10 yıldır çeşitli tedaviler,filmler,ameliyatlar,3 aşılama,2 tüp bebek ve bunların ardından ilaçların yan etkileri ve çökmüş bir psikoloji.Artık yoruldum 3. ve son (ister - , isterse + olsun) tüp bebek denememizi nerede yapıcam bilemiyorum.ilk ege üni de denedim tam bir eziyetti ve ardından 4 yıl bi daha dr a gitmedim. 2.denemem eylül 2012 de tepecik ege doğumevinde oldu merkez olarak hemşireler dr lar çok iyi hatta hemşireler özeli aratmıyacak kdr ilgili ve bilgili.ancak dr um transfer esnasında benim rahmimle ilgili detayı yeni farketti halbuki ellerinde hsg ve ameliyat raporları herşey vardı buna çok üzüldüm.Şimdi de smyrnaya başvurdum ve Funda hnm histeroskopi yapmadan hiç bişi yapmam deyip 1 hafta sonra işlem gerçekleştirildi ve işte o gün orada tereddütlerim başladı o gün dr la hiç konuşamadım ve bilgi almadım ne yapıldı edildi diye sadece hemşirelerle.daha önce tepecikte bana laprskpi+histrskpi yapıldığında vajinal kısımda bir hortum bırakıldı ve 3 gün sonra çıkartıldı.sanırım bu işlem yapışıklık olmaması içinmiş ancak burası öle bişi yapmadı ayrıca histrskpi nin ertesi günü bende şiddetli vajinal kaşıntı ve kanamada artma oldu(1 haftadır devam ediyor) sanırım kaşıntı sebebi enfeksiyon.2 ay sonra tekrar histrskpi yapılacak dendi ve ben şu anda iiice allak bullak oldum sanki hastalırına müşteri gözüyle bakıyolar gibi geldi.daha önce histrskpi yaptıranlar ve smyrnada tedavi olanlar lütfen bilgi verin.artık gerçekten çok yoruldum.Şimdiden teşklr