- Konu Sahibi MaviMujdem
Manisa da grand medicalde Mart 2022 de çektirdim.1000tl idi.Bu arada 2500tl rahim filmi dahil fiyattı bu. MaviMujdem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manisa da grand medicalde Mart 2022 de çektirdim.1000tl idi.Bu arada 2500tl rahim filmi dahil fiyattı bu. MaviMujdem
Daha önce yukarıda başka bir arkadaşımıza yazmıştım bayraklı doğa eczanesi arayın derimKızlar acil cetrodite bulmam lazım, izmirde nerede bulabilirim?
Aradım malesef orada yok:'(Daha önce yukarıda başka bir arkadaşımıza yazmıştım bayraklı doğa eczanesi arayın derim
Slm benimde kist dışında bi problemim yoktu. Aşılama negatif ilk tüp bebek denememde pozitif sonuçlandı. Doktorumuz Kahraman Kolday kendisinden oldukça memnunuz. Şuan 6 ayın içindeyiz hala kahraman beyle devam ediyoruzMerhaba kızlar33 yaşındayım, 6.5 yıldır evliyim.Sperm sonuçlarımız iyi, Amh 4.34, her ay yumurtlama oluyor ancak sonuç ortada...Çikolata kistim var, iki iğneli aşılama oldum ama negatif.Şimdi tüpbebeğe başlayacağız, burada doktor önerilerini, sürecimizi, heyecanımızı ve dualarımızı paylaşmak istedim.Allah bebişlerimizi bizi yormadan kolaylıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahŞimdi anlatın bakalım, süreciniz ne izmirde kime gidiyorsunuz?
Maaşallah sizee sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahtaze transfer mi oldunuz peki?Slm benimde kist dışında bi problemim yoktu. Aşılama negatif ilk tüp bebek denememde pozitif sonuçlandı. Doktorumuz Kahraman Kolday kendisinden oldukça memnunuz. Şuan 6 ayın içindeyiz hala kahraman beyle devam ediyoruz
Canım kaç yumurta toplanmıştı senden?Slm benimde kist dışında bi problemim yoktu. Aşılama negatif ilk tüp bebek denememde pozitif sonuçlandı. Doktorumuz Kahraman Kolday kendisinden oldukça memnunuz. Şuan 6 ayın içindeyiz hala kahraman beyle devam ediyoruz
7 yıllık evliyim bende izmirde yaşıyorum ilk tüp denememizi yapıyoruz bugün yumurta toplama işlemim oldu medical point volkan beyde . Başka volkan beye giden var mı acaba ben aşırı aşırı memnunum şimdilikMerhaba kızlar33 yaşındayım, 6.5 yıldır evliyim.Sperm sonuçlarımız iyi, Amh 4.34, her ay yumurtlama oluyor ancak sonuç ortada...Çikolata kistim var, iki iğneli aşılama oldum ama negatif.Şimdi tüpbebeğe başlayacağız, burada doktor önerilerini, sürecimizi, heyecanımızı ve dualarımızı paylaşmak istedim.Allah bebişlerimizi bizi yormadan kolaylıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahŞimdi anlatın bakalım, süreciniz ne izmirde kime gidiyorsunuz?
Benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu Funda hanımdakaç yumurta toplandı, yumurtalarla ilgili bilgi aldın mı?7 yıllık evliyim bende izmirde yaşıyorum ilk tüp denememizi yapıyoruz bugün yumurta toplama işlemim oldu medical point volkan beyde . Başka volkan beye giden var mı acaba ben aşırı aşırı memnunum şimdilik
Aaaaa 47 yumurta toplandi funda hanim topladi benimde volkan bey yurt disinda oldugu için :)Benimde bugün yumurta toplama işlemim oldu Funda hanımdakaç yumurta toplandı, yumurtalarla ilgili bilgi aldın mı?
Senle biz aynı odadaydık bugün inanamıyorum, senin kanaman olmuş sanırım işlem sırasındaAaaaa 47 yumurta toplandi funda hanim topladi benimde volkan bey yurt disinda oldugu için :)
Yok benden önce giren bi kadın vardı onun çok kanaması olmuş hatta ben girdiğimde içeri yerleri siliyolardı bende sadece ağri varSenle biz aynı odadaydık bugün inanamıyorum, senin kanaman olmuş sanırım işlem sırasında
Bende kadını görmedim de sensin sandım, tesadüfe bak ya aynı odadaymışız, konuşmuşuz, şimdide burda karşılaştıkYok benden önce giren bi kadın vardı onun çok kanaması olmuş hatta ben girdiğimde içeri yerleri siliyolardı bende sadece ağri var
Merhaba dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 3 ay kadar bekledik. Çok teşekkürlerMaaşallah sizee sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahtaze transfer mi oldunuz peki?
Slm tam hatırlamıyorum 10 12 yumurta diye hatırlıyorum. Şuan dondurulan 6 embriyom varCanım kaç yumurta toplanmıştı senden?
Hayırlı uğurlu olsun hangi ilaçları kaç doz kullandınız acaba kaç yumurta oluştu bilgi verir misiniz bir de pko var mı acabaMerhaba kızlar33 yaşındayım, 6.5 yıldır evliyim.Sperm sonuçlarımız iyi, Amh 4.34, her ay yumurtlama oluyor ancak sonuç ortada...Çikolata kistim var, iki iğneli aşılama oldum ama negatif.Şimdi tüpbebeğe başlayacağız, burada doktor önerilerini, sürecimizi, heyecanımızı ve dualarımızı paylaşmak istedim.Allah bebişlerimizi bizi yormadan kolaylıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahŞimdi anlatın bakalım, süreciniz ne izmirde kime gidiyorsunuz?
Hayırlı uğurlu olsun hangi ilaç kaç doz vurundunuz acaba kaç yumurta toplandıMerhaba dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2 3 ay kadar bekledik. Çok teşekkürler
Merhabalar İzmir Funda Göde'de tedavi oldum.Amh 4.34, 4 cm çikolata kistim vardı amhta yüksek olunca baskılayarak az sayıda büyütme yapıldı.7 yumurta toplandı, 5i döllendi.Hayırlı uğurlu olsun hangi ilaçları kaç doz kullandınız acaba kaç yumurta oluştu bilgi verir misiniz bir de pko var mı acaba
İnşallah alacaksanız şüphe etmeyin rahat olun tadını cıkarınMerhabalar İzmir Funda Göde'de tedavi oldum.Amh 4.34, 4 cm çikolata kistim vardı amhta yüksek olunca baskılayarak az sayıda büyütme yapıldı.7 yumurta toplandı, 5i döllendi.
3. Gün taze transfer oldum ve şükür ilk denemede tuttu.Dua edin sağlıkla kucağıma alayım