- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
- 158
selam öncelikle hayırlısı olsun.Ege Hanım ın muayne ücreti farklı özel oluyor fakat şuan ne kadar bilmiyorum.YAşın 35 şin altında ve sebepsizse aşılamayla başlıyorlar 35 üstüne tüp bebek uyguluyorlardı.Tabi değişmediyse.3 tüp bebek yapma hakkın var devlet tarafından.Tahlilleri onlar yapıyorlaardı.Yalnız abimler gitti çok yoğun olduklarından bayramdan sonra gelin demişler. Bu arada Ege Hanım çok tatlı çok mütevazidir kendisini çok severim.Başka bir dr ararsan Gülnaz Şahini öneririm.Bana 2 kere transfer yaptı ikisindede tuttu.Kensisi biraz asık suratlı gibi görünsede doktor olarak çok başarılıdır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kızlar Allah hepimize sifa versin, bende İzmir Ege tüp bebek merkezinde Ege hanımdan tedaviye başlamak istiyorum ama işleyişini hiç bilmiyorum, birde burada direk tüp bebek mi yapıyorlar öncesi tedavi deneniyor degilmi, birde istenen tahlilleri disardanmi yaptırıyoruz..ve Ege hanıma gidenler için muayene ücretlendirme su nasıl..çok soru sordum ama kusura bakmayın.. ilginiz için şimdiden teşekkürler.. Allah yardımcımız olsun..