- 23 Aralık 2019
- 120
- 190
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Benim tedavim biraz sıkıntılı ilerliyor bi sorun cozulse diğeri başlıyor siz neler yasadınız sorunsuz mu geçti tedavinizEvet canım
Ben yazın oldum tedavimi şuan başka şehirdeyim. Az çok sıkıntı yaşıyoruz ama doktorun dediklerine harfiyen uyuyorum.Benim tedavim biraz sıkıntılı ilerliyor bi sorun cozulse diğeri başlıyor siz neler yasadınız sorunsuz mu geçti tedaviniz
Bu arada benim 2 haftaya randevum var. Sen ne durumdasın canım? Dm den yazamadim sanaBenim tedavim biraz sıkıntılı ilerliyor bi sorun cozulse diğeri başlıyor siz neler yasadınız sorunsuz mu geçti tedaviniz
Merhabalar bende Alper biler ve İsmail küçük arasında kaldım irenbe tüp Bebek ücreti ne kadar acaba ben denizlideyim su an ön bilgi dediler aradım gelme durumunu ücretine göre ayarlivcam daEvet canım
Ücreti ne kadar Alper beyin toplam tüp bebek ne kadar tuttuMerhabalar
Ben iki defa Tınaztepe de Dr Erdale Bey e yaptırdım. Malasef ki negatif oldu. Araştırmalarım sonucu İrenbe Dr Alper Beyde başladım. Tedavi sonucum olumlu oldu Fakat 10 haftalık gebelik sürecinde kesem gelişmediği için düşük gerçekleşti. Alper Bey kişiye özel muayene süreci uyguluyor. Ayrıca Doktor a gittiğinizde size güven veren ve çok rahat konuşabileceğiniz doktor.
Ben bu sürece Tekrar toplanan yumurtalarım ile Alper Bey de devam edeceğim
Hatta benim ismimi de verebilirsiniz isterseniz.
İzmir'de o kadar çok tüp Bebek merkezi var ki. Resmen ticarete dökülmüş. Bizim bu süreçte doktor artışında çok kafamız karışmıştı
Rabbim yardımcınız olsun.
Canım ben mayıs sonu haziran başı gibi irenbede tedaviye başladım o zaman 12bindi. Sonraki ay zam gelecekti ama bununla kalmıyor bazi ilaçlar da pahali yani 20 25 bin gitmiştir Belki daha fazla. Ama bitti o ilaçlar. Artık düzene girdi.Merhabalar bende Alper biler ve İsmail küçük arasında kaldım irenbe tüp Bebek ücreti ne kadar acaba ben denizlideyim su an ön bilgi dediler aradım gelme durumunu ücretine göre ayarlivcam da
Bebeğini hayırla kucağına al inşallah Alper beyni yaptı sizin transferi ilk denememiydi benim 2.olacak ilkini burda yaptırmıştımCanım ben mayıs sonu haziran başı gibi irenbede tedaviye başladım o zaman 12bindi. Sonraki ay zam gelecekti ama bununla kalmıyor bazi ilaçlar da pahali yani 20 25 bin gitmiştir Belki daha fazla. Ama bitti o ilaçlar. Artık düzene girdi.
İsmail küçük'ü duymadığım için bir şey diyemem ama hayırlısı, kısmet deyip başlamıştık.
Bu arada arasan fiyat bilgisi verirler.
Sagolun siz de inşallah bebisinize kavuşursunuz.Bebeğini hayırla kucağına al inşallah Alper beyni yaptı sizin transferi ilk denememiydi benim 2.olacak ilkini burda yaptırmıştım
Alper hocanın asistanının numarası varmı bende ona gitmeyi düşünüyorum bu adetimde Denizli'den gideceğim için adetin gününü ayarlamam gerekHerkese merhaba. Bende izmirde irenbede Alper Biler de tedavi görüyorum. Sanırım aynı doktorda tedavi gören birkac kişi var burda. Tedavileriniz nasıl gidiyo transfer olan pozitif alan oldumu merak ettim
Merkezin numarasını arayabilirsiniz yardımcı olurlar sizeAlper hocanın asistanının numarası varmı bende ona gitmeyi düşünüyorum bu adetimde Denizli'den gideceğim için adetin gününü ayarlamam gerek
Teşekkürler aricam bugunMerkezin numarasını arayabilirsiniz yardımcı olurlar size
Muayenesi 800 tl tüp bebek sürecine başlarsan ayda bir veriyosun bu ücreti. Ben Eylül ayında başladım 14000 tüp bebek ücreti. Yumurta toplama+ Transfer+1 yıl embriyo dondurma içinde. İğneler ilaçlarda bnm 7 tuttuÜcreti ne kadar Alper beyin toplam tüp bebek ne kadar tuttu
Merhabalar tedaviniz ne durumdadırHerkese merhaba. Bende izmirde irenbede Alper Biler de tedavi görüyorum. Sanırım aynı doktorda tedavi gören birkac kişi var burda. Tedavileriniz nasıl gidiyo transfer olan pozitif alan oldumu merak ettim
Merhabalar Alper beyden memnun kaldınız mıMuayenesi 800 tl tüp bebek sürecine başlarsan ayda bir veriyosun bu ücreti. Ben Eylül ayında başladım 14000 tüp bebek ücreti. Yumurta toplama+ Transfer+1 yıl embriyo dondurma içinde. İğneler ilaçlarda bnm 7 tuttu