahat tanıyoruz. Ama siz ege hanımın hastası olduğunuz için çok beklemezsiniz
Benim bu ikinci tüp olacağı için bütün evraklarım tahlillerim vardı.o yüzden ben bir ilk muayneye birde dahiliye konsültasyon kağıdı vermeye gittim.yani hiç git gel uğraşmadım.peki sizin tedavi ne zaman başlıyor.hastaneden aradılar mı sizi konsey kararı için.beni aramadılarda süreç nasıl işliyor merak ettim

Kizlar bir de medicalde kac ayda transfer yapiliyor 2-3 ayi buluyor herhalde suleyman beyin konusmasina gore bende iki aylik yaz tatilinde izin sikintim olmasin diye yeni basladim su Ramazan ayının hurmetine insllah Rabbim dualarimizi kabul eder bebis isteyen herkese dua ediyorum maddi manevi zor bir surec gercekten Allah im hepimizin yardimcisi olsun
canim ben daha yumurta büyütme toplama aşamasına bile yeni gecicem:))) cikolata kistim olduğu icin 2bucuk aydir baskilama tedavisi görüyorum yani dk hapi filan kullandim. umarim transfer de o kadar gec olmaz :) bu arada ben de ahmet beyin hastasiyim

Benim bu ikinci tüp olacağı için bütün evraklarım tahlillerim vardı.o yüzden ben bir ilk muayneye birde dahiliye konsültasyon kağıdı vermeye gittim.yani hiç git gel uğraşmadım.peki sizin tedavi ne zaman başlıyor.hastaneden aradılar mı sizi konsey kararı için.beni aramadılarda süreç nasıl işliyor merak ettim
Ben o aşamalardan geçmiş. Tüp bebek tedavim yarım kaldı. Kullandığım ilaçlardam dolayı ohss olmuşum. Transfer yapmadılar. 1 ay dinlendirelim. Embriyoları donduralım sonraki ay transfer yapalım dediler. 1 ay geçtikten sonra aradım. Ege Üniversitesi tüp bebek merkezi tadilata giriyormuş. 2 ay tadilata girmiş. Bu ay tadilat bitti. Adet olunca arıcam.
Zaten gelgitler konsey kararından sonra başlıyor. Adetin 3günü çağırıp ilaç veriyorlar. Ya hergün ya 2günde bir çağırıp kontrol ediyorlar

Ben o aşamalardan geçmiş. Tüp bebek tedavim yarım kaldı. Kullandığım ilaçlardam dolayı ohss olmuşum. Transfer yapmadılar. 1 ay dinlendirelim. Embriyoları donduralım sonraki ay transfer yapalım dediler. 1 ay geçtikten sonra aradım. Ege Üniversitesi tüp bebek merkezi tadilata giriyormuş. 2 ay tadilata girmiş. Bu ay tadilat bitti. Adet olunca arıcam.
Zaten gelgitler konsey kararından sonra başlıyor. Adetin 3günü çağırıp ilaç veriyorlar. Ya hergün ya 2günde bir çağırıp kontrol ediyorlar
Bende bugün regl oldum.aradım.dosyanıza bakıp döneceğiz dediler.dönmediler birdaha aradım.heyetten tüp bebek kararı çıktı.yarın saat 8.30 da burda olun tedaviye başlıyoruz dediler.ben ilk tüp denememde ohss olmuştum.aynen senin gibi dondurulmuştu embriyolarım.tedavinde bol şansın olsun canım

Bende bugün regl oldum.aradım.dosyanıza bakıp döneceğiz dediler.dönmediler birdaha aradım.heyetten tüp bebek kararı çıktı.yarın saat 8.30 da burda olun tedaviye başlıyoruz dediler.ben ilk tüp denememde ohss olmuştum.aynen senin gibi dondurulmuştu embriyolarım.tedavinde bol şansın olsun canım
Hayırlısı olsun. Bugün yarın bende regl olucam. İnşallah bir aksilik olmazsa bugünlerde benimde tüp bebek maceram başlıcak

Kizlar su mubarek ayda sizlere de umut olmasi icin yaziyorim biz medicalde tupe baslayacaktik gittik gorustuk genetik testler istenmisti bir suru sagolun beni bilgilendirdiniz ve ben carsamba adetimi beklerken bugun bi idrar testi yaptim ve pozitif inanamadim gecen ay asilamamiz tutmamisti ve bu ay bir mucize oldu kandan da baktirdim simdi sonucum 500 sizlere de moral olsun asla olmaz demeyin zamani gelince mucizeler gerceklesiyor

Kizlar su mubarek ayda sizlere de umut olmasi icin yaziyorim biz medicalde tupe baslayacaktik gittik gorustuk genetik testler istenmisti bir suru sagolun beni bilgilendirdiniz ve ben carsamba adetimi beklerken bugun bi idrar testi yaptim ve pozitif inanamadim gecen ay asilamamiz tutmamisti ve bu ay bir mucize oldu kandan da baktirdim simdi sonucum 500 sizlere de moral olsun asla olmaz demeyin zamani gelince mucizeler gerceklesiyor
hayirli olsun cnm cok sevindim özellikle tüp bebege gerek kalmamasina cok sevindim :) darısı başımıza

Tam yaşamak istediğimiz mutluluk. Bende tüp bebeğe giderken normal yolla hamile kalmış olmayı umut ediyorum. Bugün yarın olucam regl. Ama olması
Sagol canim insallahh ummadigin anda bu mutlulugu sizde yasarsiniz her ne kadar burda birbirimizi tanimasak da bebis isteyen herkesin duygularini anlayabiliyoruz Rabbim buyuk duayla
Kaderimiz aynıymış. Şükür bende hamileyim. Şimdi doktordan geliyorum. 6 haftalık hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin. Bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum. Benim adet olunca ege üniversitesinde tüp bebek tedavim olacaktı. İlk yedavi yarım kalmıştı. 2 ay önce olacak tedavi ege üniversitesi tadilata girdiği için yapılamamıştı. Bende çok sinirlenmiştim. Hastane değiştirmeyi düşündüm. Eşim herşeyde bir hayır vardır 2 ay normal deneyelim dedi. Gönülsüz tamam dedim. 1 önceki adetim 15gün gecikmişti. Test olumsuz çıkınca yıkılmıştım. Bu ay yine 15gün geçikti. Geçen ayki gibi olacak diye hiç umutlanmadım. Ama rabbimden dilemekten hiç vazgeçmedim. Bugün umutsuzca doktora gittim. Beni ultrasona aldı. Gebelik gerçekleşmiş dediği dışında hiçbirşeyi hatırlamıyorum. Ağlamaktan beni nuane edemedi. O kadar ağlamışım ki koridorda bekleyenler bana bişey oldu diye korkmuşlar. Mutluluk gözyaşıydı. Yarın nasipse hamilelik kontrolleri yapılacak.
Rabbime burada bebek isteyen herkes için dua edicem.bin şükür rabbime. Bundan sonrası daha zor. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Tam yaşamak istediğimiz mutluluk. Bende tüp bebeğe giderken normal yolla hamile kalmış olmayı umut ediyorum. Bugün yarın olucam regl. Ama olması

Kaderimiz aynıymış. Şükür bende hamileyim. Şimdi doktordan geliyorum. 6 haftalık hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin. Bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum. Benim adet olunca ege üniversitesinde tüp bebek tedavim olacaktı. İlk yedavi yarım kalmıştı. 2 ay önce olacak tedavi ege üniversitesi tadilata girdiği için yapılamamıştı. Bende çok sinirlenmiştim. Hastane değiştirmeyi düşündüm. Eşim herşeyde bir hayır vardır 2 ay normal deneyelim dedi. Gönülsüz tamam dedim. 1 önceki adetim 15gün gecikmişti. Test olumsuz çıkınca yıkılmıştım. Bu ay yine 15gün geçikti. Geçen ayki gibi olacak diye hiç umutlanmadım. Ama rabbimden dilemekten hiç vazgeçmedim. Bugün umutsuzca doktora gittim. Beni ultrasona aldı. Gebelik gerçekleşmiş dediği dışında hiçbirşeyi hatırlamıyorum. Ağlamaktan beni nuane edemedi. O kadar ağlamışım ki koridorda bekleyenler bana bişey oldu diye korkmuşlar. Mutluluk gözyaşıydı. Yarın nasipse hamilelik kontrolleri yapılacak.
Rabbime burada bebek isteyen herkes için dua edicem.bin şükür rabbime. Bundan sonrası daha zor. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok sevindim canım.hayırlı olsun.allAh tamamını erdirsin...

Rabbime burada bebek isteyen herkes için dua edicem.bin şükür rabbime. Bundan sonrası daha zor. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin[/QU
Rabbim hayirlisiyla sonunu guzel eylesin insallah hepimiz icin cok buyuk bir mutluluk binlerce şükür

kizlar bende medicalde suleyman beyin hastasiyim bana gobekten vurulan yumurta buyutme igneleri verdi gonal f ve fostimon asilama yapilacak cuma gunu kendisinde asilama yaptirip basarili sonuc alan varmi bu arada bende pcos yumurta tembelligi var

Kızlar Allah hepimize sifa versin, bende İzmir Ege tüp bebek merkezinde Ege hanımdan tedaviye başlamak istiyorum ama işleyişini hiç bilmiyorum, birde burada direk tüp bebek mi yapıyorlar öncesi tedavi deneniyor degilmi, birde istenen tahlilleri disardanmi yaptırıyoruz..ve Ege hanıma gidenler için muayene ücretlendirme su nasıl..çok soru sordum ama kusura bakmayın.. ilginiz için şimdiden teşekkürler.. Allah yardımcımız olsun..

Back