Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

selam öncelikle hayırlısı olsun.Ege Hanım ın muayne ücreti farklı özel oluyor fakat şuan ne kadar bilmiyorum.YAşın 35 şin altında ve sebepsizse aşılamayla başlıyorlar 35 üstüne tüp bebek uyguluyorlardı.Tabi değişmediyse.3 tüp bebek yapma hakkın var devlet tarafından.Tahlilleri onlar yapıyorlaardı.Yalnız abimler gitti çok yoğun olduklarından bayramdan sonra gelin demişler. Bu arada Ege Hanım çok tatlı çok mütevazidir kendisini çok severim.Başka bir dr ararsan Gülnaz Şahini öneririm.Bana 2 kere transfer yaptı ikisindede tuttu.Kensisi biraz asık suratlı gibi görünsede doktor olarak çok başarılıdır.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkür ederim, olmaz olurmu her bilgi çok değerli benim için.. Ege hanımı bende bir çok kişiden duydum..doktorun tavrı çok önemli,en az 7-8 doktor dolaştım bir kaç ini sırf doktorun tavrı yüzünden yarım bıraktım, bir kaçı doktorun ilgisizliğinden ve özel hastane olduğundan hastanenin işleyişinden..yeri gelmişken Çiğli kordon dan uzak durun..orada ne yapıyorlar anlamış değilim.. bir TSH ve 1 şeker yüklemesi ne 400 TL verdim geçen sene..ne bir fatura, ne fiş, kredi kartı da kullanmıyorlar, tahlil sonuçları elden ele dolasiyor,sisteme falan girilmiyor, danismadaki kızlar da ayrı tafra.. neyse orada da 3_4 ayimi yedikten sonra bir senedir bırakmıştım pesini... Bu sürede araştırdım herkes Ege hanımı tavsiye etti,bayan olmasında ayrı bir artı benim açımdan.. daha rahat oluyorum psikolojik olarak... Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..bende telefonla aradım ağustosa anca dediler.. hayırlısı bakalım..

Merhaba 5 haziranda 2017 çift embriyo transferin ardin dan 19 haziranda 2017 pozitif sonuc aldim erol hocama yalvardim anne olmak istiyorum dedim 3. denemem de 15 yil sonra oldu cok inandim ve ne isterseler yaotim takibi cok iyi.hepsine kendi girdi cok az konuşuyor hic takilmayin ona herseyin en iyisi ile tedaviyi yapiyor Özel Ege tüp merkezini almis Erol bey ekibi cok iyi.pozitif sonuç alincaya kadar size umut vermiyorlar o bile iyi hatanedeki ekibe ve muayanedeki tum ekibe teşekkür ediyorum. Ve hocamiz türkiyede ilk tüp bebek yapan doktor 1989 yilinda bebek ece okuyabilirsiniz

Konuyu tam okumadan yazmistim Hocamizin ismi Erol Tavmergen. Kiz kardesi de Ege Tavmergen oluyor onunla hic tanismadim ama ailecek profesyonel ler

Merhaba ben de ızmir kent hastanesi dr dilek aslan ile tedavi surecindeyim. Puregon 150 DO vuruluyorum 5 gun oldu yarın sabah ultarsonum var. İcinizde kent hast. Ne giden orada tadı olan var mi
Merhaba mesajınızı şimdi okudum. Ben de tüp bebek tedavisi göreceğim ancak çok kararsızım. Kentten memnun kaldınız mı?

Dokuz eylülde raporlu tüp bebek denedim ve ilki tutumadı..2. Ye dondurulmuşlarla yaptırdım..şimdi oda tutmadı..benim bidaha rapor hakkım varmı? Hangi merkezi doktoru önerirsiniz?
Ben de Dokuz Eylül de iki megatif aşılama sonrası tüp bebek tedavisine başladım önümüzdeki ay transferim olacak ama hiç olumlu bir yorum göremiyorum merkezle ilgili,sizinkini görünce iyice aklım karıştı hata mı ettim acaba diye, Ege Ünv daha iyi bu konuda sanki

Ege üniversitesis Ege tavmergen ı deneyin. Orda 2 arkadaşım tüp bebek yaptirdi ve tuttu.

moralinizi bozmayın nasip işi bu işler..ama içiniz nerde rahat edecekse oraya gidin derim..

Merhaba ben de ege tup bebek merkezinde tedaviye basladim ilaclarimi aldim ama tedaviyi bir ay ertelemek zorunda kaldim ve o arada normal yolla hamile kalmisim . Allah a cok sukurler olsun. Ignelerim oylece dolapta kaldi . Simdi yari fiyatina ihtiyaci olana vercem. Simdiden hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.

Son durumunuz nedir?

İyi geceler herkese. Ben Özel Ege Tüp Bebek merkezinde 1 aşılama 1 tüp bebek transferi oldum. Tutmadılar. 2.transferim yine aynı yerde dondurulmuş embriyo ile oldu ama bu kez merkezin adı Tavmergen ivf olmuştu. Transferi yapan ilkinde Rafael Bey ikincide Erol Tavmergendi. O da tutmadı. 1 aşılama 2 tüp bebek bizi maddi açıdan epeyi zorladı ve tedaviye artık Ege üniversitesinde devam etmeye karar verdik. Zaten gittiğimiz özel merkezinde devletten bir farkı yoktu. Sabah 08:30'da çağırıyorlardı akşam 3e 4e kadar ordan çıkamıyorduk. İlgi ve güleryüz hiç yoktu. Erol Beye rahatsız oldugum durumlari soyledigimde de kibarca begenmiyorsan baska yere git demeye getiren laflar soyledi. Dondurulmuş yumurtam orada oldugu ve bu doktorun isminin çok iyi anildigi icin tüm eksilerine rağmen tutsunda varsın ilgisiz olsunlar demiştim. Çok pişman oldum. Egeye randevu alıp gittim ve özele gittiğime daha çok pişman oldum. Orda bile özelde ki kadar bekletilmedim. Tahliller evrak işleri daha hızlı oldu. Ve bekleme sırasında pozitif sonuç alan o kadar kişiye tanık oldum ki bu bile daha umut vericiydi. Lütfen devlet hastanelerinden korkupta kendinizi maddi açıdan zorlamayın benim gibi.. Tekrar iyi geceler. .

Canım bende istanbuldayım bahçeciye gitmiştik ve senin bahsettiğin gibi saatlerce bekledik ilgisizdiler şuan devlet te Süleymaniye’de başladık ve 1 saat içinde tüm işlemlerimiz bitti kalabalık değildi bi iki kişi vardı ve dr samimiydi anlatıyordu devletten kaçmayalım özel size ticaret için bakıyor devlette hasta olduğunuzu hissediyorsunuz .eğer devlet kötü olsa kimsemin Tedavisi olumlu olamazdı aynı şey özelde de geçerli boluna o kadar para harcamaya değmez

arkadaslar mrb yardimci olursaniz sevinirim kendim izmirde oturuyorum tup bebegi istsnbulda yaptik dun 385 hcg cikti ve bizde 10 gun sonra ultrasonve bebegin kalp atisini dinlemek istiyoz bu arada gebelik tskibini nerde yaptirabiliriz bu isi anlayan hangi iyi hastenelr var yardimci olursaniz sevinirim

Oncelikle hayirlisi olsun canim.bende tup bebek annesiyim zorlu bir gebelikten sonra kizima kavustum.ben cinarli kadin doguma gittim dk rum Asli iris idi cok memnunum dkrumdan.illaki prof veya docent dersen resat bozoklar var ondnada cok memnun olan var ve sgk anlasmali hastane arastirmani oneririm.

Merhaba. Bende Çınarlıdan O.Güngör Tuncaya muayeneye gidiyorum. Bu sitede geçen yıla ait kötü bir haber okudum doktorum hakkında o yüzden devam edip etmemek arasında kararsızım. Aslı Hanım doğal doğum yanlısı mı? Epizyosuz doğum yaptırıyor mu biliyor musunuz?

Kesinlikle... Bir umut burdan araştırıyoruz hepimiz. Bir gören olurda faydam dokunur diye yazdım. Devlet hastanelerinden korkmasın kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…